פורסם 2013 במאי 2012 שנים שלום חברים בזמן האחרון אני חושב על לעשות OC למעבד שלי במקום לשדרג את המערכת.המערכת הנוכחית שלי היא: i7 930 @ 2.8Ghz D0 steppingScythe Mugen 2Gigabyte x58a - UD3R rev 1.0Corsais 4GB 1600Mhz x 3Seagate barracuda 500 GB 7200 RPMWestern Digital 1TB 7200 RPMPatriot WildFire 120GB SSDZotac GTX 680Corsair TX 750Wבדקתי בהדרכות שיש בפורום אבל אני די מפחד להרוס את המחשב לכן אני פונה אליכם, האנשים שיש להם הרבה יותר ניסיון ממני בהמהרות.אני גם הייתי רוצה לשמוע מאנשים שיש להם את אותו המעבד + לוח אם לאיזה קצב הם הצליחו להגיע.במחשב שהיה לי לפני כן לא הייתה לי בעיה בהמהרה מכיוון שזה היה הרבה יותר פשוט (Q6600). בI7 הוסיפו המון אפשרויות לכן אני לא כל כך בטוח במה אני צריך לגעת ובמה לא.תודה מראש לכל העוזרים, וסליחה על השגיאות כתיב.
פורסם 2013 במאי 2012 שנים כמו כן אל תשכח לבדוק טמפ' לפני שאתה מתחיל בשביל לראות כמה "מרווח" יש לך מבחינת יכולת קירור.
פורסם 2013 במאי 2012 שנים הקו האדום הוא חוסר יציבות במאמץ, וטמפרטורה גבוהה במיוחד.בדרך כלל הם הולכים ביחד.80 מעלות זה המקסימום המוחלט בבדיקת מאמץ מקסימלית(עם OCCT או PRIME95).מעבר לזה נמצאת תיבת פנדורה.רוב המוחלט של הזמן המחשב לא במאמץ מוחלט, לכן הטמפרטורות בפועל יהיו הרבה פחות.אתה אמור לייצב אותו בגבול הסופי לאורך זמן, וכל השאר פחות או יותר יסדר מעצמו.
פורסם 2013 במאי 2012 שנים בעיקרון מהמתח.כשהתדר והמתח מסונכרנים(זאת אומרת מינימום מתח לתדר יציב) הם שני הצדדים של אותה המשווה.
פורסם 2013 במאי 2012 שנים מחבר שוב תודה לעוזריםקראתי קצת יותר על מה אנשים משיגים עם המעבד והלוח שלי עם קירור דומה או אפילו סטוק.אז לפי מה שאמרו אני יכול להתחיל מ 3.5GHZ ללא שום בעיה.ואכן כך ללא בעיות בכלל אז עליתי בהדרגה והווינדוס עולה ללא שום בעיה במהירות של 3.8 וגם של 4.0אבל כשעשיתי בדיקת מאמץ על 3.8 בPrime 95 החום עלה תוך דקה ל90 מעלות. ישר כיביתי את המשחב והורדתי את הOC.או שאני עושה משהוא לא נכון או שאין לי מושג בזה פשוט.זה התמונות מהביוס אם תוכלו לעזור אני יודה לכם מאוד:
פורסם 2013 במאי 2012 שנים המתחים לCPU ולQPI גבוהים. למה לא התחלת נמוך יותר? מה הטמפרוטורה של המעבד במאמץ בלי אוברקלוק?
פורסם 2013 במאי 2012 שנים מחבר עכשיו בדקתי את המעלות במאמץ ללא OCועכשיו זה ניהיה מאוד מוזר מכיוון שלפני כן במאמץ הייתי על אזור ה 60 מעלותעכשיו אחרי המשחקים שלי ב OC זה 80-81 (אני החזרתי את הכל לאוטומטי כפי שהיה לפני הOC)עכשיו השאלה הנשאלת מה יכל לגרות לתופעה המוזרה הזו?!
פורסם 2013 במאי 2012 שנים מחבר הוא יושב שם טוב כבר באזור ה3 שניםהאם זה יכולה להיות המשחה הטרמית שגורמת לחום שכזה? נערך 2013 במאי 2012 שנים על-ידי reviZor
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.