פורסם 2013 במאי 1512 שנים יש לי כרטיס מסך radeon HD4870. כבר תקופה ארוכה שהמאוורר שעליו רועש מאוד. קראתי קצת בגוגל וראיתי שהטמפרטורה שהכרטיס אמור להיות הוא באזור ה-70 מעלות אבל אצלי הוא כל הזמן רץ על 100. פתחתי את המחשב, ניקיתי עם לחץ אוויר (מה שאני עושה כל הזמן), ראיתי שזה לא עוזר אז הוצאתי ממש את הכרטיס, ניקיתי את המאוורר עצמו עם מברשת ושימנתי קצת. לפי דעתי הבעיה היא עם הדרייבר או עם ההגדרות למרות שלא שיניתי כלום מעולם. אני כמעט ולא משחק במחשב אז פחות חשוב לי ביצועים, העיקר שיהיה שקט. יש למישהו רעיונות מה אפשר לעשות?
פורסם 2013 במאי 1512 שנים אם המאורר משומן וגוף הקירור נקי אתה יכול לעשות אחד משניים:1. להסיר את גוף הקירור, לנקות ולהחליף למשחה תרמית טובה יותר2. להחליף לגוף קירור ומאוורר אחרים.כנראה גם יש לך בעיה של זרימת אוויר במארז.
פורסם 2013 במאי 1512 שנים השליטה האוטומטית של הדרייבר במהירות המאוורר גרועההאם ניסית להגדיר ידני את המאוורר על 40 אחוז לדוגמא ?היה לי שתי 4870 בזמנו ושתיהם היו מוגדרים על 30 אחוז מאוורר ברגיל ו 40-50 במשחקבנוסף החלפת משחה טרמית הורידה פלאים את הטמפרטורה
פורסם 2013 במאי 1512 שנים מחבר השליטה האוטומטית של הדרייבר במהירות המאוורר גרועההאם ניסית להגדיר ידני את המאוורר על 40 אחוז לדוגמא ?היה לי שתי 4870 בזמנו ושתיהם היו מוגדרים על 30 אחוז מאוורר ברגיל ו 40-50 במשחקבנוסף החלפת משחה טרמית הורידה פלאים את הטמפרטורהלא מסוכן לשחק עם המהירות של המאוורר?ויש איזשהו מדריך איך ואיפה לשים משחה טרמית?
פורסם 2013 במאי 1512 שנים לא, יותר מסוכן לתת לכרטיס להגיע ל 100 מעלותכן ישנו מדריך במדור מדריכיםאני עם האייפון אחרת הייתי מחפש לך
פורסם 2013 במאי 1512 שנים מחבר כרגע אחרי שהורדתי את הביצועים של הכרטיס מסך בלי לגעת במאוורר, המאוור היה על מהירות 60-65 וטמפרטורה של 90, הורדתי את המהירות ל-50 ותוך כמה דקות הכרטיס הגיע לטמפרטורה של 100.
פורסם 2013 במאי 1512 שנים וואו לא..משהו לא בסדר בכלל עם הקירורכניראה שהוא יותר מדי סתום באבקהכוונה שלי הייתי שהמאוורר אוטומטי נמצא פחות מ 30אז להעלות אותו, לא תיראתי לעצמי עד כמה הוא חםבהחלט הייתי ממליץ לפרק את הגוף קירור, לנקות ולהחליף משחה טרמיתותחזיר את המאוורר לאוטומט
פורסם 2013 במאי 1512 שנים מחבר פעם אחרונה שהוצאתי את הכרטיס לא ראיתי אפשרות לפתוח אותו, פיספסתי את הברגים או שזה באמת ככה?
פורסם 2013 במאי 1512 שנים מניסיון המאוורר של הכרטיס מתעצל כאשר התוכנה של הדרייבר שולטת בו, תוריד ותתקין MSI אפטרברנר, תגדיר בעזרת גרף מהירות מוגדרת משתמש ואם הכרטיס תקין סע לשלום.. תפעל בדיוק לפי מה שאתה רואה בתמונה של ההגדרה שלי:
פורסם 2013 במאי 1512 שנים אמת, זה מה שבעצם אמרתי.. אבל במקרה שלו זה קצת אחרתבמילים אחרות אתה אומר לו להגדיר את המאוורר על 100 אחוזב 65 אחוז מאוורר הכרטיס היה על 90 מעלותולפי הגרף שלך המאוורר יעבוד על 90-100 אחוז מאורר בשביל לשאוף לטמפ של 70 מעלות שלא בטוח בכלל שהוא יצליח להגיע ל 70במידה וניקיון הכרטיס באמת יפתור את הבעיה והטמפ יצנחו הפתרון של MSI afterburner מעולהפותח הדיון, יש מצב שהכרטיס דחוס באבק בתוך הגוף קירור ?אם כן, אין מנוס ולפתוח ולנקות10 ברגים על ה PCB ועוד 4 של הליבהסה"כ 14 ברגיםלאחר מכן תפריד את המאוורר מהגוף קירור ונקה את הגוף קירור ניקוי המשחה הישנהמריחת משחה חדשההרכבת הליבה לקירור (4 ברגים)הרכבת הברגים הנוספיםhttp://www.ixbt.com/video3/images/ref/hd4870-scan-back.jpg
פורסם 2013 במאי 1512 שנים זו ההגדרה שעובדת אצלי, מבחינתי שכשהוא מגיע ל-60 מעלות שיעבוד על 100 אחוז, הכרטיסים שלי בחיים לא עברו את ה54 מעלות במשחקים, כל מקרה לגופו וכבר נתקלתי מכרטיסים חמימים שעובדים גם בין 90-100.שינסה את ההגדרה כדי לשלול שהבעיה נובעת מעצלנות של הדרייבר שמעדכן לאט את מהירות המאוורר ובכך גורם לכרטיס להתחמם.בשביל זה אם תשים לב הורדתי לפי המלצה את ה-fan speed update ל-500 מילישניה(לפני זה היה 5000).
פורסם 2013 במאי 1512 שנים מחבר אני בדרך כלל מנקה את המחשב ואת הכרטיס עצמו בלחץ אוויר בתחנת דלק. עכשיו פתחתי את הכרטיס והוא היה באמת נקי אבל הייתה מן שכבה עבה ולחה של אבק בין המאוורר לגוף קירור. בינתיים המחשב רץ בערך חצי שעה ונראה שזה הסתדר!
פורסם 2013 במאי 1512 שנים יצרת הגדרה בעזרת גרף באפטרברנר?תסמן גם את הfan control שהמסגרת תהיה בירוק, על ידי לחיצה על ה-user profile והנורה של ה-auto דולקת.מדי פעם צריך לבדוק שזה באמת מוגדר כי קורה שזה משתחרר לבד מההגדרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.