עבור לתוכן

ריצודים במסך בעקבות חיבור מדפסת חדשה

Featured Replies

פורסם

שלום כולם,

יש לי מחשב נייד שמחובר להמון שטויות שהכל יושב על שתי שקעים של חשמל (לא בטוח אם זה על אותו פקק, מאמין שכן) העניין הוא שהייתה לי מדפסת והחלפתי אותה לאחת אחרת. מאז יש לי ריצודים רציניים במסך (חיצוני) שאני מאמין נובעים מבעיה בחשמל, הרחקתי טלפונים וכאלה ועדיין יש המון רעש שמה.

בהתחלה העסק היה מחובר ככה:

שקע 1: מחשב נייד

שקע 2: מדפסת, מפצל USB, רמקולים , מסך חיצוני 24" ומגבר לגיטרה.

ניסיתי לחבר גם ככה

שקע 1: מסך חיצוני 24"

שקע 2: נייד, מפצל USB, רמקולים, מדפסת חדשה ומגבר גיטרה.

אבל זה לא עזר.

למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות??

פורסם

אהלן,

אם אתה מנתק את המדפסת החדשה הכל עובד תקין?

פורסם
  • מחבר

כן, הכל סבבה אם מנתקים מהחשמל

פורסם

כנראה שהכן השקעים יושבים על אותו פקק.

חבר מפזר חום[או כול מכשיר חשמל] לאחד השקעים ותראה עם גם הוא עושה את זה.

פורסם

יש לי משהו אחר להמליץ לך:

אני מאמין שזו מדפסת לייזר וכשמניחים מסך ליד מדפסת לייזר, המסך מרצד בזמן שהמדפסת עושה פעולה כלשהי עם הלייזר.

הבעיה הזו גם נמצאת אצלי ואין מה לעשות, כשמרחיקים את המדפסת הכל תקין.

נסה להרחיק אותה.

בעיית חשמל לא הגיוני, כי היו לך ירידות היית רואה את הטלוויזיה מתכבה ונדלקת.

פורסם

ערב טוב,

כן, הכל סבבה אם מנתקים מהחשמל

תנסה להרחיק את הכבל של המסך מהכבל חשמל של מדפסת

פורסם

בעיה בחיבור אדמה. תבדוק שהכבלים של המחשב והמסך (שמחוברים לחשמל) אם 3 פינים, רצוי שגם הכבל של המדפסת יהיה של 3 פינים (אם יש אפשרות לחבר כבל כזה במדפסת), ושחיבור האדמה במפצל/שקע תקינים

חוצמזה תחזק את ה VGA בין המחשב והמסך (הברגים בצדדים של התקע)

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על העזרה, מצטער שלא חזרתי מהר יותר.

סידרתי טיפה את הכבלים וחיזקתי את כל החיבורים וכרגע רק מתי שהמדפסת פועלת יש ריצודים, לא בטוח אם זה בגלל שהוזזתי קצת את הכבל או בגלל שלחצתי שוב על כל החיבורים, המדפסת עצמה יחסית רחוקה. כרגע אם אני משאיר אותה מחוברת אז הריצודים ממש קטנים וכמעט לא שמים לב.

ואיך אני בודק את ההארקה?

פורסם

למדפסת יש תקע של 2 פינים או של 3 ? למחשב ? למסך ?

האם קרו לך בעבר מקרים שנגעת בחלקים מתכתים / USB / וכו של המחשב והרגשת קצת חישמול ?

מה קורה אם בזמן שהמדפסת מנותקת מהמחשב, אתה בודק את הכבל USB של המדפסת אם טסטר ? את ה USB של המחשב (המתכת החיצונית מה שניתן לגעת בה בלי לדחוף דברים לתוך ה USB) אם טסטר ?

אם המדפסת עומדת רחוק יתכן שחיברת אותה לשקע חשמל שנמצא "שם", מה קורה אם במקום זה אתה מחבר אותה (דרך כבל מאריך אם צריך) לאותו שקע שממנו מחובר המחשב ?

פורסם
  • מחבר

הכל עם 3 פינים ומעולם לא היו לי בעיות כאלה של מגעים. המדפסץ יושבת אמנם רחוק אבל כל המערכת על שתי תקעים שקרובים אחד לשני ואין הבדל (אני משתמש במפצלים) אם אני שם אותה פה או פה, עם המסך או עם המחשב

פורסם

הריצודים הם במסך חיצוני שמחובר/במסך שלו ? מה קורה אם אתה מנתק את הלפטופ מהחשמל ונותן לו לעבוד מסוללה ?

פורסם
  • מחבר

לא בדקתי מסוללה, זה גם לא כזה משנה כי אני עובד תמיד בלי סוללה מכיוון שהוא מחובר רוב מוחלט של הזמן וחבל על הסוללה. בנוגע למסך מדובר במסך חיצוני כן.

פורסם

תבדוק, חיבור מהסוללה מאפשר לנתק את המטען וכך לראות אם זה משפיע

פורסם
  • מחבר

אני אבדוק ואחזור אליכם תודה

פורסם
  • מחבר

לא עוזר :(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים