עבור לתוכן

האם זה אומר שהמחשב שלי יציב ?

Featured Replies

פורסם

זה נכון שהן עבדות ביחד וזה מאמץ יותר.

אבל נראה לי שרוב תוכנות הבנצמרק עובדות על אותם עקרונות ומבצעות בערך את אותן פעולות.

אז המטרה היא להריץ במקביל את אותה פעולה פעמיים?

או להריץ פעולה דומה פעמיים במקביל?

נשמע הגיוני, אבל קצת מוזר.. ::)

תנסה.. ;)

פורסם
  • מחבר

טוב הורדתי את התוכנה TOSAT ואני מריץ אותה עכשיו... עשיתי בהגדרות בחרתי שם באפשרות high priority ... זה בסדר?

ולכמה זמן אני צריך להריץ אותה כדי להיות בטוח שהמחשב יציב ?

פורסם

אממ.. ארמגדון ודיסטורם תעשו לי טובה, בלי שטויות

כל תוכנה שתשים את המעבדש לך על 100 אחוז למשך זמן בלי הפרעות תיהיה מספיק טובה.

אפשר לחשוב שהמעבדשזה איזה חייל קומנדו, מספיק אפילו לתכנת איזה חישוב שירוץ הרבה פעמים.

שלי בינתיים בטוסט עבר 9 שעות כבר שנה אין לי ריסט אחד ואני כל היום משחק ורואה וידאו...

פורסם
  • מחבר

טוב הרצתי TOAST למשך 14 שעות.. באמצע העבודה הפעלתי גם את ה- hot cpu tester פעל למשך 6 שעות...

הטמפ במאמץ כשכל הקירור שלי על הכי חזק היה

cpu : 38-39

MB : 19-20

אני עכשיו מריץ בדיקה על באס 192 נראה מה יהיה בהמשך :P

פורסם

RK, מהו PI?

פורסם

A) There's a really simple way to know if it's WinXP or the overclocking that causes the Prime 95 problem, just run Prime 95 at default speed and see if you still have the same problem.

B)Sound like your system is just fine and unlike what said before not every program that runs 100 % load is a good test. Prime 95 and other programs that perform complex mathematical calculations are built to stress the CPU maximally.

Another issue is the fact that a regular program that runs 100 % load might not cause the computer to crash and it won't report when the CPU just makes errors. Instability doesn't necessarily involve the computer crashing or freezing, it can simply make calculation errors which is just as bad.

פורסם
  • מחבר

שמעתי בעצתך והורדתי את האובר קלוק אבל הפריים עדיין לא עובד! :-X כנראה שמשהו נדפק בתוכנה כי כשאני מוחק אותה ואז מתקין

מחדש אז בפעם הראשונה שאני מפעיל אותה היא עובדת טוב גם ב-OX וגם ברגיל ואז בבדיקות אחר כך היא לא עובדת...

לא חשוב אני משתמש בינתיים בתוכנות TOAST ו- HOT CPU TESTER כשאני מפעיל את שניהם ביחד הבנתי שזה שווה ערך להרצה

של פריים מה גם שבדקתי את הטמפ' במאמץ מלא וזה אותם טמפ' שקיבלתי עם הפריים לפני הפירמוט.. ככה שנראה לי זה מספיק..

רק רציתי לדעת כמה שעות של בדיקה מספיק נגיד ב-TOAST כדי לדעת שהמערכת יציבה לגמרי ? אני מריץ אותו כבר 6 שעות על באס 192

זה מספיק ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים