עבור לתוכן

מחשב מתחיל להריץ בגרפיקה

Featured Replies

פורסם

בדוק שוב שהמאוורר אכן מסתובב בחופשיות- כבה את המחשב וסובב אותו עם האצבע ותראה אם משהו מסתובב בחופשיות.

בדקת בדרייבר שלך כפי שהמלצתי לגבי הגדרות המאוורר? יכול להיות שמשהו השתנה, נסה להתקין את הדרייבר מחדש.

פורסם
  • מחבר

המאוורר מסתובב בחופשיות, צילמתי אותו גם סתם כדי להראות לך את החלק השבור שהתכוונתי קודם :

http://img713.imageshack.us/img713/4729/14982359.jpg

למרות שאני בכלל לא זוכר שזה נשבר, אני שוב אדגיש שהחלק החסר לא מפריע למאוורר להסתובב חלק

והתקנתי מחדש, ובדקתי כמו שאמרת הכל והחזרתי לdefault. עדיין רעש מטורף

נראה שהאפשרויות מצטמצמות

פורסם
  • מחבר

עדכון - הגבלתי את מהירות המאוורר ל38% ( היה נשמע לי הכי שקט). המחשב שקט, גם כשאני מריץ משחקים. הבעיה כביכול נפתרה, השאלה היחידה היא האם אני גורם איזשהו נזק לכרטיס המסך כשאני משאיר את המהירות על 38 באופן תמידי.

תודה רבה על העזרה יאיר!

פורסם

כן, המהירות הזאת לא תספיק לקרר אותו במאמץ, הנזק שנגרם למאוורר מסכן את כרטיס המסך, מכיוון שהוא פוגע ביכולות הקירור והאיזון שלו (של המאוורר), זאת גם הסיבה לרעש שאתה שומע, הוא נוצר בגלל חוסר איזון של המאוורר שיוצר רעידות.

פורסם

מחזק, חשבתי שנשבר חלק מהפלסטיק של גוף הקירור ולא מהמאוורר עצמו. ככל הנראה במהירות גבוהה המאוורר לא יציב. אם היו לך מספר זוגי של כנפיים היה אפשר לפתור את זה ע"י הסרת כנף מקבילה, אבל במקרה שלך אתה יכול להסיר 2 כנפיים ע"מ שהמאוורר יתאזן, אך אין לדעת כיצד זה ישפיע על יכולת הקירור. את כנף שנשברה יש לך (חפש אולי במארז)?

פורסם
  • מחבר

לא הכנף לא נמצאת שם לצערי...

אז קיימת האופציה להסיר 2 כנפיים נוספות על מנת לאזן ואולי לגרום נזק לקירור. וקיימת האופציה להשאיר את מהירות המאוורר על מהירות קבועה שתסב גם היא נזק לכרטיס?

פורסם

המהירות הזאת בהחלט תגרום נזק לכרטיס בזמן מאמץ.

גם עכשיו יש נזק, לקירור בגלל זה בנוסף לחוסר יציבות המאוורר.

איזה כרטיס יש לך?

פורסם
  • מחבר

ati radeon 5670 hd

העלתי את המהירות ל45 וזה הכי מהיר שיש בלי להרעיש כמו מכונה...

אז עם כל הנזקים האלה מה האפשרויות שלי? להחליף מאוורר של הכרטיס לפני שהוא יגרום עוד יותר נזק?

פורסם

בסוף זה עוד יעקם את הציר ואז...

להחליף מאוורר לא כל כך אפשרי, אבל להחליף קירור אפשר, למרות שלכרטיס שלך לא נראה לי שתמצא אחד כזה.

אפשרות נוספת היא להחליף את הכרטיס (אם תכננת לעשות את זה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים