עבור לתוכן

עלותו האמיתית של הגלקסי S4: כ-841 שקלים

Featured Replies

פורסם

שלום חבריה ,

אני לא בא לדרוך לכם על היבלות אך הכתבה הזו מוכיחה כי פריירים לא מתים הם רק מתחלפים

המסקנות הם כי הטייקונים בארץ ובעולם מתעשרים ללא כל פרופורציה הגיונית ושמים עלינו קצוץ "וישמן ישורון ויבעט"

מחיר עלות של גלקסי 4 841 ש"ח

מחיר מכירה>3241 ש"ח -3600 ש"ח פי 4.3

2759 ש"ח הפער בין העלות למכירה

לדעתכם כמה סמסונג מרוויחה ?לעניות דעתי כ-30%

אם כן מי מתחלק ביתרה של 2600 ש"ח!!!!!!

מוכרים לכם את "אחריות לשנתיים","מכשיר עם אבא"(עם אבא סחטן כזה אני מעדיף להיות יתום זו דעתי )

במשך השנה הקרובה יצא הדגם הבא וחלק ירוצו לקנות אותו כרגיל

מסקנתי היא , ארכוש מכשיר ב150$-200$ ואחליף אותו כל שנה במשך 6 שנים ועדין יוותר בידי עודף מסכום של 3600 ש"ח

ותחשבו על זה

http://www.mako.co.il/nexter-cellular/Article-8cce6e1d8898e31006.htm

ציטוט ממאקו מיום 12/05/13

"בישראל הוא עולה אלפי שקלים, בחו"ל, מאות דולרים, אבל לפי חשיפה חדשה של חברת המחקר IHS, עלותו האמיתית של הגלקסי S4 הוא 237 דולר (841 שקלים) בלבד; או לפחות זה מה עולה לסמסונג לייצר אותו; בינתיים אפשר להתנחם בכך שמצבו של אייפון 5 גרוע אפילו יותר"

אני מציע שנקים קבוצת רכישה למכשירים סינים טובים כמו ZOPO,UMI, XIAOMI ועוד דגמים הנעים בין 150-200$ גם נוזיל את המחירים של המכשיר עצמו מול הספק הסיני ונשמור על גאוותינו

לא פחות חשוב נגרום לסחטנים בארץ ובחו"ל להוזיל את המחירים.

ותחשבו על זה

חברכם משכבר הימים

• תגובות 44
  • צפיות 5.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה יודע כמה עולה לייצר עותק של Windows 8? אגורות בודדות!

והוא נמכר במאות שקלים!

זה רווח של עשרות אלפי אחוזים!!!11!!1!

עכשיו תחשוב על מה שכתבת.

פורסם

השעות שהושקעו בייצור המכשיר.

השעות שהושקעו בהתאמת התוכנה ושדרוגה.

השעות שהושקעו בפרסום.

השעות שהושקעו במיליון ואחת דברים כאלו..

עכשיו כל אלו,

רק הכסף שהושקע בהם.

לסמסונג יש הוצאות להחזיר + הם מעוניינים להרוויח.

פורסם

מה הקשר הוא מדבר על הסכומים המגוחכים שמתווספים למחיר בארץ.

פורסם

לא הוא לא.

מה גם שהמחירים שמתווספים לא כאלה מגוחכים, כשאתה מביא בחשבון את המיסים (34%). אתה יכול להתלונן על המיסים, זה בטוח לא אשמת סמסונג.

פורסם

מעניין בכמה באמת היבואנים מביאים מכשירים יקרים כלכך .

אם העלות 900 שקל . מה היא כוללת על מכשיר כולל עבודה ופיתוח פירסום?? תוסיף רווח לסמסונג מעלים ל 1500

עכשיו היבואנים צריכים להרוויח..וכמו שכולם מנסים לקנות מחול..המחיר זול ב 800 עד 1000 שקל.

פורסם
  • מחבר

אהלן חבריה,

א. ממקור ראשון ידוע לי כי סמסונג עובדת על כ-30% רווח ואין לי כל טענה כלפיה כי את המכשיר היא מוציאה לשוק במחיר 237$ כפול 30% =309$ ,אקצין אף יותר בהגזמה פראית, רווח של 50%=355$ ובש"ח 1297 ש"ח.ורק שיהיה ברור לכם תמחור המוצר ע"י היצרן הוא=קוסט+30% בטוח

מחיר מכירה 3600 ש"ח לצרכן. פי שלוש.

ב. טענותיי מופנות כלפי המשווקים בכל העולם ובפרט בישראל המוסיפים מאות אחוזים על המוצר.

ג. לבעלי העסקים בחו"ל אין הוצאות פרסום? יש ויש,והפער במחיר לצרכן בארץ הוא 300עד 400$ למה?

ד. ללא כל קשר לכל המותגים הגדולים ,אנו לא צריכים לדאוג לרווחתם ,מעניינו זה אנו,אז מדוע לא נחסוך בגדול נקנה מכשיר סיני תואם ואו של חברה נשדרג אותו כל שנה ועדיין יעלה לנו רק 20% וזו המטרה העיקרית של פוסט זה.

אם עוררתי זעמם של בעלי אינטרסים בפורום זה אז........

שוב אני מדגיש הטענה אינה כלפי הייצרן.

ערב נעים

טווד

פורסם
  • מחבר

bd'

לא טעית בהרבה סמסונג לא מתמחרת רווח של 100%

פורסם

אני יודע..אלה החיים מי שרוצה את הטופ שישלם כמו כל דבר שרק עכשיו יוצא עוד חצי שנה ה4 יהיה שווה 2000.

כמו ש ה 3 שווה 2200 לאחר שעלה 3500

פורסם
  • מחבר

קקדו היקר,

הדגשתי כי סמסונג היצרן אינו הבעיה, הבעיה היא המשווקים העושים עלינו רווחים ללא פרופורציה.

ואנא ממך אל תשווה לתרופות,רכב,תוכנות ועוד.

פורסם

אתם באמת חושבים שהמחיר שמשלם יבואן לכל מכשיר קרוב אפילו למכשיר שאתה משלם עליו ? פחחח ...

פורסם

פותח הדיון תחשוב עם הראש

237$ למכשיר מבחינת חומרה נטו.

תוסיף לזה עוד שנה פיתוח של כמה עשרות מהנדסים שפיתחו ועבדו על המוצר.

תוסיף לזה עוד כמה עשרות מהנדסים שעשו בדיקות QA.

תוסיף לזה עוד על מחיר אחסנה

תוסיף לזה עוד על הפרסום

תוסיף לזה עוד על ההובלה

ולכל זה צריך להוסיף עוד ועוד ועוד....

נראה לי שניצל המחיש את זה הרבה יותר טוב ממני.

פורסם
  • מחבר

BD

זו הבעיה שלנו ,התרגלנו למותגים וכך אנו מחנכים את הדור הבא לצערי .

אתה מדבר על הטופ,,היה לי אקסיומי שנגנב לצערי והוא היה הטופ שבטופ תלוי מנקודת המבט של הצופה.

אני כיום מתלבט בין umix2 לבין zopo c2 בטווח מחירים של 225$-255$

קרא את המפרט שלהם וראה כי עונים על כל הדרישות והאמן לי אנו לא זקוקים ליותר

פורסם
  • מחבר

חבריה שוב תפנימו אין טענות כנגד היצרן ומטרת הפוסט הוא גילוי על רווחי המשווקים בארץ.

חבל לסגור את הדיון בנושא הזה בגלל בעלי אינטרסים

אני בעד שנקים קבוצת רכישה למכשירים אחרים

וקקדו ממקומי כיבואן לשעבר מדרום קוריאה בין השאר אני רואה בדבריי הגיון ולא דמגוגיה.

פורסם

בזמנו כשהגלקסי S2 עלה באורנג' 5,000ש"ח, מקור פנימי בסאני שהייתי בקשר איתו אמר לי שהמכשיר עולה לסאני כ- 1,800ש"ח (ללא מיסים כמובן).

הסכום הזה די יושב עם המחירים בחו"ל, למשל ב- Clove בזמנו המכשיר עלה ללא VAT כ- 2,500ש"ח, כלומר אם ניקח את המחיר שסאני קונה כ- 1,800ש"ח ונגיד שזה כמה שעולה ל- Clove לקנות (למרות שאז סאני לא קנתה מסמסונג באירופה, כמו היום, מאירופה זה יותר זול משמעותית) אז זה רווח של כ- 700+ש"ח ל- Clove.

לפי המספרים האלו מחיר הוגן בארץ היה צריך להיות 1,800+34.6%+רווח סביר לסאני. כלומר כ- 2,400+רווח לסאני...

נערך על-ידי LazyCat

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים