עבור לתוכן

מחשב נייד כבה כל כמה דק'

Featured Replies

פורסם

שלום לכם, לאחרונה התקנתי WIN8 במחשב הנייד שלי ומאז אחי מתלונן על כך שהמחשב פשוט נכבה פעם בכמה דק'..

מפרט:

INTEL CORE 2 DUO T5870

1GB RAM

כרטיס מסך של אינטל.

לפי HWMONITOR, המעבד הגיע ל-68-70 מעלות בערך וזאת בזמן שהדפדפן בלבד היה פתוח. זה בסדר? האם זה קשור?

תודה. )

פורסם

לא תקין טמפרטורות גבוהות.הצעה שלי ספריי לחץ אוויר ישירות לפתחי האיוורור ולבדוק שוב

פורסם
לא תקין טמפרטורות גבוהות.הצעה שלי ספריי לחץ אוויר ישירות לפתחי האיוורור ולבדוק שוב

ממש לא בטוח שזה לא תקין, לפי אינטל המעבד יכול להתמודד עד 100 מעלות, ויש המון דגמי מעבדים שעובדים במצב רגיל סביב 70 מעלות. ממה שאני רואה ברשת ממבחני ביצועים של הדגם הזה, 70 מעלות זה בערך מה שהוא אמור להציג בעומס מלא- תבדוק ב-Task Manager או בעזרת תוכנה ייעודית את רמת הניצול של המעבד מול הטמפרטורה- אם הוא לא מנוצל ובחום כזה יש בעיה בקירור, אם הוא מנוצל כשרק הדפדפן פתוח אז הטמפרטורה היא לא הבעיה אלא כנראה Processes שרצים ברקע, תוכנות Startup ו\או תוכנה זדונית שהדביקה את המחשב וגורמת למאמץ נוסף.

פורסם

שלום,

בדרך כלל הסיבה לכיבוי מחשב - התחממות יתר (אבל לא תמיד). כמו שאמר edenz2 תנסה לנקות את המאוורר עם ספריי אוויר (חשוב! לא לשכוח לנתק אותו מהחשמל ולהוציא סוללה).

פורסם
  • מחבר

האמת שרק לאחרונה התקנתי WIN8, לא מותקן בו כלום אלא רק כרום ותוכנת טמפ', זהו. כשדפדפן בלבד פועל ברקע הטמפ' מגיעות למצב שתיארתי. לא פועלות תהליכים ברקע.

אולי ה-WIN8 מעמיס על המחשב הזה וכדאי לחזור ל-7?

פורסם

בוקר טוב,

התקלה הזו לדעתי לא קשורה למערכת הפעלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים