פורסם 2002 במרץ 2323 שנים החלטתי לקנות את הכבלים המעוגלים, לא יקר, וזה יכול רק להועיל, זה לא יזיק.השאלה שלי היא איזה אני צריך, ובאיזה אורך.יש לי כונן תקליטורים, צורב, הארד דיסק, ופלופי.אם אני לא טועה אני צריך כבל אחד לכונן תקליטורים ולצורב (הצורב ישן מאד, כותב4x ולא תומך cdrw, אם זה קשור), שבאמצע שלו יש עוד יציאה, כבל IDE רגיל לHDD, ולפלופי כבל רגיל של פלופי. נכון, או שאני טועה?ובקשר לאורך, יש באורכים של (אינצ'ים) 10, 12, 18, 24. מה המרחק בערך בין הכוננים לחיבור על הלוח-אם?המארז הוא Enermax FS 710B, אם זה משנה.
פורסם 2002 במרץ 2323 שנים מחבר לאאאא...אני לא רוצה לחשוב מה תיהיה התוצאה (אני לא מוכשר ביותר, אפילו לא בדבר פשוט כמו זה).
פורסם 2002 במרץ 2323 שנים yep i did 3 thy realy good and i didit with alot off colers... i put evry time i doing loop difrent coller
פורסם 2002 במרץ 2323 שנים לאאאא...אני לא רוצה לחשוב מה תיהיה התוצאה (אני לא מוכשר ביותר, אפילו לא בדבר פשוט כמו זה).תנסה, הרי גם ככה אתה קונה חדש, אז מה יש לך להפסיד ??בסה"כ להפריד כמה פעמים ת'חוטים, או בכלל לא להפריד וללפף עם מסקינטייפ !
פורסם 2002 במרץ 2323 שנים מחבר yep i did 3 thy realy good and i didit with alot off colers... i put evry time i doing loop difrent coller האנכלית שלך קצת צולעת... אתה סתם כותב מהר? לאאאא... אני לא רוצה לחשוב מה תיהיה התוצאה (אני לא מוכשר ביותר, אפילו לא בדבר פשוט כמו זה). תנסה, הרי גם ככה אתה קונה חדש, אז מה יש לך להפסיד ?? בסה"כ להפריד כמה פעמים ת'חוטים, או בכלל לא להפריד וללפף עם מסקינטייפ ! השאלות היו בקשר לכבלים שאני צריך ולאורכים. לא רציתי לעשות את זה לבד, זהו.
פורסם 2002 במרץ 2323 שנים מחבר חשבתי על זה, על חשבתי גם שבאנרמקס יהיה קצת שונה (אני עומד להחליף...). אולי בכל זאת, ההבדלים לא יהיו קריטים. אגב, מה קורה בישראל-פורום?
פורסם 2002 במרץ 2423 שנים לאאאא...אני לא רוצה לחשוב מה תיהיה התוצאה (אני לא מוכשר ביותר, אפילו לא בדבר פשוט כמו זה).אם לא מנסים איך יודעים?
פורסם 2002 במרץ 2423 שנים חשבתי על זה, על חשבתי גם שבאנרמקס יהיה קצת שונה (אני עומד להחליף...). אולי בכל זאת, ההבדלים לא יהיו קריטים. אגב, מה קורה בישראל-פורום? לא יודע, אני לא שם כבר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.