עבור לתוכן

בעיה בעליית ה WINDOWS לאחר החלפת מארז

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, החלפתי את המארז של המחשב שלי לפני מספר ימים, לאחר ההחלפה ה WINDOWS לא עלה, הוא נתן הודעה ntfs.sys is corrupted, בכל מקרה תיארתי לעצמי שהבעיה היא בלוח אם.

הוצאתי את כל כרטיסי ה PCI ואת אחד ממודולי הזיכרון (יש לי אחד של 512 ועוד אחד של 256) וניסתי להעלות את המחשב, הכול פעל. לאחר מכן חיברתי התקן אחד אחרי השני לבסוף כל הרכיבים פעלו אבל כשניסיתי לחבר את מודול הזיכרון הנוסף המחשב שוב נתן את ההודעה הנ"ל...

מה לדעתם עלי לעשות?

מפרט מערכת:

Windows XP pro With SP1

Athlon 2400 xp

זיכרון DDR 512 + 256 (2100)

לוח אם: Gigabyte 7VAXP

תודה

פורסם

נתת את התשובה בעצמך

כל המחשב פועל בלי הסטיק של הזכרון

שאתה מוסיף אותו אז הוא עושה בעיות...

תבדוק שהכרטיס זיכרון עצמו לא פגום ותחבר אותו במקום הכרטיס שיש לך

אם הוא לא פועל לבד כנראה כמו שעלית על זה לבד הכרטיס זיכרון פגום

להיות בטוח תבדוק אותו במחשב אחר (של חבר או משהו)

ואם הוא באמת פגום אז... תנצל את האחריות שאני מקווה שעוד יש לך..

פורסם
  • מחבר

הכרטיס לא פגום, כשאני שם את הכרטיסים כל אחד בנפרד ומעלה את ה WINDOWS אז אין שום בעיה. (כלומר פעם את ה 512 ופעם נוספת את ה 256)

ניסיתי גם להחליף בין ה SLOT של הזכרונות ושום דבר דבר לא עוזר עדיין אותה הודעת שגיאה...

המחשב מזהה ב BIOS שיש לו 768 מגה זיכרון אבל הוינדוס מסרב לעלות, אולי אם אני אוציא את הסוללה של הלוח לאיזה יום ואחבר מחדש את הזכרונות זה יעזור?

פורסם

בדר''כ מוציאים את ה- CMOS אם יש תקלה כלשהי (למשל, בגלל אוברקלוקינג קיצוני מדי) במחשב, והוא אפילו לא מגיע לביוס.

תקנו אותי אם אני טועה.

ורגע, לאחר שהחלפת את המארז זה התחיל? לפני כן לא היו בעיות כאלו?

פורסם
  • מחבר

לא, לפני שהחלפתי את המארז לא היו בעיות כאלו

הכל התחיל מאז ההחלפה, כנראה החלפתי מיקום של כרטיסי PCI וזה דפק משהו....אבל אחרי זה החזרתי אותם למיקום המקורי אבל עדיין זה לא פעל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים