פורסם 2013 במאי 1812 שנים תיאור התקלהלאחר תיקון של יציאת האוזניות הקידמית (הפלסטיק בחלק האחורי של המחבר נשבר, הדבקתי בדבק מהיר)לפני כמה זמן השתמשתי ביצאה הזאת שוב לאחר כחודשיים,(לא זוכר בעיה מיוחדת לאחר התיקון)לאחר חיבור האוזניות בהתחלה שמעתי בצורה מוזרה הווליום עלה וירד, וקפץ פתאום ונשאר על 70 בערךכרגע המצב הוא שקבצי Mp3 שומעים בווליום מאוד מאוד נמוך ושבדקתי משחקזה נשמע רגיל האפקטים והמוזיקה הכל נראה נורמלי לחלוטין ?? וביצאה האחורית גם ה mp3 נשמע בסדר תודה
פורסם 2013 במאי 1812 שנים יש מצב שהתייבש לך דבק מהיר על המגעים או שבגלל שהוא התייבש שם הוא מונע ממך מלהכניס את חיבור הפיאל/בננה עד סוף המחבר.
פורסם 2013 במאי 1812 שנים מחבר מעניין שזה מופיע בקבצי Mp3 שהפעלתי משחק או בדיקה של הכרטיס קול זה נשמע בסדר ?? נערך 2013 במאי 2012 שנים על-ידי marlboro
פורסם 2013 במאי 2112 שנים מחבר מה יכולה להיות הסיבה שזה מופיע דווקא ב mp3, וכשהפעלתי משחק המוזיקה והאפקטים היו בסדר!!.בנוסף שהפעלתי mp3 לבדיקה, הווליום היה נמוך מאוד. ותוך כדי הפעלתי את הבדיקה בתוכנה של הכרטיס קול, היא נשמעה בווליום נורמלי.(אני לא זוכר שהיו לי בעיות כאלו לפני התיקון, אבל אני גם לא 100% בטוח שהיתה את הבעיה הזאת למרות שאני לא זוכר שבדקתי ממש)
פורסם 2013 במאי 2112 שנים כולם מכירים את התופעה עם חיבורי סטריאו שנשמעים בווליום נמוך כשהמגעים לא לגמרי עד הסוף.אולי עוצמת האודיו יכולה להתגבר "לכאורה" על הפרעות בזרימה.ואולי יש לך בעיה ספציפית עם ניגון MP3.תעשה עוד בדיקות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.