עבור לתוכן

רזולוציה של 1440x900 נעלמה פתאם מהמחשב

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב Lenovo (מהעבודה) וברשותי 2 מסכי 19" עם כרטיס מסך של NVIDIA מסוג GS 8400.

היום פתאום שמתי לב שרואים לא משהו, לא חד, כשבדקתי ראיתי שהשתנתה הרזולוציה של המסך.

נכנסתי ל-NVIDIA Control Panel ושם אני לא רואה את הרזולוציה של המסכים שלי (אגב, גם אם אני עושה קליק ימני על השולחן עבודה ואז Screen Resolution אני לא רואה את הרזולוציה שלי), ניסיתי להגדיר רזולוצית Custom ב-NVIDIA Control Panel אבל עדיין זה לא עוזר.

אני עם Win 7 x64 ואחרי חיפוש ברשת ראיתי שזה קרה כבר לכמה אנשים אבל לא הצלחתי למצוא פתרון שיעזור לי למרות שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך מחדש, התקנתי DIRECT X, שיחקתי עם הכבלים, עשיתי ריבוט וכד'.

אשמח לעזרה היות ואני רואה הכל לא ברזולוציה המיטבית ואני די סובל מזה.

תודה.

נערך על-ידי falukky

פורסם

בדר"כ זה נפתר לאחר הפעלה מחדש למחשב.

תעדכן את הדרייבר.

פורסם

מסכי 19? מה הרזולוציה שלהם? (בדרך כלל 1280X768)

פורסם

גיל, הרזולוציה הנפוצה היא 1280X1024.

פורסם

תמחק ותתקין את הדרייברים מחדש.

יש מצב שאולי ניתקת את הכרטיס מסך מהמחשב וחיברת אותו? זה קורה לחלק מהלוחות אם...

פורסם

יש מחשבי Lenovo שיש להם גם כרטיס מסך חיצוני וגם כרטיס מובנה, ובדרך כלל השימוש בהם הוא לפי צריכת חשמל- כשאתה מחובר לחשמל חיצוני וכשמנותק הפנימי. יש מקרים נדירים שבהם החיצוני תומך ברזולוציות מסוימות והפנימי לא- וודא שהגדרות צריכת החשמל מירביות ושאתה קורא את הכרטיס החיצוני במנהל ההתקנים, אם הוא נותק או סובל מתקלה זה יכול להסביר את התופעה.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

ניסיתי הכל, ניתקתי את הכרטיס מסך, ניקתי את הכבלים, התקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך מחדש, ניסיתי לשים את הרזולוציה שנעלמה ב-CUSTOM בהגדרות של הכרטיס מסך ועדיין רואים אותו הדבר, חפרתי קצת באינטרנט וראיתי שזה קרה לעוד אנשים ואמרו של שזה משהו בצ'יפסטק אז אפילו התקנתי אותו מחדש וזה גם לא עזר, ראיתי שדיברו שם על FIX לצ'יפסק מסויים ושלי הוא Q67 ואליו לא ראיתי שמישהו התייחס.

אשמח לעזרה היות והדבר משגע אותי וגורם לי כאבי עיניים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים