עבור לתוכן

המלצה לטבלט סיני טוב עד 1500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני מחפש טבלט סיני אך עדיין טוב. תקציב 1300 עם חריגה של 200 ש"ח.

חשוב מסך איכותי ושיהיה מהיר המעבד במשחקים ואפליקציות. שתהיה מצלמה אחורית סבירה ומסך בין 8"-10" (כנראה 9.7).

כמו כן צריך המלצה לחנות טובה ששולחת לארץ. בתור התחלה איך זה (ואיך החנות):

http://www.pandawill.com/onda-v972-quad-core-32gb-tablet-pc-97-inch-android-41-retina-ips-screen-2g-ram-4k-video-black-p71718.html

פורסם
  • מחבר

היי תודה על התגובה..חשבתי שלא תהיה כזו כבר.

אבל זה לא טבלט מיושן? הסיני שהצעתי חזק יותר לא?

עריכה:

מה ההבדל בדגמי אסוס בין MEMO ל- Transformer זה נראה זהה לא?

מבין השניים שלינקקתה..מה טוב יותר?

נערך על-ידי matan007

פורסם

^ אני לא כל כך מתעסק עם טאבלטים מסין, אני מעדיף לקבל אחריות בארץ וכמובן מחברה מוכרת שאני אדע על מה אני משלם. בקשר לטאבלט שרשמת המעבד שלו חלש יחסית.

Asus Memo pad Smart

+קל יותר.

+מצלמה עם פלאש.

+"חדיש" יותר.

+רמקולים סטריאופוניים, 2 רמקולים.

Asus TF300T

+אפשרות לחבר מקלדת ייעודית.

+מצלמה 8MP.

+מגיע עם 32GB זיכרון פנימי.

לדעתי כדאי ללכת על הזול מבינהם, הבדלים מינוריים.

נערך על-ידי Mentos

פורסם
  • מחבר

אחלה, יום ראשון אני קונה את ה- MEMO.

תודה לך על העזרה :yelclap: לא חשבתי שיש טבלט איכותי בתקציב הזה שהוא לא סיני.

פורסם

קניתי לא מזמן את ה-Memo לחברה שלי, נראה לי שהוא עדיף על ה-TF300T. הרמקולים מאוד איכותיים, וחוץ מזה הבדל חשוב לטובתו - הוא נטען מ-USB ולא מחיבור ייעודי.

פורסם
  • מחבר

שמח לשמוע.

אגב מנטוס...תיקון טעות קטן: ל- MEMO אין פלאש.

אגב ראיתי סקירה עכשיו שטוענת שאין יותר מידי הבדל בינו לבין הנקסוס 7 (שעולה בארץ 1000 ש"ח) למעט גודל מסך.

אז מה אומרים שווה ההבדל 400 שקל בין ה- MEMO לנקסוס 7 ?

פורסם

נקסוס 7 -

+זול יותר.

+קטן יותר, קומפקטי יותר.

+עדכונים ישירים של גוגל, ממשק נקי.

+מגיע עם 32GB זיכרון פנימי לעמות 16GB ב MEMO ללא אפשרות להרחבת זיכרון.

MEMO PAD-

+רמקולים טובים יותר.

+אפשרות להרחבת זיכרון.

+מסך גדול יותר.

+חיבור USB.

+מצלמה.

הנקסוס 7 פשוט מאוד בלי יותר מדי אפשרויות, מסך יחסית קטן לטאבלט, ללא אפשרות להרחבת זיכרון, חיבור יחיד להטענה והעברת קבצים, קומפקטי(נכנס אצלי לכיס האחורי של הג'ינס) אם אתה לא צריך את כל מה שהזכרתי ^ לך עליו. לי יש אותו ואני מרוצה אבל אם הייתי קונה טאבלט היום הייתי שוקל לקנות את הMEMO בעיקר בגלל הגודל מסך כי אני מרבה לראות סרטים.

פורסם
  • מחבר

אתה ממש עוזר לי לקבל החלטות עם התגובות המפורטות שלך...שוב תודה.

אם כן הוחלט בשנית על ה- MEMO, מחר כבר בחנות.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מצטער על חטיפת הדיון, אבל אני בדיוק מתלבט בין שני ה-Asus-ים המוזכרים פה, לבין שני ה-Tab-ים של סמסונג. אני יודע שה-3 כבר בקטגוריית מחיר מעט שונה, אבל אשמח להתייחסות איך הם בהשוואה ל-Asus-ים, והאם יש טעם בכלל בקפיצת המדרגה.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני גם אתפרץ לדלת פתוחה: הביקורת בעולם על ה-Memo Smart 10 באמת טובות, ובמחיר הזה הוא בהחלט נשמע משתלם.

אבל הביקורות ב-ZAP מדברות על מסך ללא הגנה מספקת שבניגוד לטלפונים סלולריים עלול להישבר בקלות, דבר שהאחריות לא מכסה.

האם זה אכן כן?

ויותר חשוב מזה- האם הטאבלטים הסיניים מציעים זכוכית והגנה קצת יותר טובות או ממש לא לסמוך על זה?

תודה!

פורסם

טאבלט של 10 אינץ' הוא יותר כמו מחשב מאשר טלפון, לדעתי זה פחות חשוב שיהיה לו מסך חזק פשוט כי הסיכוי שתפיל אותו הוא אפסי.

פורסם

הmemo טאבלט מצויין,

אגב ההשוואה על הנקסוס 7 לא הייתה טובה כל כך, הנקסוס 7 החדש הביא הרבה שיפורים על הקודם אבל היסוד הכי בסיסי בטאבלטים זה גודל מסך.

אתה ביקשת מסך של בין 8-10 אינצ' כנראה בגלל שימושים מסויימים, הנקסוס 7 לא יתאים להם למרות המסך המדהים של הדגם האחרון.

אגב מבחינת עדכונים אסוס בסדר גמור וגם המערכת שתקבל את הטאבלט היא עם שינויים מינוריים מהמערכת הרגילה לטאבלטים גדולים.

הסיניים טובים במכשירים זולים אבל צריך לדעת לחפש

ה hero 2 וה Captain הם שני טאבלטים מצויינים ברמה גבוהה ובמחיר משתלם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים