פורסם 2013 במאי 112 שנים נמאס לי לשבור את הראש ואני רוצה כבר לגמור, למרות שאני חושב שמצאתי את התשובה הסופית. מחליף עבור תשובות ל-7 ו-8 בפרטי.
פורסם 2013 במאי 112 שנים מחבר נפתר חח! לא רע, חידון מאתגר. שרפנו לפחות כמה שעות טובות. אחי המעפן הזה בקושי עזר. ועוד משהו שאני עוקב אחריו כל הזמן חחח. מזל... התברר בסוף שהייתה לי תשובה סופית שגויה. כל הזמן קפץ לי בהתחלה לראש משהו שקשור ללינוקס, אם אתם יודעים על מה אני מדבר. אפשר לנוח... :alcoholic:
פורסם 2013 במאי 112 שנים ולחשוב שרציתי להרים ידיים ולשלוח את הדבר שקשור ללינוקס..למרות שזה לא בדיוק איך שכותבים את זה.יש פה רמז או משהו? ^^"
פורסם 2013 במאי 112 שנים מחבר כן, אני יודע. חשבתי על תשובה אחרת שהתאימה טוב יותר, אך גם היא התבררה בסוף כשגויה. אין יותר רמזים ממני. לא נתתי הרבה, אבל זה מה יש. clock is ticking.
פורסם 2013 במאי 112 שנים יותר בלבול מעזרה.. תהיה נחמד ולפחות ב00:00 תפרסם פה.. אני שובר ת'ראש. גם תסביר את הרמזים שלך חחחחחח
פורסם 2013 במאי 112 שנים מחבר דקות אחרונות על השעון... time's a wastin... נסה להשתמש בתיקון האוטמטי של גוגל.
פורסם 2013 במאי 112 שנים מחבר צ'ינג צ'ינג צ'ינג, והתשובה כיום שווה 122$. https://mtgox.com/index.html?Currency=USDתשובות נוספות:זרם חילופין סוגר שטחיםטגרהבניית אתריםהדמיהמסך כחולארדואינו דחיסהביושוק
פורסם 2013 במאי 112 שנים והסבר ל3,7,8? אויי... ביטקוין. אני כזה מפגר. איך הגעתי לקינגוין (שמסתבר שיש חברת ספקים כזאת) ולא חשבתי על זה.. :'(
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.