עבור לתוכן

מסך כחול

Featured Replies

פורסם

אממ טמפרטורות.. בדקת? למרות שלא נראה לי..

גם לי זה היה עושה את זה שהייתי משחק בIGI2 אבל אז הוא נתן לי ת'מסך שדיברתי עליו והיה בעיה בדרייבר של הכרטיס קול..

תנסה להתקין את החדש ביותר אם הכרטיס קול שלך מובנה

ואם תוכל לתת תמונת מסך של המסך הכחול זה יהיה מצוין

פורסם
  • מחבר

את הטמפרטורות אפשר לראות במפרט

ואין שום בעיה איתם (42 מעלות במקסימום בעבודה, וגם בד'תי בדיוק לפני הקריסה ולא הייתה עליה פתאום או משהו כזה)

הכרטיס קול באמת של הלוח אם אבל עדכנתי אותו בדרייבר האחרון של GIGABYTE

פורסם

לפי ההודעת שגיאה שאתה מקבל שהראת פה..

ati2dvag.dll

בקובץ הזה

אני מניח שהכרטיס שלך הוא של ATI אני מניח גם שהזכרת את זה פשוט לא היה לי כוח לקרוא את הכל

לדעתי.. זה בעיה בדרייבר של הכרטיס מסך

תנסה להוריד מהאתר של החברה דרייבר מעודכן יותר ואם כבר עשית את זה

תנסה להתקין דרייבר בגרסא אחת ישנה יותר מיכוון שבגרסאות החדשות לפעמים יש באגים קטנים

אבל אני כעמט בטוח שזו הבעיה לפי מה שאמרת פה..

פורסם
  • מחבר

אני ינסה את ה3.9 ו4.0 (את 4.2 ו4.1 כבר ניסיתי ולא עבד)

בכול מקרה זה מאוד מוזר אם הבעיה היא בכרטיס מסך כי הייה לי כרטיס ישן יותר GEFORCE 4MX 440 וגם בו היו את אותם הבעיות (הבעיה התחילה עוד שהייה לי את הכרטיס הקודם)

פורסם
  • מחבר

אולי הפתרון באופק?

פירמטתי שוב את ההארד דיסק

+

שיניתי את התיזמונים של הזכרונות ל2.5-3-2-7 במקום 3-3-3-6 (אני יודע, אני הולך לנסות להוריד את ה7 ל6)

+

מתחים למקסימום שהלוח נותן:

cpu-1.76

ddr-2.8

agp-1.8

(הטמפרטורות בכלל לא פקטור אצלי - אולי 43 מעלות בעבודה)

ועד עכשיו (בערך 5 שעות) ללא מסך כחול או תקיעות בכלל!

אני יותר מאוחר או רק מחר יבדוק במשחק רציני כדי לראות כמה המערכת יציבה אם בכלל

אני מאוד חדש בעניין של התזמונים, יכול להיות שזה גרם לחוסר יציבות? (המחשב היה בסדר לאיזה שבועיים בעבר עם התזמונים הישנים)

פורסם

1) MEMTEST עבד במשך 17 שעות בלי שמצא טעות אחת בזכרון (משום מה במקום לסיים אחרי הבדיקה ה11 הוא המשך עד שעצרתי אותו בסוף הבדיקה ה64!!!!)

בטוח?

בעיקרון תיזמונים נמוכים מידי יגרמו למסכים כחולים, בדרך כלל עם הודעה של IRQ_NOT..., אבל מה שמוזר זה ש-memtest לא עשה שום בעיה.

על כמה ה-AGP aperture size שלך בביוס? (לגבי השגיאה של ה-PAGE_FAULT)

פורסם
  • מחבר

לפי מה שהמליצו ברוב האתרים של חומרה: 64MB

את התזמונים זה שינה כשהפעלתי את ה"load defult" או משהו דומה (זה לא מה שהיה דיפולט כשקבלתי את המחשב)

פורסם
  • מחבר

אנשים אני במצב נפשי הרבה יותר טוב!

יום וחצי עבר בלי שום תקיעות או מסך כחול!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני מקווה שאני לא יבוא לפורום עוד כמה שעות להגיד שהבעיות חזרו....

אני מקווה שהפתרון באמת היה לתת יותר מתח (CPU, DDR, AGP למקסימום שהלוח אפשר) ולשנות את התזמון של הזכרונות (למשהו יותר מהיר, אני יודע שזה נשמע מוזר אבל זה עובד), הפירמוט לא נראה לי ששינה משהו כביצעתי אותו פעמיים ואחרי הפעם הראשונה עדיין היו בעיות

בכול מקרה את המשחק ששמה תמיד המחשב היה נתקע במקומות שונים אני משום מה לא מצליח להתקין (הנסיך הפרסי) אבל אני די בטוח שהמחשב שלי יציב סופסוף

תודה לכול האנשים שעזרו והציעו רעיונות

חג שמח ושנה טובה לכולם ונתראה בפורום (הפעם שאני עוזר לאנשים ולא ההפך)

8) ;D 8) ;D 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים