עבור לתוכן

החלפת קירור ל- HD7870

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי HD7870 של Gigabyte ואף על פי שהוא לא מהכרטיסים הרועשים ביותר הוא עדיין בהחלט ניתן לשמיעה במאמץ כבד שהמאוורר שלו עולה למהירות מקסימלית. הייתי רוצה להחליף את גוף הקירור למשהו כמה שיותר חרישי. הסתכלתי על גופים של Arctic Cooling ובין ההיצע שלהם נראה לי שה- Accelero S1 PLUS בתוספת של מאוורר חרישי נראה הכי טוב. חיפשתי קצת ביקורות עליו ולא מצאתי אף ביקורת שבדקה אותו על כרטיס מסדרה 7000, האם הוא מסוגל להתמודד עם המטלה ובכלל האם זו הבחירה הטובה ביותר?

מבחינת תקציב הייתי מעדיף לא לעבור את ה- 200 שקל.

תודה רבה.

פורסם

כל מאוורר ירעיש במהירות מקסימלית. אבל במצב כזה אתה אמור להיות שקוע בגיימינג רועש...

פורסם

ניסית לשמן את המאוורר קודם? אולי הוא קצת יבש...

פורסם
  • מחבר

כנראה שאני לא שקוע מספיק כדי שזה לא יפריע לי :)

בכל מקרה לא נראה לי שזה עניין של שימון המאוורר, הכרטיס חדש למדי, זה פשוט מידת הרעש שהוא מייצר שהוא נאלץ להגביר את עוצמת המאוורר. זו בדיוק הסיבה שאני מחפש להתקין גוף קירור שישמור על הכרטיס צונן ועל השקט בו זמנית.

פורסם

יש לך מגוון פיתרונות מבית AC אבל התקציב קצת חורג :)

פורסם
  • מחבר

ראיתי שה- Accelero Extreme 7970 לדוגמה מציג ביצועים די מטורפים אבל הוא ממש יקר. מבין ההיצע של AC רק ה- Accelero S1 Plus באמת מתאים לתקציב, השאלה היא האם הוא טוב מספיק בשביל ה- 7870?

פורסם

אני לא יודע אם שמעתם את האקסלרו, אבל הרעש שלו בשיא המאמץ חרישי כמעט, שלושה מאווררים שקטים ביותר.

אחת הרכישות הכי טובות שעשיתי ל7970 הראשון שלי, אם אני משווה אותו לקירור של הלייטנינג שלי שנחשב לשקט יחסית,

האקסלרו בשיא המאמץ נשמע כמו הקירור של הלייטנינג ב-50% ועושה עבודה מצויינת בהבדל טמפרטורות של 5-6 מעלות מהלייטנינג.

עלה לי באייבורי 195 שקלים.

עוד דבר שמטורף בקירור הזה הוא, אתה מקבל איתו מלא היטסינקים להדבקה על כל רכיב אפשרי על הכרטיס,כגון על הזכרונות

ועל ה-VRM מה ששיפר לי פלאים את יכולות ה-OC.

פורסם
  • מחבר

195 זה ממש מחיר טוב, אפילו קצת הזוי בהתחשב בזה שהוא עולה 76$ באמאזון. נראה לי שאני אלך עליו, איך ההתקנה שלו, פשוטה יחסית?

פורסם

לא הייתי אומר פשוטה, קצת דורשת סבלנות...דבר איתי אסביר לך כמה נקודות.

חוץ מזה תבדוק אם אייבורי עדיין מוכרים אותו, אני יודע שיש אקסלרו ב300 שקל ויש אקסלרו ספציפית רק ל7970 שנמכר באייבורי ב195.

אין לי שמץ של מושג למה הדגם הזה נמכר ב195 כשזה אותו דגם כמו ההוא שעולה 300, חוץ מדבר אחד שהבלוק שיושב על המעבד, יושב מסובב

ולא בצורה ישרה, המעבד של ה7970 אני יודע שיושב מסובב.

הנה הדגם:

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9593

מסתבר שהוא מתאים גם לכרטיס שלך(רשום למטה).

דרך אגב בעת מנוחה ההבדל בין שני הכרטיסים שלי הוא 8 מעלות , כרגע הכרטיס עם האקסלרו 32 מעלות והלייטנינג 40.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים