עבור לתוכן

מסך כחול

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה:

המפרט -

AMD 2500+ Barton

ga-7vt600 1394

geforce 4 mx 440

WD 80 GB 8MB buffer

WD 20 GB

512MB PC3200 sumsung (1 slot ddr)

hec 300ar-t (לפי השם כבר... 300W)

מאורר אחורי מוציא אוויר

2 קידמיים

קירור של AERO COOL - DP-101

חום:

idle

cpu - 39

sys - 27

work

cpu - 41

sys - 28

ללא אוברקלוק משום סוג (היה פעם קטן ל1.9 אבל הורדתי חזרה מאז שיש לי את הבעיה)

כול הדרייברים מעודכנים (ניסיתי גם את הדרבירים של nVidia ועכשיו אני עם הדרברים של Omega)

ואחרי הפתיחה הזו לבעיה:

פתאום משום מקום לפני שבועיים המחשב שלי התחיל לעשות ריסטיים או להיתקע לגמרי בכול מיני מקומות (תמיד במשחקים כבדים אבל גם בעבודה עם דפדפן ודברים פשוטים), זה יכול להיות אחרי חצי שעה או אפילו אחרי יום (אם אני לא משחק בשום משחק)

שיניתי אתמול את הAUTORESTART בXP ואחרי איזה 2 של עבודה רגילה (גלישה באינטרנט או צפייה בסרט) הוא נתן את המסך הכחול:

stop: 0x0000008e (0xc0000005, 0x00000000, 0xf2351c60, 0x00000000)

את הכרטיס מסך אני גם ככה הולך עוד היום להחליף לClub-3D ATI Radeon 9600 Pro 128 MB

השאלה היא מה הבעיה (אני מניח שזה הכרטיס מסך כבר נדפק אבל זה באמת זה? או שהספק של לא משהו?)

תודה מראש על העזרה

פורסם

לא רשום לך גם משהו באותיות גדולות בחלון?

משהו בסיגנון של IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL או משהו כזה?

פורסם
  • מחבר

את שורה הספציפית הזו לא נראה לי אבל לא זוכר עד כדי כך טוב

אם במקרה זו השורה אז מה יכולה להיות הבעיה? (הרד דיסק?)

פורסם

יש איזה 100 הודעות שונות ככה שאין טעם לחנש מה יש לך

פעם הבאה שזה קורה חפש למעלה את ההודעה, זה תמיד באותיות גדולות עם קו תחתון במקום רווח

לדוגמא - אתה יכול לראות איך זה נראה בתמונה פה

http://www.tim.hi-ho.ne.jp/akira41/image15.jpg

בשורה השלישית מלמעלה רשום את ההודעה

אם יש לך מצלמה ואתה יכול לצלם את זה בצורה ברורה עדיף

פורסם
  • מחבר

אתמול עוד פעם היה את המסך הכחול והשורה הייתה:

IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL

עם שינוי בשורה של הערכים:

0x0000000a (0x4ddec740, 0x00000002, 0x00000001, 0x80513600)

קיבלתי אתמול את הכרטיס החדש (redeon9600 pro של club-3d) ומאז לא היו מסכים כחולים בעבודה פשוטה אבל כשאני משחק בprince of persia המשחק נתקע ותוקע את כול המחשב איתו (בלי מסך כחול) אני לא יודע אם זו אותה בעיה כי עם הכרטיס הקודם (Geforce 4 mx 440( המשחק לא עלה בכלל

פורסם
  • מחבר

אני מצטער שאני עושה דאבל פוסט אבל אם תשימו לב זו דאבל פוסט של שעה אחרי בלבד (לא בדיוק הקפצת ת'ראד מתחתית הפורום)

טוב בסוף כן היה מסך כחול בעבודה פשוטה של שיטוט באינטרנט

ההודעה נשארה:

IRQL_NOT_LESS_EQUAL

עם STOP על 0x0000000a

אבל הפרמטרים האחרים השתנו (אל תשאלו לאיזה כי הייתי מעוצבן יותר מדי בשביל לרשום)

בכול מקרה הייתי באתר של מיקרוסופט ושם הייתה הצעה לנתק את הארד דיסק וסידי רומים וזה מה שאני עושה כרגע (יש לי עכשיו רק הארד דיסק אחד של 80GB מחובר ללא שום חיבור נוסף של IDE וגם לא פלופי) אבל בסופו של דבר מצב כזה לא יכול להימשך לתמיד

אם יש למישהו הצעות ותשובות אני מודה מראש

פורסם

נפלת על ההודעת שגיאה הכי כללית שלא יכולה להיות שבעצם לא אומרת שום דבר מועיל

לדעתי יש לך 2 בעיות, הראשונה גרמה למסך כחול עם 8e (שלדעתי זה אל היה IRQ...) והשניה גרמה ל-a

לגבי ה-IRQL כל מה שאפשר לעשות זה לנתק דברים ולפרמט וככה לבודד את הבעיה

פורסם
  • מחבר

לגבי הפירמוט אני הולך לבצע את זה שוב אבל זו לא הבעיה לפי דעתי כי ניסיתי את זה לפני שבוע

ועכשיו אני מנסה להוציא חומרה אחת אחת ולבדוק אם זו הבעיה

אין איזה קיצור דרך כי השיטה הזו לוקחת איזה כמה ימים של התעסקות ממושכת עם המחשב (ולקוות שהמחשב יתן מסך כחול ולא סתם יתקע)

פורסם
  • מחבר

תוצאות:

1) MEMTEST עבד במשך 17 שעות בלי שמצא טעות אחת בזכרון (משום מה במקום לסיים אחרי הבדיקה ה11 הוא המשך עד שעצרתי אותו בסוף הבדיקה ה64!!!!)

אחרי הבדיקה שוב נתקע המחשב מה שמוריד את בעיית הזכרוות מהפרק (ככה אני מקווה לפחות)

2) פירמוט של ההארד דיסק (יש לי 2 הראד דיסקים שה75GB מחולק ל- 10 ול65 את ה10 שבו יש את מערכת ההפעלה פירמטתי את ההארד סידק של ה20GB הוצאתי לגמרי והארד דיסק של ה65 השארתי רגיל) + הורדה של שני הסידי רומים + הורדתי את כול הON-BOARD פ'צריים כגון SATA צ'יפ USB צי'פ וכו' (השארתי רק את כרטיס קול ON-BORAD ואת הLAN ON-BORAD)

התקנה מחדש של כול הXP

-> לא עזר

ניסיון אחרון זה להוריד גם את הLAN וגם כרטיס קול ON-BORAD + פירמוט מלא של ה80GB ואז לראות, אבל משהו הוא בי אומר שזה לא יפתור

דבר נוסף שאולי צריך להגיד זה שבמסך כחול אחד (מתוך עשרות) הייתה בעיה בDLL של ATI וזה מוזר מאוד כי המסכים הכחולים ותקיעות היו גם כשהיה הכרטיס הקודם (GEFORCE 4 MX440)

יש למישהו פתרון / הצעה / עזרה לתת אני ישמח מאוד

תודה מראש...

האיש עם המסך הכחול

פורסם

אולי תנסה להוסיף מתח ל כ.מסך.

לי הייתה בעייה שהמחשב עשה RESET כשיחקתי במשחקים.

דבר נוסף תקרא פה יש לכם בעייה דומה המחשב שלו גם עשה RESET. שם הדיון:"המעבד החדש שלי, יש קצת בעיות"

מצטער לא יודע איך מדבקים דיון אם אתה יודע תגיד לי.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, זה רעיון

מעצבן אבל שבלוח שלי (GA-7VT600-1394) אין כול כך הרבה אפשרויות לאוברקלוקיג (אפשר להעלות את המתח רק עד 7.5% אם אני זוכר טוב)

אני ינסה לעלות את המתח לכול רכיב בנפרד לראות אם יש בעיה ספציפית במקום לחמם את כול המערכת ללא OC

אני יודע לכם אם זה עזר בעוד כמה ימים

אם יש למישהו עוד רעיונות זה יתקבל בברכה

פורסם
  • מחבר

הוספתי מתח לכרטיס מסך, זכרונות ומעבד (בכול הקומבינציות האפשריות) אבל כמו שאמרתי הלוח לא נותן יותר מדי אפשרויות לOC מה שגורר אפשרויות נמוכות לשינוים במתח (לכרטיס מסך ולזכרון אפשר להעלות רק ב0.3V ולמעבד ב10% כלומר המקסימום זה DRR- 2.8, AGP- 1.8 CPU-1.76)

חשבתי שאולי זה יהיה הפתרון אבל לא!

ואני מתחרפן מיום ליום

המסך הכחול האחרון שהופיע:

PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA

ati2dvag.dll

0x00000050 (0xbabc01ec, 0x00000000, 0xbf9c3022, 0x00000000)

ati2dvag.dll address BF9C3022 base at BF9B7000, datesstamp 40172517

אנשים בבקשה תעזרו לאדם בטירוף.....

פורסם

תראה.. זה יכול להיות בעיה של דרייברים

ברגע שאתה עושה ריסט לאחר מכן

אמורה להיות הודעה של " שגיאה חמורה בלה בלה" תעשה שם לשלוח דוח

ואז אתה תקבל את הפתרון זה יפתח לך בחלון אקספלורר

פורסם
  • מחבר

אז זהו שהXP לא מתייחס בכלל שהייתה בעיה (גם כשיש מסך כחול הוא פשוט מתנהג כאילו עשיתי ריסטרט בעצמי בשלי שהייתה איזו שהיא בעיה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים