עבור לתוכן

קניית כרטיס מסך חדש

Featured Replies

פורסם

כרגע יש לי redeon 4870 ובגלל שהוא רועש מאוד כבר תקופה ארוכה ואני לא מצליח לתקן את זה אני שוקל אולי לקנות כרטיס מסך חדש.

אני כרגע סטודנט אז התקציב מצומצם ופחות חשוב לי עמידות למשחקים. עם הכרטיס הנוכחי עדין הצלחתי להריץ משחקים ברמה טובה. ראיתי שיש כבר סדרה 6000 ו-7000 באזור 200-400 שקל שזה בערך התקציב שלי. יש לי מספר שאלות:

1. אולי זאת שאלה תמימה אבל אני באמת לא כל כך מבין בדברים האלו, בזמנו שקניתי את הכרטיס הוא עולה לי באזור ה-1000 שקל ועכשיו אני רואה את הסדרות האלו ברבע מחיר, הם עדין מן הסתם יותר טובים ממש שיש לי כרגע נכון?

2. במידה ואני קונה החיבור שיש לי כרגע על לוח האם מתאים?

3. במידה ואני קונה אני צריך לפרמט את המחשב?

4. וכמובן אם אני מחליט לקנות, איזה דגם אתם הכי ממליצים בטווח של 200-400 שקלים?

תודה רבה!

פורסם

מה שאר מפרט המחשב?

במחיר שהצבת תוכל לשקול רק קניה של כרטיס מסך יד שניה ואולי אפילו שווה לך לתקן את הנוכחי בעזרת הדרכה של החברים בפורום.

פורסם

לא תמצא חדשים ששווים לקודם במחירים שהצבת. יד שנייה או תוספת תקציב הם הפתרונות שלך.

פורסם
  • מחבר

אולי לא ניסחתי את עצמי טוב, הכוונה שלי הייתה שהכרטיס בזמנו עלה הרבה ועכשיו יש דגמים יותר מתקדמים ברבע מחיר, השאלה (שוב זאת נראה לי שאלה תמימה אבל אני מעדיף לוודא) האם הכרטיסים הנוכחים יותר טובים?

פורסם

כמו שאמרתי, זה שהם חדשים לא הופך אותם לטובים יותר.

אין כרטיס חדש היום שגם יהיה שווה או טוב יותר מהכרטיס הנוכחי שלך וגם נכנס למסגרת התקציב שלך.

או שתוסיף תקציב, או שתלך לאופציית היד השנייה (שהיא די משתלמת).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים