פורסם 2013 במאי 612 שנים קניתי מחשב חדש כרטיס מסך Gigabyte GeForce GTX 650מעבד i5 3470לוח אם Gigabyte h77זיכרון 2x4 זה קורה לי רק שאני משחק,הכרטיס מסך ניכבה לכמה שניות וחוזר אך המשחק ניתקע ואני צריך לסגור אותו דרך מנהל המשימות, זה קורה לי בכמה משחקים.
פורסם 2013 במאי 612 שנים איזה ספק כח יש לך?חוץ מזה תנסה להסיר את הדרייבר בצורה מסודרת ולהתקין שוב את הכי עדכני.
פורסם 2013 במאי 612 שנים מחבר ספק כח 650 crossairעדכנתי מחדש את הדרייברים.. בכל מקרה מה יכולה להיות הבעיה?
פורסם 2013 במאי 612 שנים לא לעדכן, להסיר (בעזרת Driver Sweeper) ולהתקין מחדש את הגרסה החדשה ביותר (לא בטא)
פורסם 2013 במאי 612 שנים מחבר לא לעדכן, להסיר (בעזרת Driver Sweeper) ולהתקין מחדש את הגרסה החדשה ביותר (לא בטא)עשיתי את זה. אני יראה בהמשך אם זה יפתור את הבעיה נ. ב יש דרייברים לזיכרון הפנימי, חיפשתי ולא מצאתי. Corsair 2X4GB (8GB) DDR3 1600MHz תזמונים: 9-9-9-24
פורסם 2013 במאי 712 שנים מנסיון drivir fusion מוצא דברים יותר טוב מאשר דרייבר סוויפר.http://treexy.com/products/driver-fusionאני מסיר בדרך הבאה שמצאתי שהכי עובדת, ,תכנס להוספה או הסרה של תוכניות,תסיר את הדרייבר של NVIDIA משם.לאחר מכן תפעיל את דרייבר פיוזן ותבצע סריקה לתוכנה של NVIDIA, אם הוא מוצא וכנראה שהוא ימצא, תעשה מחק.הוא ישאל אם לאתחל את המערכת, תאתחל ואחרי שהמערכת עולה תפתח שוב את דרייבר פיוז'ן ותבצע שוב סריקה.יש מצב שהוא ימצא שוב, שוב תסמן ותמחק, תאתחל וזהו...אני לפעמים נכנס גם לרג'יסטרי regedit ומוצא גם שם לאחר כל זה.
פורסם 2013 במאי 712 שנים מחבר דיברתי על הדרייברים של כרטיס המסך בלבד.כן, הסרתי והעדכנתי מחדש. שאלתי אולי עם מישהו מכיר דרייברים לכרטיס הזיכרון הפנימי.
פורסם 2013 במאי 712 שנים איזה זיכרון של הכרטיס מסך?אין דבר כזה דרייבר לזיכרון, הדרייבר הוא כללי לכרטיס .
פורסם 2013 במאי 712 שנים איזה זיכרון של הכרטיס מסך?אין דבר כזה דרייבר לזיכרון, הדרייבר הוא כללי לכרטיס .הוא התכוון לזכרון הRAM (2 תגובות למעלה)ולא, אין כזה דבר.
פורסם 2013 במאי 1712 שנים מחבר אחרי ניסיון למחוק את הדרייברים של הכרטיס מסך הבעיה שוב קיימת... עדיין בכל המשחקים לפעמים המסך נכבה וחוזר לאחר כמה שניות והמשחק ניתקע... אשמח לעזרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.