פורסם 2004 בפברואר 921 שנים אממ אני חולק עליך Merrymoon, מה שג'פרי עשה היה הרבה יותר מזוויע וטראומטי.
פורסם 2004 בפברואר 921 שנים באמת, לא כזה "OMG"... מספיק לחפש קצת באתרי פורנו, גם ישראליים, ולמצוא תמונות של אנשים משני המינים עושים מעשה בחיות מכל המינים...וג'פרי דאמר בנאדם הרבה יותר מזעזע מאיזה תאילנדי שהשתכר ואנס כלב, וגם ג'פרי דאמר הוא לא הגרוע ביותר שידעה האנושות, לאנשים בקטגוריה שלו...
פורסם 2004 בפברואר 921 שנים אממ אני חולק עליך Merrymoon, מה שג'פרי עשה היה הרבה יותר מזוויע וטראומטי. יש לי את המוזרויות שלי, אני דווקא מרותקת לדמות של דאהמר וחושבת שהוא היה קרוב ללבצע את הפשע המושלם ובמשך 13 שנה איש לא תפס אותו, קורבנותיו לא חשדו בדבר והשאר... אתה סתם תחשוב שאני חולת נפש.
פורסם 2004 בפברואר 921 שנים Is that the one that shoved glass rods up people's urethras and then smashed them? World sure is full of freaks, I had this url with info on a whole lot of crazed serial killers, rather interesting, then again it might be just me.
פורסם 2004 בפברואר 921 שנים Merrymoon: אבל זה לא היה מושלם. כי את דאמר תפסו. יש כמה רוצחים סדרתיים שדווקא לא נתפסו (זודיאק, ג'ק המרטש)."Oompa Loompa Doopity DahJeffrey Loved EatingMen From Gay BarsAnd He Lived In Happiness TooLike The Oompa Loompa Doopity Doo"
פורסם 2004 בפברואר 921 שנים אבל הם היו סתם פסיכים, הוא היה מחושב. הסיפור שלו מאד מרתק אותי, מה אני אעשה, אני אוהבת סיפורי צמרמורת כאלו... ;D
פורסם 2004 בפברואר 921 שנים רבותי (וגבירתי) אנא מכם לא לסטות מנושא הת'רד. אפשר לדון בנושא פסיכופטים (שנתפסו או לא בת'רד אחר).תודה ויום טוב.
פורסם 2004 בפברואר 921 שנים מווריק מה כ"כ מפריע לך שסטינו מהנושא המקורי של הת'רד? ובקשר להתנהגות מגרה של כלב-אולי הוא לבש ביריות אדומות, החזיק ורד בשינים, קרץ קריצה מזמינה והרים את התחת למעלה כלפי התאילנדי? לך תדע מה רואה שיכור... :
פורסם 2004 בפברואר 921 שנים אין כלב לא סקסי. יש לא מספיק וודקהדרך אגב האיש בתגובה טען:"לפחות זה היה כלב ממין נקבהאני לא הומו או משהו כזה"
פורסם 2004 בפברואר 921 שנים חחחאנס כלבים זה בסדר, רק חס וחלילה שלא יחשבו שהוא הומו.... :-\וד"א-אם זה כן היה כלב ממין זכר, עדיין לא נראה לי שזה הופך אותו לגיי.... ???
פורסם 2004 בפברואר 1021 שנים מווריק מה כ"כ מפריע לך שסטינו מהנושא המקורי של הת'רד? ובקשר להתנהגות מגרה של כלב-אולי הוא לבש ביריות אדומות, החזיק ורד בשינים, קרץ קריצה מזמינה והרים את התחת למעלה כלפי התאילנדי? לך תדע מה רואה שיכור... : LOL!!!
פורסם 2004 בפברואר 1021 שנים מווריק מה כ"כ מפריע לך שסטינו מהנושא המקורי של הת'רד?מה שמפריע לי הוא שלא לזה התכוון כותב הת'רד. איפשרתי לכמה הודעות לא קשורות להיכתב ואני מפנה את תשומת ליבכם שזהו לא נושאו של הת'רד. אני בטוח שאם אתה היית פותח ת'רד זה או אחר לא היית רוצה שמישהו אחר "ישתלט עליו" וינתב אותו למקום אחר. ובבקשה, אם אתה מעוניין לדון בעניין זה אנא צור קשר בפרטי ולא דרך ת'רד זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.