עבור לתוכן

שדרגתי את הזיכרון, המסך לא עובד

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב ישן בבית והחלטתי להוסיף לו זיכרון, קניתי זיכרון גדול יותר מאותו סוג ושהוא בתוך המחשב, המחשב עולה אבל המסך לא עובד, כאילו שאין חיבור למחשב ושאני מחזירה את הישנים הוא חוזר לעבוד כרגיל כמו קודם. מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

מה זה "מחשב עולה"?

אתה מגיע למערכת ההפעלה ללא פלט של תצוגה?

פורסם

שלום

תוכלי לכתוב את דגם לוח האם, כרטיסי הזיכרון החדשים+ הישנים?

פורסם
  • מחבר

עם הישנים המחשב עולה, מערכת ההפעלה עולה ויש פלט של תצוגה, עם החדש, מערכת ההפעלה עולה (שומעים את הסאונד מהרמקולים), אין פלט של תצוגה. המחשב ממש ישן, אולי בגלל זה זה לא עובד עם הזיכרון החדש. זה הדגם של הלוח אם: P4i65g, הישנים הם מסוג DDR 512MB,133MHz לא יודעת איזו חברה, החדש הוא Corsair DDR 2GB, 333 MHz

פורסם

המסך מחובר לכרטיס מסך חיצוני או על המובנה בלוח אם?

פורסם
  • מחבר

כרטיס מסך חיצוני, החיבור הרגיל לא עובד ונראה לי שלא עבד אף פעם

פורסם

נסי להעלות את המחשב עם הישנים (בינתיים אין דרך אחרת), כנסי לביוס, ותגדירי ידנית את מתאם התצוגה לAGP (בהנחה שכרטיס המסך הוא AGP ולא PCI עוד יותר ענתיקה). שמרי את ההגדרות, כבי את המחשב והכניסי את הזכרונות החדשים.

פורסם

הלוח תומך בזיכרונות עד 1GB x2

מכיוון ששמת זיכרון של 2GB, אז המחשב לא עולה.

פורסם

אבל נאמר שלפי הצלילים המחשב דווקא כן עולה.

פורסם

אז תעבוד על צלילים.

פורסם

תן לי לראות האם הבנתי אותך נכון, מר מומחה ציני: אתה אומר שבעצם המחשב לא מצליח לעלות בכלל בגלל חוסר תאימות הזכרון, וזאת למרות שהמחשב מגיע לשלב טעינת מערכת ההפעלה, ושזאת לא בעיה שמסתכמת בהעדר אות תצוגה?

פורסם

אני אומר שהמחשב לא מצליח לעלות.

ולא מאמין שהיא שומעת צלילים של מערכת הפעלה ברמקול.

אולי שומעת צפצופים אם יש רמקול פנימי.

פורסם

ייתכן וזה יישמע לך מוזר אבל תנסי לנתק את המחשב מהחשמל לשתי דקות (אחרי שהתקנת את הזיכרונות החדשים), תחברי בחזרה ותנסי להדליק. יצא לי לראות התנהגות דומה בכמה מחשבים בעבר, בד"כ המערכת "חושבת" שהמסך דולק למרות שהוא כבוי, אמנם ברוב המקרים זה היה בגלל כיבוי לא תקין של המערכת או שהמערכת לא הצליחה להתעורר ממצב שינה.

פורסם

אני אומר שהמחשב לא מצליח לעלות.

ולא מאמין שהיא שומעת צלילים של מערכת הפעלה ברמקול.

החלטת ליישם את הפילוסופיה של האוס גם בתחום טכנאות המחשבים? everybody lies?

פורסם
  • מחבר

הצלילים הם לא צלצול מרמקול פנימי, שומעים את העלייה של הwindows. מוזר שזה משבש את את התצוגה של המסך. אני אנסה להחליף את זה ל-2 בודדים, זה אמור לפתור את הבעיה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים