עבור לתוכן

עצומה (בקשר לשביתה)

Featured Replies

פורסם

חחחחח, בטח חשבתם שזה שביתה של הביה"ס אז טעות!!

אבל עדיין אני מבקש שתקראו עד הסוף.

אז ככה בימים אילו מתקיימת שביתה במועצות ובגלל זה יש שביתה בחלק מביה"ס.

תוצאה נוספת של השביתה היא כיבוי האורות ברחובות הערים דבר ששיגע אותי אז אני מבקש מכם

לחתום על עצומה שאני הכנתי ולעזור לי לנסות (אם אני אקבל גיבוי מארגון זכויות האזרח) לשנות את המצב.

כל מה שאני מבקש מכם לחתום, לא חייב שם מלא (אבל עדיף אמיתי כדי שזה יהיה קביל בבית משפט ( למקרה ואני אצליח להעביר את המסר)) ודבר נוסף שאנני מבקש זה להפיץ את המכתב הזה.

אז הנה הקישור לעצומה:

http://www.petitiononline.com/Shvita/petition.html

פורסם

אחי אתה משוגע אתה רוצה שיהיה בצפר?!?!

למי אכפת מהאורות בחוץ

לא כל הזמן יוצאים החוצה רק לפעמים אצלי גם יש אורות

פורסם

מישהוא יודע באיזה ערים לא יהיו אורות??

פורסם
  • מחבר

אחי אתה משוגע אתה רוצה שיהיה בצפר?!?!

למי אכפת מהאורות בחוץ

לא כל הזמן יוצאים החוצה רק לפעמים אצלי גם יש אורות

בקשר לבית ספר זאת היתה סתם בדיחה, המחאה שלי היא נגד כיבוי האורות.

ולמי אכפת מכיבוי האורות? לי וצריך להיות גם לך, תחשוב על מאות אולי אלפי הנהגים (ביום!!!) שנוהגים ולא רואים בכלל את הולכי הרגל!!!

פורסם

לא יודע מה איתכם

בכפר סבא האור דולק...

פורסם

וודקה אתה קשור לאיזה ארגון, או שאתה לבד.

פורסם
  • מחבר

וודקה אתה קשור לאיזה ארגון, או שאתה לבד.

אני לבד עם פיוז קצר, (שלחתי מכתב לאגודה לזכויות האזרח אולי הם יתמכו בי)

פורסם

ולמי אכפת מכיבוי האורות? לי וצריך להיות גם לך, תחשוב על מאות אולי אלפי הנהגים (ביום!!!) שנוהגים ולא רואים בכלל את הולכי הרגל!!!

צודק אחי לא חשבתי על זה...

אבל אצלי אין בעיות...

פורסם

אז שהולכי רגל יהיו אחראים

ויתחילו לשים מחזירי אור על הרגלים והידים

פורסם
  • מחבר

אז שהולכי רגל יהיו אחראים

ויתחילו לשים מחזירי אור על הרגלים והידים

חחחח, וזה נראה לך הפתרון הנכון?

ואם ראשי המועצות יחליטו לירות מM-16 אז תגיד לאנשים לשים שכפצים???????

פורסם

מישהוא יודע באיזה ערים לא יהיו אורות??

בינתיים יהיו לא יהיו אורות בכל הערים (חוץ מאלה ששברו שביתה, ומ15 הגדולות שאם אני לא טועה הם: כפ"ס, רעננה, הרצליה,נתניה,חדרה,ת"א, גבעתיים, רמת-גן, רישון, חולון, ועוד 5 שאני לא זוכר)

פורסם

וודקה צודק לגמרי

נהגתי היום בחושך - ואפילו לא חושך מוחלט - משהו כמו 6 בערב - ואני אומר לכם, פחד אלהים. אתה לא רואה כמעט כלום חוץ מהסביבה שלך, לך תדע אם אתה לא עולה על מישהו, נכנס לצומת, וואטאבר.... אתה רואה משהו בכביש, עכשיו לך תדע אם זה כיכר, זה פניה, זה הולך רגל....

ואח"כ נסעתי עם אמא שלי באוטו-ולא רק שהיה חושך-היה את הערפל הכי כבד שראיתי בחיים! נסעתי מק. ביאליק לעדי (מי שמכיר), עכשיו הדרך היא בעקרון בינעירונית אז אין כ"כ פנסים, ואפילו אם יש, אתה יכול לראות רק מין ערפל אדום כזה מסביבך וממש את החצי מטר שליד הפגוש-וזהו!!!

שישבתו כמה שהם רוצים (במיוחד אם זה משפיע על בי"ס...), אבל שלא יעשו דבר כ"כ מטומטם כמו לכבות את האורות!! ועוד בערפל!!

100% היו איזה כמה עשרות תאונות רק בגלל החושך. הם פשוט מסכנים את החיים של כולנו!

פורסם

עד שהעצומה שלך תצבור כוח ותבוא לבית המשפט המשיח כבר יבוא.

off toipc:

אתה בקושי יודע לכתוב HTML וכבר כותב לי עצומות::).

הכוונה בקשר לטקסט שהוא בעיברית ונכתב משמאל לימין כמו באנגלית, זה יכול לשגע פיל. :P

פורסם

כבר אמרו בחדשות שהם לא מתכוונים להחשיך יותר את הפנסים אבל ממשיכים לשבות כמו בשאר הימים.

מצידי שיפסיקו לשבות, אנחנו למדנו במשך כל הזמן הזה (חברה שמירה פרטית, SAME בתחום הזבל) והדבר היחידי שנפגע זה ההסעות לאיזור שלי

פורסם

ב 15 הערים הגדלות השביתה לא חלה כולל כיבוי האורות,איזה באסה יש בית צפר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים