עבור לתוכן

whatsapp למחשב, מישהו הצליח להתקין?

Featured Replies

פורסם
לא ממליץ להשתמש בbluestacks שהובאה פה (לפחות לא לוואצאפ).

מילא שההתקנה מסורבלת ומעצבנת, אחרי כמה שיחות שניהלתי בוואצאפ עלתה לי הודעה בטלפון שאני משתמש באפליקציה ממקום אחר ושאי אפשר לעשות את זה, ועד שהסרתי את האמולטור לא יכלתי להשתמש באפליקציה בטלפון.

נו, זה בדיוק מה שאמרנו. זה לא קשור ל bluestacks אלא לוואטסאפ שיכולה להיות מאוקטבת רק על מכשיר אחד, ולא על 2 או יותר בו זמנית.

• תגובות 41
  • צפיות 7.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
איך שאני מכיר את הישראלים - איך שהיא תתחיל לעלות כסף (שנתי) השימוש בה ירד פלאים. אתה מכיר היום מישהו בלי gmail?

G+ אכן חסרון

מצד שני כל ההיסטוריה שם מגובה לענן, כשמחליפים רום/מכשיר הכל (כולל התמונות) נשאר. יתרון ענק לעומת הגיבוי הידני של whatsapp

אני לא מאמין שזה באמת יעלה כסף.

וואטסאפ מגבה אוטומטי את עצמו כל יום, אם קשה לך לעשות קופי-פייסט כשאתה מחליף רום - זבש'ך.

פורסם
אם קשה לך לעשות קופי-פייסט כשאתה מחליף רום - זבש'ך.

אתה אפילו לא צריך לעשות שום דבר, הגיבוי נשמר על ה-SD וגם אחרי החלפת רום עם full wipe עדיין ברום החדש ברגע שתתקין את הוואטסאפ כל המידע ישוחזר אוטומטית (אם תבחר בכך).

לא יודע איך זה עם מכשירים בלי כרטיס sd בעצם.. אבל עדיין, לא כזה נורא.

לגבי התשלום - גם אם זה באמת יעלה 1$ לשנה, למרות שהתשלום הזה כל הזמן נדחה ונדחה, לא נראה לי שזה יהיה כ-ז-ה קריטי ליותר מדיי אנשים. אולי רק לכאלה שיש להם בעיה עם כרטיסי אשראי וכו' ועצם ההרשמה היא סיבוך מבחינתם גם אם זה היה עולה סנט לשנה.. אבל כמה כאלה כבר יש?

חוץ מזה, במילא קשה לי להאמין שזה אי פעם יקרה. השוק הזה רק הולך ונפתח לתחרות, הדבר האחרון שוואטסאפ צריכה זה להפוך פתאום למודל בתשלום. פייסבוק יקפצו את ההזדמנות בכל הכוח אם דבר כזה יקרה.

פורסם

לwhatsapp אין זכות קיום ללא מודל תשלום. הרי פרסומות אין שם...

למי שאין SD במכשיר - צריך להעתיק למחשב ולהחזיר כל החלפת רום.

פורסם

בטוח יש דרך יעילה לשלב פרסומות באפליקציה.

פורסם
אתה אפילו לא צריך לעשות שום דבר, הגיבוי נשמר על ה-SD וגם אחרי החלפת רום עם full wipe עדיין ברום החדש ברגע שתתקין את הוואטסאפ כל המידע ישוחזר אוטומטית (אם תבחר בכך).

לא יודע איך זה עם מכשירים בלי כרטיס sd בעצם.. אבל עדיין, לא כזה נורא.

לגבי התשלום - גם אם זה באמת יעלה 1$ לשנה, למרות שהתשלום הזה כל הזמן נדחה ונדחה, לא נראה לי שזה יהיה כ-ז-ה קריטי ליותר מדיי אנשים. אולי רק לכאלה שיש להם בעיה עם כרטיסי אשראי וכו' ועצם ההרשמה היא סיבוך מבחינתם גם אם זה היה עולה סנט לשנה.. אבל כמה כאלה כבר יש?

חוץ מזה, במילא קשה לי להאמין שזה אי פעם יקרה. השוק הזה רק הולך ונפתח לתחרות, הדבר האחרון שוואטסאפ צריכה זה להפוך פתאום למודל בתשלום. פייסבוק יקפצו את ההזדמנות בכל הכוח אם דבר כזה יקרה.

גם במכשירים בלי SD זה נשמר, אמרתי את זה למקרה שמישהו מחליט לעשות גם וויפ לדאטה (המקרה הכי גרוע כביכול).

בטוח יש דרך יעילה לשלב פרסומות באפליקציה.

הם מתנגדים לזה, זה חלק מה"אני מאמין" שלהם.

פורסם

"אני מאמין" זאת לא תורה שחקוקה בסלע. ככל שהמתחרים שלהם יתחזקו (גוגל, פייסבוק, מיקרוסופט) לא תהיה להם ברירה אלא להישאר בחינם, ואם הם ירצו להרוויח כסף אז הם יוסיפו פרסומות, או ימצאו מודל אחר (או שאחת מהחברות הגדולות פשוט תקנה אותם).

פורסם

הם מתנגדים לזה, זה חלק מה"אני מאמין" שלהם.

"אני מאמין" שהם יתקפלו.

פורסם

בiOS הם לא עולים כסף?

כזכור לי האפליקציה עולה 1$ ולא מעט אנשים קנו אותה.

פורסם

היא עולה 1$ לשנה אבל יש שנה ראשונה חינם ואיכשהו תאריך התוקף כל שנה מתקדם שנה נוספת קדימה גם בלי שתשלם...

פורסם

^ ותמיד ברגע האחרון.. מעניין כמה באמת שילמו בלי לדעת שיחודש בחינם.

פורסם

אני מהמר על אפס - מהסיבה הפשוטה שהאפליקציה לא "מאיימת" עליך בשום שלב.

למעשה, זה אפילו דיי מסובך למצוא את תאריך התוקף הזה בכלל - צריך להיכנס להגדרות, משם להיכנס ל-account, ואז ללכת ל-payment info. רק שם, אחרי 3 חלונות, נמצא תאריך התוקף והאופציה "להאריך" את המנוי.

פורסם

אני שילמתי כדי לחדש

פורסם

לפעמים זה מזהיר 14 ימים מראש, ורק ביום האחרון זה אומר שזה חודש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים