עבור לתוכן

3770 running at 4.6 @ 1.302v

Featured Replies

פורסם

כאשר במאמץ מגיע ל- 1.34V בגלל ה- LLC.

סביר או לא שווה את המתח המיותר ?

טמפ' לאחר 14 שעות OCCT הינה 72c.

פורסם

קשה לי להאמין ש3770K בכזה מתח עם HT מגיע ל75 מעלות במאמץ

ה3570K שהיה לי במתח הזה עם LINX AVX הגיע ל80 מעלות עם H80I

יכול להיות שOCCT לא מאמצת מספיק. בכל מקרה מתח כזה הוא לטעמי גבוה מאוד לIVB - אני חושב שיותר מ1.275 זה מוגזם.

תריץ LINX AVX על 4GB של זיכרון (חייב שהיה מותקן אצלך SP1 של הוינדוס)

http://www.mediafire.com/?ub0e59335oi2b3z

פורסם
  • מחבר

I've got a h100i running in a PP config.

פורסם

אז ? H100I טוב בכמה מעלות בודדות מהH80I שמכיל רדיאטור עבה בהרבה.

תבדוק עם LINX AVX - אין שום סיכוי שתישאר על 75 מעלות

פורסם
  • מחבר

Ok here's a screen capture from a 20 runups using your software.Please note that Iowered the OC to 4.5ghz

I'd like to know what you think mainly about the test results (ala the calculation aspect of the stress test)

thank you

30kycn6.png

פורסם

הטמ''פ טובות רק שאתה עובד ללא Hyper Threading ועדיין כמעט מגיע ל80 מעלות תחת מתח 1.256. אני מציע שתנסה להפעיל את הHT ולראות אם המעבד יציב בתדר הזה ובמתח הזה- אני מאמין שיהיה יציב. בכל אופן לא הייתי מציע לטפס עוד בתדר\מתח ופשוט להישאר ככה.

פורסם

אל תתייחס לעצה עם הLINX AVX . יש מצב כזה גם בOCCT אבל זה יגיע ל15 מעלות בערך מעל הבדיקה הרגילה , שגם ככה מגיעה ליותר ממה שכל תוכנה ומשחק יכולים . מדובר בבדיקה מיוחדת שנועדה לחימום וצריכת חשמל מטורפים של המעבד, הרבה מעבר לאפשרי בתוכנות ומשחקים (או בבדיקת מאמץ אמיתית נורמלית) .

במחשב הקודם שלי הייתי אמור להגיע בערך ל90 וקצת עם הAVX אבל הייתי ב60 מעלות במשחקים (I5 750 על 4GHZ) .

בכל אופן הקטע בLLC זה שתשתמור על אותו מתח במאמץ ובמנוחה , לא אמור להיות לך ירידה ובטח שלא עלייה. אני מניח ששמת על אקסטרים, תוריד לHIGH כנראה וזה יסתדר.

בIVY BRIDGE ההבדל בין 4.4 ל 4.5 או 4.5-4.6 או 4.6 ל4.7 זה הבדלים של לשנות מ1.25 וולט ל1.35 וולט.

תמצא את המתח היציב המינימלי ל4.5 או 4.4, תהיה לך ירידה ענקית במתח, והבדל של 100MHZ בתדר כל כך גבוה הוא קטן באחוזים, ועוד בכללי ברוב המשחקים OC למעבד משפיע קצת מאוד במילא, אז שווה לך לרדת קצת ללא ספק.

פורסם

חייבים להריץ LINX AVX - זו הדרך הכי טובה לבדוק את היציבות של המעבד בכל מצב.

נניח שהוא פתאום ישתמש בתוכנה כבדה שמנצלת AVX - אז פתאום יקרוס לו , זו לא יציבות ל24\7 אם זה לא יציב בכל מצב.

פורסם

הבדיקה בOCCT עם LINPACK AVC, או בדיקה כמו INTEL BURN TEST, יביאו קודם כל טמפרטורה הרבה יותר גבוה ממה שתוכנה או משחק יכולים להביא, ומעבר לזה לא מומלצים לבדיקת יציבות ... אם תקרא את הMANUAL של OCCT, רשום שם שהטאב "OCCT" מיועד לבדיקת יציבות ארוכה ונחשב לבדיקה הרבה יותר טובה ליציבות מאשר הLINPACK.

פורסם

זה שכתוב זה ממש ממש יפה. הדרך המועדפת לבדיקת יציבות ע''י רוב האוברקלוקרים בעולם היא ע''י שילוב של LINPACK ובדיקת P95 במצב blend (שגם משתמש בAVX בגרסאות החדשות) .

אם אתה יודע שתחת LINPACK AVX אתה עדיין לא מגיע לטמ''פ מסוכנות אתה יכול להיות שקט לגביי שימושים רגילים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים