פורסם 2004 בפברואר 821 שנים יש לי כרטיס מסך של ATI וברצוני לחבר אותו לטלויזיה 21 אינץ שיש לה חיבור של 21 פינים בלבד.ידוע לי שיש מתאמים למיניהם. ולפי מה שהבנתי צריך לקנות כבל S-VIDEOויציאה של RCA.עכשיו הבנתי שיש הבדלים בין סוגי הכבלים ולא כולם איכותיים וכו'.השאלה שלי היא כזאת: איזה כבל לקנות ועם איזה יציאות?*לפי מה שהבנתי יש הבדל בין כבל S-VIDEO ל RCA לבין RCA ל S-VIDEOמה אני צריך לקנות?
פורסם 2004 בפברואר 821 שנים מחבר תודה אחיאבל בעבר קניתי קבל כזה עם מתאם וראו שחור לבן, ניסיתי לשנות תקנים של PAL ו NTSC וכל זה, אך ללא הצלחה.לפי מה שהבנתי הכבל לא היה טוב כי הוא היה של חיבור DVD לטלויזיה.האם יש קשר? או שאני קניתי כבל "זבל"?
פורסם 2004 בפברואר 921 שנים מהניסיון שלי, גם לי יש טלויזיה רק עם חיבור 21 פינים, קיניתי סקארט (כמו שהולי הראה בתמונה למעלה)הרבה אמרו לי שהכבל השחור עם הפינים יותר טוב מהכבל אודיו הצהוב כי הוא דיגיטלי ולא אנלוגי, ענארף..בכל מקרה שחיברתי עם הכבל השחור עם הפינים (S-VIDEO) ראו, אבל מאוד מטושטש וצבעים לא יפיםניסיתי להחליף כבל ונאדה.. ממשיךחיברתי כבל צהוב של הוידאו שקניתי בעיר, עבה נחמד כזה נראה סבבהרואים הכל שחור וטשטושים בלאגן אי אפשר לראות כלוםהלכתי למחסן ומצאתי כבל וידאו (צהוב אדום לבן - אדום לבן זה הסאונד) שYES הביאו עם הממירחיברתי רק את הצהוב בין המחשב ולטלויזיהוהופה, רואים לא רע בכללהכל יחסי כמובן כי זה כרטיס NVIDIA GEFORCE MX.. ככה שלא ציפיתי לראות מי יודע מה טובבקיצור המלצה שלי קודם תקנה את הסקארט, ואז תשחק עם הכבליםבקשר לצבעים.. עד כמה שזכור לי כרטיסי נבידיה בדרך כלל באים מותאם עם ההגדרות ולא צריך הרבה לשחק עם זהלאומת זאת מהניסיון הישן שלי עם כרטיסי ATI (רדאון 7000+) צריך קצת לשחק איתם באפשרויותתמיד בדרייברים של הכרטיס יש כל מיני אפשרויות אחרי שהוא מזהה TVOUT... תנסה את זהבהצלחה.
פורסם 2004 בפברואר 921 שנים כעיקרון עדיף כבל S-VIDEO , אבל תאמת לא ראיתי הבדל בינו לבין ה RCA (החיבור הצהוב)ואגב SCART זה בעצם S-VIDEO,RCA VIDEO,RCA AUDIO , פשוט עשו את זה בחיבור אחדאבל הןא מתפצל לחיבורים האלה
פורסם 2004 בפברואר 1021 שנים גם אני משתמש במתאם הזה עם כרטיס של nvidia. הסיבה שאתה רואה ללא צבעים נובעת מזה שאמרת לכרטיס שזה SVIDEO אבל כמו שמישהו כאן אמר - זה לא. זה למעשה אות של RCA עם כבל SVIDEO. בכרטיס שלי יש אפשרות לבחור SOURCE, אז אמרתי לו שאני מחובר ל RCA ורואים מצוין. אני משתמש בכבל SVIDEO ארוך ואומר לכרטיס שזה RCA. האיכות לא של SVIDEO כי זה לא, אבל בממיר דיגיטלי האיכות טובה גם ככה.הבעיה לא בכבל אלה בהגדרת מקור האות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.