פורסם 2013 במאי 1212 שנים אתמול התקלקל לי המסך שלי: Chimei 19 Inch CMV 958Dהוא נכבה לסרוגין לאחר משך זמן קצר ואני שומע ממנו זמזום קצר.אני דיי בטוח שמדובר באיזה נגד/קבל שנדפק לי, ואני רוצה לפתוח את המסך כדי לוודא את הבעיה.העניין שאני לא מבין איך לפתוח אותו...כל מה שהצלחתי זה לשחרר 3 ברגים בחלקו התחתון, אבל כנראה שזה לא מספיק (אני לא מזהה עוד ברגים בו בכלל).אם יש מישהו שמכיר את הדגם הנ"ל אשמח לעזרה.
פורסם 2013 במאי 1212 שנים מחבר נראה הגיוני ממבט ראשוני, אבל ממש התאמצתי וזה לא זז מילימטר, אני פשוט לא ממש ממהר לשבור שום דבר אם אתה מבין...
פורסם 2013 במאי 1212 שנים אולי זה יעזור, לפני כמה זמן פירקתי CHIMEI 20 אינצ' אני לא זוכר אם היו קליפסים את האמת. בגדול הוחלפו מספר קבלים שרואים בתמונות שהתנפחו והתייבשו. למרות שהמעגל נראה שעבד בחום גבוה, המסך עדיין עובד עד כמה שידוע לי. נערך 2013 במאי 1212 שנים על-ידי CRT
פורסם 2013 במאי 1212 שנים מחבר מסתבר שצדקת בסוף multicore. אבל המסך הזה כל כך "זול" שלא אפשרי כל כך לתקן אותו ובנוסף להחזיר אותו למצב המקורי... התייאשתי בגלל שהוא ממש לא מתוכנן לשום תיקון כלשהו, אז נאלצתי לזרוק אותו. תודה בכל אופן. עריכה: אני מבקש מכל חברי הפורום בכל לשון של בקשה אל תעשו את הטעות שאני עשיתי, אל תקנו את המסך הזה ובנוגע לאותה בעיה שקרתה לי, רציתי לשאול אם זה נכון/הגיוני שעדיף תמיד לקנות מסכים שהשנאי שלהם חיצוני? נערך 2013 במאי 1212 שנים על-ידי Lyor
פורסם 2013 במאי 1212 שנים למה לא בר תיקון?איפה הייתה הבעיה?אצלי כמו שאמרתי החלפתי מספר קבלים, והמסך עדיין עובד.בגדול שני דברים מתים במסכים, זה השנאי או התאורה.
פורסם 2013 במאי 1212 שנים מחבר למה לא בר תיקון?איפה הייתה הבעיה?אצלי כמו שאמרתי החלפתי מספר קבלים, והמסך עדיין עובד.בגדול שני דברים מתים במסכים, זה השנאי או התאורה.סמוך עלי, רק להגיע למצב שבו אני יכול לראות את המעגל והקבלים מולי כמו שאתה הראתה בתמונה זה ייאוש לא מהעולם הזה, ובכלל הפאנל כולו נשבר לי (בנייה ממש זולה, אל תגרום לי אפילו להתחיל לדבר על זה) אז פשוט האמנתי שזה לא שווה את ההשקעה.
פורסם 2013 במאי 1212 שנים מחבר אני אודה לך מאוד אם תוכל בבקשה להביע דעה בקשר לשאלה שהייתה לי בתגובה אחת לפני האחרונה.
פורסם 2013 במאי 1212 שנים אתה מתכוון לשנאי חיצוני?אין לי ממש דעה בנושא, פנימי יש לו אולי יותר קירור וקל יותר לטפל אם קורה משהו.בחיצוניים נתקלתי רק במסכים שמנסים להיות דקים יותר ולהוריד מהעובי.
פורסם 2013 במאי 1212 שנים מחבר השאלה היא מי נוטה להתקלקל יותר?בעקרון אם יתקלקל לי שנאי חיצוני אני בטוח שיהיה לי יותר קל למצוא לו חלופי מאשר לפרק/לתקן את המסך עצמו...מה אתה חושב?
פורסם 2013 במאי 1212 שנים לא בטוח בזה, גם לא ממש נתקלתי במסכים איכותיים שהשנאי התקלקל, דווקא מנורה כן.לפי דעתי מסך צריך לבחור לפי התמורה שלו, סוג פנל, אורגונומיה (PIVOT) תמיכה ביציאות\כניסות וכו'...האם השנאי חיצוני או פנימי אני לא הייתי מסתכל על זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.