עבור לתוכן

Galaxy s2 plus או Galaxy advance או Galaxy s3 mini???

Featured Replies

פורסם

מה ההמלצות? אנא פרטו

פורסם
  • מחבר

אין המלצות?

פורסם

S2+ עדיף על הS3 Mini שאגב לא תומך בתדר 850 בדור השלישי שכמעט כל המפעילות בארץ משתמשות בו חוץ מפרטנר ואלון סלולר, אבל רק שתדע הS2 הרגיל עדיף עליו מבחינת מפרט כי הוא מעט חזק יותר אאל"ט מבחינת הGPU אבל לS2+ יש תמיכה ב64GB מצד שני.

נערך על-ידי rony2

פורסם

ה S2 פלוס סתם יקר. אם כבר, לך על הרגיל.

הוא יקר ב 40% מאשר ה Advance, אז לא ברורה לי ההשוואה. מן הסתם הוא עדיף - יש לו מסך קצת יתר איכותי (לא משמעותית), יותר גדול, ערכת שבבים טובה יותר, יותר זכרון, יותר רומים צד שלישי, מצלמה טובה יותר.

מצד שני, האדוונס סה"כ מכשיר מוצלח שעושה את העבודה נאמנה במחיר זול ביותר (למכשיר שהוא לא סיני). יש לו עדכון ל Jelly Bean, כמו ל S2. הסתכלתי על סרטונים ביו טיוב ועושה רושם שהוא עובד דיי יפה.

ה S3 מיני סתם לא קשור. עדיף את האדוונס - יעשה אותה עובדה ועולה פחות.

אתה צריך להחליט כמה מפריע לך להוציא עוד 400 שקל.

נערך על-ידי Ido.G

פורסם

גלקסי S2 פלוס צריך להיקרא גלקסי S2 מינוס. הוא מכל הבחינות נחות מהרגיל, ואין שום סיבה לקנות אותו.

גלקסי S2 אכן עדיף מכולם מבחינת ביצועים, ומבחינת התמיכה של הקהילה. (היה המכשיר הפופולרי ביותר בזמנו) אך הוא היקר יחסית בינהם.

ל S3 מיני יש יתרון על ה advance בכמות הזיכרון הפנימי. 1024MB לעומת 768MB.. מה שעוזר בביצועים. משאר הבחינות הם זהים.

פורסם
  • מחבר

אז עדיף לשלם 1040 שקל על ה-ADVANCE מאשר 1384 על ה-S2+ ???

אני יצאתי מנק' הנחה שאני אשלם על ה-ADVANCE עוד 100 שקל על שדרוג ל-ICS ולכן הפאר מצטמצם. מה עדיף? והאם ה-ADVANCE תומך בצורה חלקה וטובה ב-ICS בלי בעיות כלשהם?

האם יש טלפונים תחרותיים יותר במחירים האלו שכדי לשקול?

פורסם
  • מחבר

נו מישהו יכול לתת לי שורה תחתונה.

סיבות טובות לכאן או לכאן על פי מה שכתבתי?

פורסם

אם כבר, אז ה S2 יותר טוב מה S2 פלוס.

פורסם
  • מחבר

השאלה שלי זה ה-ADVANCE לאומת כל האופציות שכתבתי מבחינת איכות אל מול מחיר. כמובן שצריך לקחת בחשבון שלעדכן גרסה ב-ADVANCE עולה 100 שח ואיכות השדרוג מותלת בספק ככל שאני יודע.

מישהו יודע לתת לי תשובה כזאת עם פירוט?

פורסם

ביטול

נערך על-ידי none77

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

ראיתי את התגובה שלך ואני מתלבט איזה מבין השניים לרכוש.

מה ההבדלים ביניהם והאם הם מצדיקים הפרש של כ- 200 ש"ח?

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים