פורסם 2004 בפברואר 821 שנים חברה אני נואש אני חייב שתעזרו לי.יש לי בעיה: לכל משחק שאני נכנס אליו ומעלה את כל הגרפיקה עד למעלה, עם הפילטרים. אחרי כמה דקות המחשב עושה לי RESET אויוצא מחוץ למשחק.Help !המפרט שלי הוא:P-4 2.6Ghz FSB8001024MB DDR 400MHzRadeon 9800Pro 128Mb - CT 4.1Windows XPבבקשה עם אתם יכולים ויודעים תעזרו. תודה.
פורסם 2004 בפברואר 921 שנים הייתה לי בעייה דומה שבמספר משחקים המחשב עשה לי RESET יש לי R9600XT.תנסה לבטל את האפשרות של הRESET האוטומטי ב הגדרות של הXP. זה נמצא ב: <SESTEM PROPERTIES >STARTUP & RECOVERY SETTINGSתראה מה זה כותב לך במסך הכחול, לי פשוט היה מסך כחול ריק.אם זה לא יעזור מה שתנסה זה לעלות את המתח לכרטיס מסך ב 0.1V אולי זה יעזור. לי זה עזר.אבל אני לא בטוח כי במקביל העלתי קצת את הבאס למעבד כך שאחד מן השניים פתרו את הבעייה.
פורסם 2004 בפברואר 921 שנים מחבר זה עושה את המסך הכחול הריק. אבל אני לא יודע איך מרימים את המתח.עזרו נא.
פורסם 2004 בפברואר 921 שנים תשנה את הכותרת למשהו יותר אינפורמטיביזה גם יעזור לאנשים מהפורום ישר לדעת מה אתה צריךוגם זה מחייב בחוקים של הפורום...
פורסם 2004 בפברואר 921 שנים בול כמו אצלי. את המתח אתה מרים דרך הBIOS אבל אם אתה לא מבין בזה עדיף שלא תיגע, אולי תפנה למקום שממנו קניתה את המחשב אני בטוח שיש לך עדיין אחריות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.