עבור לתוכן

מחשב לא מזהה את הטלוויזיה בחיבור HDMI - נפתר !

Featured Replies

פורסם

אז ככה, קניתי כבל HDMI על מנת לחבר את הטלוויזיה עם המחשב, לאחר שחיברתי ביניהם (שתיהם דרך יציאות HDMI), נכנסתי לההגדרות DISPLAY במחשב ומשום מה המחשב לא מגלה את הטלוויזיה כמסך נוסף, ניסיתי הרבה דברים כמו להתקין מחדש דרייבירם של הכרטיס מסך, הדלקה מחדש, ניתוק הכבל והחזרתו.. בינתיים שום דבר לא עזר. יש לי כרטיס מסך - GTX 560TI ולוח אם GIGABYTE H77M-D3H כמובן עם יציאת HDMI והטלוויזיה היא Sharp Aquos LC-32LE240M. אני לא משתמש במתאמים, זה נטו חיבור HDMI to HDMI.

אני אשמח מאוד אם מישהו יכול לעזור לי, מבאס כל הסיפור הזה.

תודה רבה.

פורסם
  • מחבר

חיברתי אותו ליציאת HDMI מהלוח אם (היציאת HDMI היחידה שיש לי..) ליציאת ה HDMI היחידה שיש בטלוויזיה.

יכול להיות שבגלל שהחיבור הוא לא ישירות לכרטיס מסך זה לא עובד? אין לי יציאת HDMI מהכרטיס מסך ישירות, יש לי רק דרך הלוח אם.

ניסיתי לבטל את הדרייבר של הכרטיס מסך, עדיין המחשב לא זיהה כלום ..

פורסם

אתה צריך לחבר לכרטיס המסך הפעיל - ה-560TI

פורסם
  • מחבר

אם אין חיבור HDMI לכרטיס ? מה עושים, חייב מתאם ?

פורסם

או שתחבר ל-DVI או שתשתמש בכרטיס המובנה.

באיזה לוח מדובר? התקנת את הדרייבר של המובנה?

פורסם
  • מחבר

H77M-D3H

אני אנסה להתקין את הדרייבר של המובנה, אפשרי להפעיל את המובנה וה GTX במקביל ? להחליף ביניהם בעת הצורך ?

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני בכוונה מגיב שוב, רק לעדכן שפתרתי את הבעיה, לפחות חלקית.

הכרטיס מסך המובנה היה מבוטל דרך הביוס, הכרחתי את המחשב להשתמש בו, אחרי עדכון תוכנה עכשיו אני באמת יכול לראות סרטים וסדרות דרך חיבור ה HDMI. כמובן שיש חסרון ברור, מאחר והחיבור הוא דרך כרטיס מסך מובנה (כמובן שהוא חלש מאוד) אז כל מה שאפשר להפעיל דרך הטלוויזיה זה סדרות או סרטים או משחקים ממש חלשים, כל ניסיון להפעיל משחק כבד נכשל. מה שכן ברגע שאני עובר למסך החשב הרגיל אני שוב חוזר להשתמש בכרטיס המסך הרגיל, שמאפשר לי לשחק משחקים ולהפעיל תוכנות גראפיקה כרגיל.

תודה רבה גיל, הכוונת אותי למקום הנכון.

פורסם

שים לב שסרטי FHD אתה אמור להריץ מצוין גם עם הליבה המובנית. משחקים כמובן שלא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים