פורסם 2013 במאי 1612 שנים יש לי WIN7, לאחר שהתקנתי PARTITION MAGIC קרס המחשב, ואחרי עליה לא רואים יותר את כונן D......מישהו יכול לעזור????
פורסם 2013 במאי 1612 שנים מחבר קודם כל תודה על העזרהצרפתי תמונה- - - נערך: - - -האם בהזדמנות זו אני יכול כבר להגדיל את כונן C על חשבון כונן D האבוד?זאת היתה המטרה שלי מלחתחילה
פורסם 2013 במאי 1612 שנים מחבר אני מקבל הודעת שגיאה, צרפתי תמונה (עשיתי REFRESH + RESTART לDISK MANAGEMENT, ולא עזר)
פורסם 2013 במאי 1712 שנים מחבר מישהו יכול להמשיך לעזור לי ולגאול אותי מהחששות שאני נמצא בהן כרגע :-)?
פורסם 2013 במאי 1712 שנים היי ranitz,קודם כל אם יש לך מידע חשוב בכונן c תגבה אותו לדיסק חיצוניתעלה בלייב סידי ותריץ את התוכה Acronis Disk תפרמט משם את כונן Dותעשה משם את ההרחבה של כונן C נערך 2013 במאי 1712 שנים על-ידי michaelmur
פורסם 2013 במאי 1712 שנים מחבר למה לעשות את זה?אני לא רוצה לפרמט את כונן D הנעלם?כל הבעיה התחילה לאחר התקנה של PARTITION MAGIC, קרס לי המחשב ומאז אין לי את כונן D..... אין פתרון אחר? אני רואה את הPARTITION ב- DISK MANAGEMENT אבל אין לו הגדרה של אות....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.