עבור לתוכן

הבדלים בין R9800 PRO ל XT

Featured Replies

פורסם

שלום.

ביום שלישי אני מתכוון לקנות (סוף סוף) את המחשב.

רציתי לדעת האם כדאי להשקיע בXT (האם זה ישמש אותי טוב לזמן ארוך) או האם לקנות את ה PRO

ולחסוך קצת כסף וככה אני אולי יחסוך מספיק כסף ויקנה בעתיד (הקרוב או הלא קרוב באמת אשמח לדעת מתי אמור להכנס ה pciexpress)

כרטיס שמבוסס על ה PCI-X

(וכמובן גם לוח אם שיתאים)

בתודה מראש

הפישפש שאהב לאכול מישמש

פורסם

כיום הפרש המחירים בניהם הוא כ1300 ש"ח.

סכום זה ממש לא מצדיק את הפרשי הביצועים שלא עומדים על יותר מ10%. שתי הכרטיסים עובדים באותה טכנולוגיה, ולכן כשהפרו כבר לא יחזיק, אני בספק שהXT ימשיך להחזיק...

אני חושב שכדאי לקנות את הפרו במחירים המצחיקים שלו היום, ולחסוך כסף לקניות הבאות!

פורסם

כמו שאמרו לפני, לא שווה לשלם 1300+ שקל בשביל 10%-15% תוספת ביצועים, אתה יכול להשקיע את הכסף הזה בכל דבר אחר, ודרך אגב, הכרטיסים הבאים יהיו מבוססים על הPCI-Express ולא PCI-X שזה משהו אחר ;)

פורסם
  • מחבר

אני יודע שזה PCI-EXPRESS

אבל סתם אמרתי PCI-X

דרך אגב מה זה PCI-X?

דרך אגב כמה עולה הגירסה של ה256?

פורסם

2500 ש"ח של ספיר, תוספת הביצועים הכי גדולה היא של בערך 5 FPS, אם אתה לא תעשה OC רצחני אין לך מה לקחת את גירסת ה256.

PCI-X יחליף את הקתני הPCI הרגילים שיש לנו עכשיו, PCI-Express יחליף את התקן הAGP שיש לנו עכשיו (השם המלא זה PCI-Express X 16).

פורסם
  • מחבר

אני קונה של ATI (built by ATI)

משחקים כמו DOOM 3 HL2

ומשחקים שיצאו אחר כך לא ישתמשו ב 256?

עריכה 2:

תוך כמה זמן אמור להכנס הpci-expres לשוק (לוחות/כרטיסי מסך)

יש מחירים משוערים?

פורסם

דרך אגב... ה PCI-X זה דווקא כן PCI-Express...

מה שאני יודע זה ש PCI Express x 1 יחליף את ה PCI שקיים עכשיו.

ו - PCI Express x 16 יחליף את ה AGP שקיים היום.

לוחות עם PCI-Express אמורים לצאת כבר בסוף מרץ/תחילת אפריל..

אני מניח שכרטיסים גרפיים (R420 , NV40) עם PCI Express צפויים לצאת בערך באותו זמן .. סביבות אמצע-סוף אפריל.

ככה שאם אתה מוכן לחכות 2-3 חודשים לכרטיסים החדשים .. לדעתי זה עדיף, ואז תוכל לקנות גם לוחות חדשים.

בכל אופן, ה 9800PRO אמור להספיק לך לשנה וחצי - שנתיים (עד שייצא R500 , NV50 , לדעתי..).

פורסם

לפי מה שאני יודע קודם יצא הR420 שיעבוד על AGP X 8 ואחר כך יצא הR423 שיעבוד על PCI-Express (בתכלס זה אותו כרטיס רק התקן שונה).

הNV40 יגיע כPCI-Express + מתאם AGP X 8.

פורסם
  • מחבר

יש מחירים משוערים? ואני מוכן לחכות אבל מה אני יעשה בינתיים עם הרכיבים שקניתי? אני לא יכול יותר עם המחשב הזה

פורסם

מחירים משוערים? כנראה בסביבות ה3000+ שקל.

לדעתי לא שווה לחכות, היום גמעט אין משחק שיכול להכניע את הR9800P, והוא עולה 1900 שקל, הכרטיסים החדשים יתמכו בדור הבא של DX שכנראה יקרא 9.1/9.2/9.0C, בעקרון עד שיצאו משחקים שיתמכו הDX החדש הכרטיס יתקרב לאזור הMid-End.

הכי טוב היום זה לקנות את הR9800P, אם אתה ממש רוצה תקנה את הR9800XT שהוא סתם בזבוז כסף, ממש ממש לא שווה לחכות לדור הבא שיושק בערך במאי השנה.

פורסם
  • מחבר

מחירים משוערים? כנראה בסביבות ה3000+ שקל.

לדעתי לא שווה לחכות, היום גמעט אין משחק שיכול להכניע את הR9800P, והוא עולה 1900 שקל, הכרטיסים החדשים יתמכו בדור הבא של DX שכנראה יקרא 9.1/9.2/9.0C, בעקרון עד שיצאו משחקים שיתמכו הDX החדש הכרטיס יתקרב לאזור הMid-End.

הכי טוב היום זה לקנות את הR9800P, אם אתה ממש רוצה תקנה את הR9800XT שהוא סתם בזבוז כסף, ממש ממש לא שווה לחכות לדור הבא שיושק בערך במאי השנה.

איזה משחקים כן יכולים להכניע אותו?

פורסם
  • מחבר

סבבה

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים