עבור לתוכן

סולו6 - אני צריך כרטיס קול?

Featured Replies

פורסם

קנה את הרמקולים ותראה אם אתה מרוצה מכרטיס הקול. רוב הסיכויים שכן. אם לא, רק אח"כ תקנה כרטיס קול.

פורסם

אם לא יפריע לך הסאונד מזה שהרמקול בפינה ובכלל שני הרמקולים מול קיר, אתה לא צריך כרטיס קול מעבר למובנה .

פורסם
  • מחבר
אם לא יפריע לך הסאונד מזה שהרמקול בפינה ובכלל שני הרמקולים מול קיר, אתה לא צריך כרטיס קול מעבר למובנה .

אני לא מרוצה מהמצב הנוכחי בעיקר בגלל הציוד שכבר לא נשמע טוב.. בגלל זה אני משדרג.

אני לא מבין באקוסטיקה.. אשמח לקבל הצעות ייעול :)

הבנתי שאת הסולו אי אפשר למקם קרוב לקיר כי הפורט שלהם מאחורה.. אז תכננתי להרחיק אותם מעט.. השולחן די גדול (מטר שמונים)

איך היית ממליץ לי למקם אותם?

פורסם

קודם כל, תיקח את הסולו 6, ולא את ה 7 - השטח בחדר שלך לא מאפשר מיקום ראוי לסולו 7, והתוצאה תיהיה רק הפוכה - הדבר ישפיע לרעה על הסאונד.

את ה- סולו 6 רצוי למקם בגובה הראש, כשהטוויטר בגובה האוזן שלך - לפי האיור, המצב האידיאלי ביותר הוא כנראה להניח אותם על השולחן, זה בסדר גמור - רק תשתדל להרחיק אותם כמה שיותר מהקיר.

לגבי הכ.קול, לא הייתי ממליץ על USB ובטח שלא כזה עם חוגת ווליום, זה רק ישפיע לרעה על הסאונד. בתור כלל אצבע, עוצמת הווליום בכרטיס הקול ובתוכנת הנגן שלך חייבים להיות על 100% - פחות מזה ובעצם ייתבצע עיבוד דיגיטלי להנמכת העוצמה - 100% זה AS-IS. את השליטה על הווליום אתה מבצע דרך המגבר של הסולו 6 - ומניסיון, השלט הוא נוח ביותר.

פורסם

קודם כל להרחיק מפינות זה הכי חשוב , ומעבר לזה להרחיק כמה שאפשר מהקירות פשוט ... אבל כמובן שהרמקולים לא יהיו קרובים מדי אלייך , אם אפשר מטר זה סבבה לגמרי.

חשוב שהטוויטר יפנה ישירות לאוזניים שלך, אני מניח שתצטרך להגביה אותם טיפה מקדימה בשביל זה, ולדאוג שהם יהיו מכוונים ישירות לפנים .

מהציור שהעלאת אין לך ממש אפשרות טובה שיכלתי לראות לצערי... :(

פורסם
  • מחבר

אחרי ניסוי וטעיה זה באמת המצב האידיאלי בחדר הנתון..

תודה על הטיפים :)

אממ.. איפה אפשר לקנות בידוד לשים מתחת לרמקול

משהו כזה..... 714fe16a-f6f0-419c-8a49-9230e605373a_300.jpg

או שכדאי להכין לבד? איזה חומרים צריך?

פורסם

בשביל להגביה? אתה יכול להניח פשוט משהו מקדימה כדי לתת זווית לרמקול עד שהטוויטר יהיה מכוון לאוזן .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים