עבור לתוכן

המלצה לכ. מסך חדש למשחקים: PCI, לא בטוח לגבי מחיר

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני זקוק להמלצה לרטיס מסך חדש למשחקים.

המחשב שלי:

core 2 duo E8500

4GB RAM

motherboard: Asrock P43Twins1600

יש לי מסך DELL U2312HM עם רזולוציה 1920X1080

כרגע יש לי +GeForce 9800 GTX

אין לי מושג בטווחי מחירים כי את המחשב שלי קניתי לפני כמה שנים בחו"ל. כלל אצבע שאני חושב שטוב זה לקנות כרטיס שהוא רמה אחת מתחת להכי טוב\חדש מכיוון שיש צניחת מחירים ואז יחס מחיר\תמורה הכי טוב.

אשמח למספר המלצות עם כמה אופציות למחירים וגם מהיכן כדאי לקנות (איביי? חנות בארץ? דרך אחרת להזמין לחו"ל?)

תודה!

פורסם

לא מומלץ לשדרג ביותר מ-800 שקל, מכיוון שאחרת כרטיס המסך שתקנה יהיה חזק מדי ויוגבל על ידי שאר המערכת. מומלץ כבר לשקול שדרוג של המערכת כולה.

פורסם
  • מחבר
לא מומלץ לשדרג ביותר מ-800 שקל, מכיוון שאחרת כרטיס המסך שתקנה יהיה חזק מדי ויוגבל על ידי שאר המערכת. מומלץ כבר לשקול שדרוג של המערכת כולה.

OK - אם כך איזה כרטיס אתה ממליץ, והאם השיפור בביצועים יהיה משמעותי או זניח?

פורסם

לגיימינג על הרזולוציה שלך הכרטיס החזק והמשתלם ביותר למחירו היום הוא ה-7870XT בסביבות ה-1200 ש"ח:

http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/ati-sapphire-7870-2gb-gddr5-with-boost-p-14379

מתחתיו יש לך את ה-GTX660 בסביבות ה~1000 ש"ח וה-GTX650TIBOOST ב~800 אני חושב.

תסתכל כאן: http://goo.gl/RMvoe

גם HD7850-2G מומלץ מאוד אם תמצא אותו בזול (~800 ש"ח).

המעבד שלך עדיין חזק בהחלט ויכול להיות בעייתי מעט רק במשחקים ספורים שעברו אופטימיזציה לריבוי-נימים ומכבידים מאוד על המעבד.

עדיין, זה לא כרטיס שיעביר את צוואר הבקבוק למעבד ויש ל-E8500 גם יכולות OC אדירות אם תזדקק לתוספת ביצועים מצידו.

מכיוון שלא מדובר במחשב חדש (ובכלל), אפשר לשקול כרטיס מסך יד2 - אפשר למצוא HD6870 בסביבות ה-500 ש"ח שיתן שיפור ביצועים גדול או HD6950 ב~700 שמהווה קפיצת מדרגה נוספת.

נערך על-ידי tmpusr

פורסם
  • מחבר

TMPUSR, תודה על העצות.

קראתי גם את החומר בלינקים ששמת ונראה לי שטווח המחירים שאני יכול לעמוד בו הוא עד 650 ש"ח.

אם ניקח את המחירים של TMS כנקודת יחוס, איזה כרטיס היית ממליץ לי לקנות שיתאים למערכת שלי, שיתן לי את השיפור הגדול ביותר יחסית לכרטיס שיש לי עכשיו ותמורה טובה?

אגב - כרטיס PCI-E3.0 יתאים ללוח עם סלוטים PCI-E2.0?

נערך על-ידי orengreen

פורסם
  • מחבר

מה דעתך על ה-SAPPHIRE HD 7770 GHz Edition 1GB GDDR5 ?

פורסם

חלש מהם בהרבה

פורסם

נראה לי שה-7870XT יצור לו צוואר בקבוק..

פורסם
  • מחבר

באם העסקאות הבאות משתלמות לדעתך?

Sapphire HD 6850 1GB ב-500 ש"ח

Sparkle GTX 650 TI 1GB ב-520 ש"ח

Sapphire HD Radeon 6870 1gb ב-550 ש"ח

gygabite hd6850 OC ב-600 ש"ח

PowerColor PCS HD6870 1GB ב-700 ש"ח

נערך על-ידי orengreen

פורסם

הייתי הולך על ה650 ti אבל חכה לעוד דעות.

פורסם

מכולם הייתי הולך על ה-HD6870 הזול עם מיקוח קל לסביבות ה-500 וקצת.

עדיין, מה שהצעתי לך ב~700-720 ש"ח עדיף בהרבה אם אתה יכול למתוח מעט את התקציב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים