פורסם 2013 במאי 612 שנים שלום! ברשותי מחשב שחגג לא מזמן 5 שנים להיווסדו. כרטיס המסך - Geforce 8800GTS הלך לעולמו והגיע הזמן לקנות אחד חדש. המפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz לוח אם: Gigabyte P35-DS3L זכרונות: 4GB DDR2 ספק כוח: FSP ATX-450PNR שימושים - אני לא גיימר כבד ובטח לא מצפה להריץ משחקים על הגדרות Ultra, אבל רוצה לנצל כמה שיותר את המסך 23 אינץ' הרחב במשחקים כמו Sim City, BF3, GTA5 וכד'. אני מקציב כ-1000 ש"ח לכל הסיפור הזה, בתנאי שתהיה תועלת להשקעה. אני מודע לכך שהמחשב כבר די ישן ויכול להתפתח צוואר בקבוק - אז אם אין צורך להשתמש בכל התקציב ואפשר להתפשר על כרטיס מסך ב-800 שקל - הצמצום יהיה מבורך (אני בכל זאת סטודנט). תודה רבה
פורסם 2013 במאי 612 שנים מה עם אפייה, ניסית?http://hwzone.co.il/hardware/articles/HWbakary_baking_an_8800GTאתה יכול לקרוא על זה ברחבי הרשת, זה עזר להמון אנשים עם הכרטיסים הללו.
פורסם 2013 במאי 612 שנים מחבר וואלה לא, פעם ראשונה שאני שומע על השיטה הזאת.אבל כך או כך, לא יזיק לי לשדרג את הכרטיס מסך - הוא כבר עשה את שלו וכבר שנה שאני נאלץ להתפשר על רזולוציה נמוכה ואפקטים דלים כדי לשחק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.