עבור לתוכן

פורום HWZONE - יחסינו לאן?

Featured Replies

פורסם

לאחרונה אני מנסה לקבל תשובה (בנושא מפרטי מחשב) על שאלה מאוד פשוטה ובמקום לתת תשובות אני נתקף בעוד ועוד שאלות ותשובות סתומות.

אין ספק שהדבר נובע מחוסר מקצועיות ואי ידע בתחום המחשבים של אנשי הפורום פה.

אני מרגיש שהפורום פה הולך ומקבל מאפיינים של פורום FXP.

בכל אופן אני איש עסוק מאוד ואני חייב לקבל תשובה במהירות לגבי מפרט מחשב, השאלה היא איזה עוד פורומים מקצועיים קיימים ברשת (עדיף באנגלית)

ובנימה אישית לאנשי הפורום פה, אם אני שואל שאלה ואתם לא יודעים את התשובה אתם יכולים להודות שאתם לא יודעים ולא לנסות ולענות בניבזיות האופיינית לכם!תודה.

פורסם

תביא את הקישור של הת'רד, אני יעזור במה שצריך.

פורסם

תראה, אתה יוצא פה קצת כפוי טובה, אף אחד לא חייב לך כלום פה ואתה צריך להגיד תודה שבכלל ענו לך.

אבל אתה צודק בזה שהפורום קצת מדרדר לאחרונה (ילדי FXP מגלים אותו אט-אט) ולפעמים אנשים עונים דברים לא נכונים או מטעים.

אבל רגע אחד, אם אתה יודע שהם טועים, למה אתה מבקש עזרה?

אני לא חושב שזה ראוי (או מותר) להמליץ על פורומים מתחרים פה. עזרה במפרטים תקבל רק בפורומים ישראליים בגלל שבמדינות אחרות השוק שונה, המחירים שונים והכל שונה ולא יעזרו לך באפקטיביות.

ודרך אגב, אם מישהו לא יודע, הוא לא צריך לכתוב "אני לא יודע" הוא צריך לא לכתוב. - בגלל זה לפעמים אין תגובות לת'רדים..

פורסם

מצד אחד אתה מאשים בחוסר מקצועיות ומצד שני אתה מבקש המלצה לפורום באנגלית.

חשבת שאולי תקבל המלצה לפורום גרוע שעוד יותר יסבך אותך ?

פורסם

מה שיש לנו כאן זה משתמש שלא יודע לקרוא את חוקי הפורום (ולכן פותח דיון על כל רכיב בנפרד במוסף לדיון על המפרט), ורוצה שיציעו לו מפרט מבלי שהוא מסוגל לפרט את הדרישות (וכנראה לא מוכן לפרט אפילו מה בדיוק ירוץ עליו)... אה, והוא מתעקש על מעבד יקר למדי (3770), כנראה ללא שום הצדקה, מה גם שהוא משקר בחלק מהדיונים כי באחד הוא רושם שהוא "היה מעדיף" את המעבד הנ"ל ואילו בשני הוא רושם שכבר יש לו אחד כזה ברשותו - ומעל כל זאת, דואג לציין שהוא אדם "עסוק" ושהחבר'ה כאן בעצם מבזבזים את זמנו.

לאור האמור לעיל, נותר לי רק להסכים עם טענתו על כך שלאחרונה יש פה יותר מדי משתמשים בסגנון FXP, ולשמוח על כך שאם הוא אכן יממש את איומו ויעזוב, יהיה כאן אחד כזה פחות.

פורסם

לדעתי, הרמה פה הידרדרה (אולי אפילו בגללי :silly: )

אך מפה ולהשוות אותנו ל-FXP (קראתי דיון אחד שם, never again), הדרך עוד ארוכה.

אף אחד פה לא חייב לך ולו קצה, קצהו של דבר אז אם לא יאה לך (וכן, קראתי את ההודעה שלך, אתה חתיכת ילד קטן וחוצפן) אתה מוזמן לעוף מפה לשאר הפורומים בעולם. רוצה למצוא פורום באנגלית? תכתוב "פורום חומרת מחשב" באנגלית ואני בטוח שתמצא אחד יותר יאה ויותר נאה משלנו.

פורסם

א. מה הבעיה עם FXP ? (אני שואל כי אני לא מכיר את האתר....)

ב. אתה עסוק - כולנו עסוקים, מי שעונה - עושה לך טובה, מתאים לך תיקח, לא מתאים לך - אל תיקח, אם אנשים פה דורשים סטנדרט מסויים לשאלות - זכותך לא ישר עם זה קו, אבל תקבל את התגובות שקבלת. הרוצה את הרב יבוא אליו....

ג. לא רואה סיבה לא לפרסם פה שמות של פורומים מתחרים, תחרות זה תמיד משהו טוב.

ד. לגבי השאלה שלך (אין לי מושג מה שאלת אבל מדובר במפרט מחשב) - כל המידע קיים ברשת, אם הפורום לא נותן לך מענה, תתחיל לעבור על מפרטים (הם כולם באנגלית) ותקבל תשובות לכל השאלות שלך. זה אכן גוזל זמן, והזמן שלך לא יותר יקר מזמן של אנשים אחרים בפורום.

פורסם

^

הפורום שם בנוי כ99 אחוז רק על ילדים,לכן הרמה נמוכה.אפשר להכנס לאותו אתר, ולעיין בו דקה (טוב, 5 דקות ) .

פורסם

טוב, אחרי שקראתי את הדיון שלך על המפרט אני חושב שאתה טועה.

אתה לא נתת מספיק פרטים ועם כל הכבוד אתה הוא זה שלא בסדר פה.

החברה נתנה לך מפרט חומרה שאין לך מושג בו, ונראה לי שמבחינתה הוא רק כסת"ח.

אם המחשב ישמש כשרת הוא צריך סיבולת תקלות גבוהה יותר ממחשב ביתי רגיל.

אתה צריך מערך דיסקים, אל פסק, מארז טוב עם סינון אבק ועוד כהנה וכהנה.

לא ציינת דבר מכל אלו.

אגב אבק, לא משנה כמה טוב יהיה המארז, אתה תצטרך לשמור עליו נקי.

אף אחד לא ניסה להתפלסף עליך, אלא לדלות ממך מידע שיוכל לעזור לבנות לך מפרט טוב, מידע שאתה לא יכולת לתת מחוסר ידע.

אז אל תכעס, פשוט תגיד אני לא יודע.

פורסם

א. מה הבעיה עם FXP ? (אני שואל כי אני לא מכיר את האתר....)

למען האמת, הכרתי את fxp מהפורום שלנו. כל הזמן השוו את שני הפורומים ורציתי לראות מה המהומה.

מדובר בקהילה ממש גדולה אשר מאגדת סביבה מתבגרים שלא קראו ספר אחד מימיהם והעברית שלהם בהתאם.

הרבה "אחי" ו"אחותי", "אתה בן זונה" יכולה להיות תגובה לגיטימית ביותר לכל אדם שאינו מסכים איתך (או כן מסכים איתך, אני לא בטוח מה המונח הסלנגי הנכון כיום"

לצורך העניין, מרוב שאנשים לא שולטים שם בסוגרים/רגשות כל דיו בנוי על בסיס שאלה-תשובה-נעילת דיון, אחרת כל דיון לא יגמר לעולם בגלל הספאם.

לסיכום, על מנת להמחיש. קראתי דיון שם על אוננות (אל תשאל איך הגעתי לזה) והיו שם אנשים שטענו כי אוננות היא בריאה לגוף ואם לא מאוננים/ אין קרי לילה אז אפשר למות מזה..

פורסם

אני התחלתי להיכנס לfxp בשביל הצחוק... לקרוא שם דיונים זה פשוט מצחיק מדי

אפילו התחלתי להגיב פה ושם כי כואב לראות חלק מהדברים

פורסם

לאחרונה אני מנסה לקבל תשובה (בנושא מפרטי מחשב) על שאלה מאוד פשוטה ובמקום לתת תשובות אני נתקף בעוד ועוד שאלות ותשובות סתומות.

אין ספק שהדבר נובע מחוסר מקצועיות ואי ידע בתחום המחשבים של אנשי הפורום פה.

אני מרגיש שהפורום פה הולך ומקבל מאפיינים של פורום FXP.

בכל אופן אני איש עסוק מאוד ואני חייב לקבל תשובה במהירות לגבי מפרט מחשב, השאלה היא איזה עוד פורומים מקצועיים קיימים ברשת (עדיף באנגלית)

ובנימה אישית לאנשי הפורום פה, אם אני שואל שאלה ואתם לא יודעים את התשובה אתם יכולים להודות שאתם לא יודעים ולא לנסות ולענות בניבזיות האופיינית לכם!תודה.

טוב מה באתם להתפלסף איתי או שאפשר לקבל תשובה?

כבר 4 ימים שאני מנסה לקבל מכם המלצה.

הפורום הזה נהייה בדיוק כמו FXP...

כמה עסוק ככה בוגר

פורסם

אפילו התחלתי להגיב פה ושם כי כואב לראות חלק מהדברים

אתה בנאדם טוב :xyxthumbs:

פורסם

בייחוד הפורום הזה.

פנינים, אני אומר לכם, פנינים.

פורסם

בייחוד הפורום הזה.

פנינים, אני אומר לכם, פנינים.

עד היום שאתה עם חבר והוא בטעות חושף שהוא מנסה להיות מנהל שם..

לא נעים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים