עבור לתוכן

MSI Z87 MPOWER... יורש העצר ל Z77 MPOWER המוצלח של MSI!

Featured Replies

פורסם

http://www.59hardware.net/actualit%C3%A9s/cartes-m%C3%A8res/carte-msi-z87-mpower,-le-tour-en-image-2013051414241.html

חייב לומר ש MSI לא מפסיקים להפתיע לטובה... תראו איזה עיצוב עשו להיטסינק.. פשוט יפייפה (בעיניי). כמובן השינויים לא רק קוסמטיים. לעומת ה Z77 יש כמה תוספות נחמדות כמו סלוט MSATA, שני חיבורי 8 פין אופקיים למעבד. הורידו את הכפתורים של ה OC ג'יני, ריסט וכו' לאיזור יותר נגיש מעט (או שלא?). שקעי אודיו מוזהבים, מה שאומר שהם לא יקבלו קורוזיה בקלות. אחד הדברים שאהבתי בלוח הזה ובלוח הקודם זה ה IO, למרות שבחדש אני לא רואה את המודול של הבלוטות' ו WIFI וחבל כי זה אחלה תוספת. עושה רושם גם שהפעם MSI הלכו על צ'יפ אחר לסאונד במקום THX של קריאטיב ב Z77. בכל מקרה, אם מישהו מתכנן על מעבד K הזוואל, זה לוח ששווה לבדוק ברצינות:

עריכה: מסתבר שמודול של הויפי ובלוטות' מגיע על כרטיס MSATA. בקיצור הסלוט שם נועד לזה. :cool:

MSI_Z87_MPOWER_1.jpg

MSI%20Z87%20MPOWER%20(16).jpg

MSI%20Z87%20MPOWER%20(7).jpg

MSI%20Z87%20MPOWER%20(13).jpg

נערך על-ידי adi518

פורסם

יצא לי לראות את הלוח שבוע שעבר....עוד פעם צהוב...חבל.

הלוגו מזכיר את מטרו.

נערך על-ידי amadey

פורסם
  • מחבר

כן מזכיר את מטרו. צהוב לא צריך להוות מכשול, אפשר לצבוע. :)

יותר מבעס שהם הורידו את הבלוטות' וה wifi.

נערך על-ידי adi518

פורסם

:cwm24:

וואו, לוח סקסי!

ה-PCB של הסדרה הזאת פשוט מטמטם...

באמת חבל שהורידו את ה-BT וה-WIFI, פתאום שמתי לב שאני משתמש בזה!

וחבל שהעבירו את הכפתורים אונבורד מלמעלה בפינה ללמטה מתחת לסלוטים, אם יש כרטיסי הרחבה \ ספק כוח זה הרבה יותר קשה לגשת אליהם..

אבל צ'יפ אודיו נורמלי! זו ברכה!

עריכה:

הם לא הורידו את ה-BT והוויפי! אם תשימו לב, בפאנל IO, יש אזור ריק עם מחבר פינים. יכול להיות שהם עושים כמו אסוס ונותנים מעין "גשר" מיני PCIE שמגיע עם מודול וויפי ו-BT משולב, שזה יותר פרקטי כי אפשר להעביר ממחשב למחשב (בהנחה שיש בו MPCIE)

עריכה 2: יצאתי חומוס, זה של ה-MSATA :facepalm:

נערך על-ידי Ymac

פורסם
  • מחבר

שימו לב איך כולם מעתיקים אחד מהשני:

15070327451l.jpg

אני חושב ש MSI עשו צעד גאוני שהם שמו מעין מכסה כזה על הכל. הצינורות עצמם קצת מכערים את העסק.

פורסם

הלוח מרשים ובהחלט נראה איכותי, אם כי לא ממש מחדש משהו לכן אני טיפה התאכזבתי.

הרבה אנשים שקונים לוחות high-end לא רק מסתכלים על התמיכות והחיבורים, אלא על העיצוב שלו ותאימות הצבעים לשאר החומרה.

למה שחברה פשוט לא תיצור לוח עם פאנלי כיסוי מתחלפים, בצבעים שונים? כלומר לא חובה שיהיו פאנלים נוספים כחלק מבאנדל הלוח, אלא פשוט יהיה ניתן לרכוש/להזמין בנפרד. לוח עם PCB שחור/לבן כולו, עם פנאלי קירור (כיסויים) שאתה יכול לבחור את הצבע שלהם ולהתאימם בקלות ללא כל צביעה או מודינג. חבל.

פורסם
  • מחבר

אני מסכים האמת אבל זה בגלל שהם עשו לעצמם טריידמרק עם הצהוב הזה...

עדיין, לא בעיה לצבוע את זה ולהפוך את זה ללוח סקסי שמתאים לכל סכמה. (:

פורסם

למי שיש כסף ספר....אני מעדיף לשמור את האחריות

ה GA נראה טוב יותר...קצת אדום!

פורסם
  • מחבר

אממ למה שזה יסיר לך את האחריות? אם לשים בלוק מים לא מסיר את האחריות, אני לא רואה סיבה שזה יסיר, במיוחד שהרבה חברות בעד כל הקטע של המודינג.

פורסם

כי כשאתה שם בלוק מים...אתה מפרק את הקירור "המקורי"...לא עושה בו שינוים.

ואם תבצע את הקירור - "נזק" פיזי...ועוד בארץ לך תסביר ליבואן

פורסם

אם אתה צובע את הלוח עצמו, או עושה כל שינוי פיזי בלוח - אין לך אחריות.

טריידמרק אפשר לעשות עם צורה מאפיינת מיוחדת או פיצ'רים מיוחדים ולאו דווקא צבע. כשאני אקנה לוח כה יקר, אני לא ארוץ ואעשה עליו מודינג, אלא מעוניין שהוא ישתלב כמה שאפשר עם ערכת הצבעים שאיתה הגיע מהמפעל.

תאר לך למשל שבלוח הזה, בעלות של כמה דולרים, היית יכול להחליף את כל החלקים הצהובים בצבע שאתה תבחר, או אפילו לקנות 2 ערכות ולשים 2 צבעים שונים.

פורסם

בערוץ של TimeToLiveCustoms

יש עוד כמה סרטונים של לוחות אם Z87

פורסם

הרעיון של הפאנלים גאוני, כמו במאווררים של קורסאיר, הם מציעים שלושה צבעים בסיסיים ונפוצים עם כל מאוורר, בעלות של טבעת פלסטיק מסכנה, אדום, כחול ולבן. מי שזה לא מתאים לו, כנראה עושה משהו מיוחד ויכול לעשות את המאמץ של לצבוע את הטבעת הלבנה ולתת לה להתייבש.

לגיגהבייט תהיה תחרות קשה בשוק הלוחות השחורים - אדומים, אסוס די מבוססים שם ואסרוק נותנים פייט לא רע. עכשיו גם MSI נכנסה לעסק עם סדרת ה"גיימינג".

אבל אם המחיר יהיה אטרקטיבי מספיק אנשים יקפצו על הגיגהבייט, לפי TTL שניסה לומר בזהירות: "התמחור של לוחות Z87 של גיגהבייט יהיה תחרותי ביותר, אם פעם אדם שרצה לוח כתום \ ירוק היה צריך לשלם פרימיום מטורף, היום הוא יכול להרשות לעצמו כזה בזול יותר ובאיכות טובה".

ד"א עדי, למה לדעתך ההיט-פייפ מכער? לדעתי הוא נותן מראה מאוד "תעשייתי", ואצלך עם צינורות מצופים ניקל זה משתלב בטבעיות, לא? במיוחד הסופר-פייפ של MSI בעובי הכמעט מגוחך..

נערך על-ידי Ymac

פורסם
  • מחבר

זה בעיני המתבונן. בכל אופן, במקרה שלי הם מוחלפים בבלוקים. אגב, אני חושב שאולי בסיבוב הבא msi סוף סוף תתחיל לקבל יחס הולם מיצרניות הבלוקים היותר פופולריות כמו ek, xspc, heatkiller וכו׳. לדעתי, אם היה להם שכל, כבר מזמן אחד מהם היה מייצר בלוק לאמ-פאוור, כי מספיק לראות את אשכול המועדון ב ocn בשביל להבין שיש לו שוק רציני, ובאופן כמעט ודאי, גם ללוח הבא.

נערך על-ידי adi518

פורסם

^ כן, עכשיו נפל לי האסימון שאתה על הבלוק של ליקוויד אקסטזי (נשמע כמו איזה סם :silly: )

זה באמת מעצבן של-Mpower אין בלוק, והוא לוח ספינת-דגל של MSI ולאקסטרים11 של אסרוק שהוא לוח נישה לא נפוץ יש.

ד"א, ל-XPOWER II יש בלוק של XSPC אם אני לא טועה.

נראה שהלוח החדש יהיה הרבה יותר קל להסוואת הצבע, הפאנל פלסטיק הזה נראה מתפרק בקלות, אני לא אופתע אם הוא לא יהיה אפילו מודבק, זה יוצר פוטנציאל אדיר למודרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים