עבור לתוכן

ציוד מתצוגה בKSP, יש למישהו ניסיון?

Featured Replies

פורסם

הלן חברים, ראיתי שיש להם NEXUS 7 3G בסניף אילת ב 1239 שקל, מחיר מעולה והכל, רק שהוא מתצוגה:

http://ksp.co.il/?uin=19096

יש למישהו כאן ניסיון בציוד כזה מהרשת שלהם? זה היה בווטרינרה? או סתם החזרות? או עודפי מלאי?

תודה

פורסם

בוא אגלה לך משהו. טלפונים ניידים מ"תצוגה" הם מכשירים מחודשים.

הם לא עמדו אפילו דקה אחת באף תצוגה! 90% ממכשירי ה"תצוגה" הם מחודשים, כאלו שתוקנו במעבדה (לרוב לאחר מימוש אחריות) ונשלחו בחזרה לחנות לצורך מכירה מחדש.

אם תשאל, יטענו שהמכשירים באו מביטולי עיסקה ומתצוגות חנות ( מה שנכון לכ10% מהמלאי של המחודשים) אך המצב העגום מראה שאותם מכשירים עברו קילומטרז גבוהה אצל הצרכן לפני ש"שופצו" בדרכם לחנויות.

אני מדבר מניסיון בתור אחד שעבד בתחום הסלולר תקופה ארוכה והיה עד לכל הטריקים שקיימים. נדיר לקנות מכשיר מתצוגה ( שנראה חדש) ועובד בלי בעיות.

פורסם

ואיך בודקים שהכול בסדר?

פותחים אותו ומשתמשים בכל הפונקציות?

מה ההנחה המקובלת במקרה כזה?

כמה זמן אחריות נהוג לקבל?

פורסם
  • מחבר

האמת שמדובר בטאבלט, מבחנת הנחה, זה 170 שקל פחות ממחיר של חדש בסניף אילת, האחרות לפי מה רשום היא אותה אחריות של 12 חודשים דרך SERVPRO או IBM

פורסם

לא שווה את ההפרש במחיר, בטח שמדובר בטאבלט עם סוללה מובנית.

אין הבדל בין טאבלטים מוחדשים/תצוגה לטלפונים ולא שווה בכלל לשקול את הרכישה אם אין הפרש מחירים של לפחות 600 שקל.

פורסם
האמת שמדובר בטאבלט, מבחנת הנחה, זה 170 שקל פחות ממחיר של חדש בסניף אילת, האחרות לפי מה רשום היא אותה אחריות של 12 חודשים דרך SERVPRO או IBM

170 שקל הנחה? זאת בדיחה?

אין שום מצב שבו זה משתלם. אתה גם ככה משלם מעל אלף שקל. תוסיף עוד 170 שקל ותקנה מכשיר סגור מהקופסה עם אחריות מלאה בראש שקט.

פורסם

170 מהמחיר באילת..

פורסם

ההבדל הוא 220 שח במחיר משאר סניפי KSP בארץ יחסית לחדש. עדיין לא הייתי נוגע.

בכלל, הנה הבדל של 140 שח בין מה שהם מציעים בארץ עם מע"מ לבין חדש:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=840553

- - - נערך: - - -

ואם אילת, הייתי בודק גם כאן מחיר לחדש, העיקר לא KSP

:P

את האחריות בכל מקרה אתה מקבל לא איפה שאתה קונה, כך שזה לא משנה.

פורסם

עבדתי בKSP בעברי...

בגלל שנותן האחריות הוא חיצוני אני בטוח שהמכשיר הוא מכשיר חדש שהוחזר לחנות לאחר הפתיחה...

אם המוצר היה מחודש KSP היו רושמים שהוא מחודש, טאבלטים לא עוברים בכלל תחת ידם של הטכנאים של KSP כי נותן האחריות הוא חיצוני.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
בוא אגלה לך משהו. טלפונים ניידים מ"תצוגה" הם מכשירים מחודשים.

הם לא עמדו אפילו דקה אחת באף תצוגה! 90% ממכשירי ה"תצוגה" הם מחודשים, כאלו שתוקנו במעבדה (לרוב לאחר מימוש אחריות) ונשלחו בחזרה לחנות לצורך מכירה מחדש.

אם תשאל, יטענו שהמכשירים באו מביטולי עיסקה ומתצוגות חנות ( מה שנכון לכ10% מהמלאי של המחודשים) אך המצב העגום מראה שאותם מכשירים עברו קילומטרז גבוהה אצל הצרכן לפני ש"שופצו" בדרכם לחנויות.

אני מדבר מניסיון בתור אחד שעבד בתחום הסלולר תקופה ארוכה והיה עד לכל הטריקים שקיימים. נדיר לקנות מכשיר מתצוגה ( שנראה חדש) ועובד בלי בעיות.

מחזק. ועדיין, זאת יכולה להיות כן קנייה משתלמת במחיר הנכון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים