עבור לתוכן

איך לחבר את הממיר הדיגיטלי לטלויזיה ?

Featured Replies

פורסם

אני רואה שיש כמה אפשרויות:

1. דרך כבל RF

2. דרך RCA

3. דרך S-VISEO

עכשיו אני מחבר דרך RF אז אין את האפשרויות הדיגיטליות של הממיר, זה פשוט כבלים אנלוגי

שאני מחבר דרך RCA אז יש כבלים דיגיטלי

אני לא מבין TUNER של טלויזיה לא יכול לקלוט כבלים דיגיטלי ?

פורסם

הוא אמור. אתה צריך לסרוק ערוץ מסויים שהוא הערוץ בו הדיגיטלי פועל בו, בשאר הערוצים אתה יכול לראות כבלים רגילים אם משום מה מתחשק לך

פורסם

כשאתה מחבר דרך RF הממיר הדיגטלי בעצם עושה את העבודה של ה-TUNNER כאשר הוא שולח אות רק על תדר אחד לטלויזיה

בטלויזיה אתה מכוון תחנה אחת קבועה בה אתה רואה את התחנה שבחרת בממיר, בדיוק כמו שפעם היו מחברים וידאו.

איכות צפיה (ראשון איכותי אחרות דרעק)

1. Scart->Scart מעביר גם תמונה וגם קול

2. S-Video לתמונה ו-2 RCA לקול

3. 3 RCA לקול ותמונה

4. RF

כשאתה מחבר דרך RF רגיל אתה מכוון תחנה אחת לדיגטלי אבל אתה לא יכול לכוון תחנות לכבלים רגיל כמו שדארק אמר מעלי, בשביל זה אתה חייב מפצל. ה-RF בין הממיר לטלויזיה מעביר אות על תדר אחד בלבד (שזה התחנה של הממיר) ומוחק בעצם את כל שאר השידורים שהגיעו לממיר.

פורסם
  • מחבר

אוקיי ה"טלויזיה" שאני מדבר עליה היא בעצם כרטיס טלויזיה

ואיך שהבנתי כרטיס טלויזה לא יכול לסרוק את ה"ערוץ" של הממיר דרך RF (כמו שהוא לא יכול לסרוק "ערוץ" של וידיאו)

נכון ? אז בעצם אני לא יכול לחבר דרך RF ? או שכן ?

פורסם

אני לא רואה סיבה שהוא לא יוכל לסרוק את הערוץ של הממיר

לדעתי אין בעיה לחבר RF אבל עדיף לחבר S-Video ופשוט להשתמש ב-S-Video in בכרטיס טלויזיה (או כרטיס מסך עם VIVO)

פורסם
  • מחבר

הבנתי

עשיתי סריקה והוא לא מוצא את הערוץ של הממיר

הוא מראה מלא ערוצים אחרים (כבלים אנלוגי)

והאמת אני יודע שעדיף דרך S-VIDEO אבל מה שטוב ב RF שהוא מעביר קול ותמונה דרך כבל אחד וככה ה LINE-IN בכרטיס קול נישאר פנוי בשביל משהו אחר (כמו וידאו).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים