עבור לתוכן

עצומה (בקשר לשביתה)

Featured Replies

פורסם

רגע אז גם מחר אין בגבעתיים שביתה?!

פורסם
  • מחבר

עד שהעצומה שלך תצבור כוח ותבוא לבית המשפט המשיח כבר יבוא.

off toipc:

אתה בקושי יודע לכתוב HTML וכבר כותב לי עצומות::).

הכוונה בקשר לטקסט שהוא בעיברית ונכתב משמאל לימין כמו באנגלית, זה יכול לשגע פיל. :P

אז ככה בקשר לעצומה אני באמת לא יודע למה אנשים מתעצלים לקרוא ולחתום.

ובקשר לHTML חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.

אתה לא יודע מה אני יודע ומה אני לא, פשוט לא היה לי זמן לבנות אתמול עמוד משלי בשביל זה אז עשיתי את זה דרך אתר ובגלל זה הכתב הוא הפוך, כי אין לי אפשרות לערוך את דף הHTML

פורסם
  • מחבר

והנה העובדה, כמו שחשבתי אז כבר נדרס ילד בעכו, שעכשיו הוא במצב בינוני. על זה יש להעמיד לדין את כל האחראים בעיירית עכו לדין בגין ניסיון לרצח!!!!

פורסם

נסיון לרצח זה ממש לא... גם אם הוא היה מת זה היה הריגה אבל מה שכן זה "זילזול מעמיק בחיי אדם"

פורסם
  • מחבר

נסיון לרצח זה ממש לא... גם אם הוא היה מת זה היה הריגה אבל מה שכן זה "זילזול מעמיק בחיי אדם"

למה לא?

אם אני חשבתי על זה אז בטוח שהם חשבו על זה.

ואם הם היו מודעים שפעולותיהם ישירות ישפיעו על הריגה של אזרחים במדינה דמוקרטית, אז הם רוצחים מדרגה שניה ויש לכלוא אותם בכלא!!

פורסם

לא זה הריגה כי הם לא ניסו בכוונה לגרום למוות הם פשוט עשו משהו שיכול היה לגרום למוות ולא גרם בסופו של דבר

אולי ההגדרה המדוייקת תהיה "גרימת מוות ברשלנות" או כל בול*** אחר אבל זה לא משנה

נ.ב. אתה אמריקאי או משהו שאתה לא יודע שבארץ אין דרגות של רצח יש רצח ויש הריגה אין כזה דבר "רצח מדרגה שנייה"

פורסם
  • מחבר

לא זה הריגה כי הם לא ניסו בכוונה לגרום למוות הם פשוט עשו משהו שיכול היה לגרום למוות ולא גרם בסופו של דבר

אולי ההגדרה המדוייקת תהיה "גרימת מוות ברשלנות" או כל בול*** אחר אבל זה לא משנה

נ.ב. אתה אמריקאי או משהו שאתה לא יודע שבארץ אין דרגות של רצח יש רצח ויש הריגה אין כזה דבר "רצח מדרגה שנייה"

חחחחחחח, אני רוסי-ישראלי שגר בארץ יותר מ- 12 שנה.

ססבבה, אז נתפשר על הריגה ולא רצח, ובקשר לדרגות לא ממש התעמקתי בחוקי המדינה אבל גם אם אין הגדרה רשמית אז עדיין יש החמרות לפי "דרגות" לא מוגדרות

פורסם

תאמת רעיון נחמד אבל בכפר סבא יש אור (כמו שכתבו לפני) ואם אני יחתום אולי זה גם יבטל את בשביטה בבצפר אז מצטער אחי אבל לא

פורסם

Not that it's not a worthy cause, but it's pretty naive to think that these days anyone gives a damn about little petitions. This is all about politics, human life come second to that.

All of these strikes do a lot more harm than good if you look at the big picture but does that matter?

פורסם
  • מחבר

Not that it's not a worthy cause, but it's pretty naive to think that these days anyone gives a damn about little petitions. This is all about politics, human life come second to that.

All of these strikes do a lot more harm than good if you look at the big picture but does that matter?

כמו שמצב החתימות עכשיו באמת זה ממש לא משנה, אני הרגשתי שאני צריך לעשות משהו אבל כמו שאני רואה שאין ממש תמיכה במעשי אז זאת בעיה להשפיע לבד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים