עבור לתוכן

בעייה עם מאוורר ב R9600XT מה לעשות?

Featured Replies

פורסם

אז ככה קניתי לפני כחודשיים ב KSP כ.מסך הנ"ל אחלה הכל עבד טוב ויפה. יום אחד כיביתי את המחשב וכאשר הפעלתי אותו שמעתי רעשים מוזרים (כמו של מאוורר דפוק) בדקתי וגיליתי שאת הרעשים עושה ה XT החדש שלי, מה שמוזר הוא שלאחר מספק דקות הוא מפסיק אם הרעשים ועובד תקין.

בדקתי בתעודת אחריות שאין אחריות על מאווררים של מעבדים ו מארזים אבל לא ראיתי משהו המזכיר מאווררים של כרטיסי מסך.

אני לא יודע מה לעשות אני לא רוצה לפנות ל KSP ושישלכו אותו לעזעזל.

האם מישהו התנסה בבעיה דומה?

מה עלי לעשות?

???

פורסם

תפעיל את האחריות

בתעודה של KSP כתוב שאין אחריות על מאווריים, ולדעתי מדברים על מאווררי מארז

בכל מקרה את האחריות לכרטיס נותן היצרן, רק שהם יכולים להשאיר אותך בלי כרטיס לכמה שבועות.

אתה מוזמן לנסות ולשמן את המאוורר בעצמך אם אתה רוצה....

פורסם

לשמן??

זה במקרה לא יעשה לו קצר?

באיזה חומר משמנים?

פורסם

אל תעשה שום דבר בעצמך זה רק יפגע לך באחריות

תלך אליהם עם הכרטיס ואני בטוח שהם יתנו לך אחד חדש אם לא יתקנו אותו

פורסם
  • מחבר

לשמן... הייתי עושה את זה כש עבדתי בתור טכנאי PC למאווררים ישנים תקועים פה זאת לא זעייה של שימון זה כאילו הוא יוצא מהמקום שבו הוא צריך לשבת.

נראה אני יתקשר אליהם נראה מה הם יגידו.

פורסם

לשמן??

זה במקרה לא יעשה לו קצר?

באיזה חומר משמנים?

עושים את זה באמת למאווררים ישנים שתקועים בגלל אבק

עם איזה חומר? עם WD40

פורסם
  • מחבר

לא ניסיתי אף פעם לתקן מאוורר של כרטיס מסך אבל של מעבדים,ספקים ומארזים. זה לא עושה קצרים רק תדעג לעשות את זה הרחק מהלוח אם לא על הכרטיס ולא בטוח המארז. אני עשיתי את זה עם WD לשימון.

לנקיון אתה יכול לשתמש ב פראון (ספריי).

פורסם

כל אלה שציינתם הם ספריי מגעים? (WD40, WD)

אם לא...אז אפשרי לשמן מאווררי מארז\מעבד עם ספריי מגעים?

פורסם
  • מחבר

אז ככה קוראים לזה "ספריי מגעים" לא. WD זה שמן לחלודה וכו'. ספריי מגעים זה הפראון שאיתו אתה יכול להשתמש על הלוחות כרטיסים (אל תדאג הוא מתאדה). אני מתפלא שאתה לא יודע מה זה WD.

פורסם

אמנם יש לי כבר יותר מחודש את הכרטיס שלך בול ולא קרה לו כלום בינתיים ואני מאוד מקווה שגם לא יקרה,

אבל היה לי כרטיס GF2MX שזה קרה לו והתברר שהמאוורר נשרף לו אז פשוט אתה יכול להבריג אותו החוצה ולהרכיב

מאוורר אחר אם אין לך כוח לחכות לאחריות למרות שתמיד עדיף אחריות. רק שתידע ה-GF2MX שלי היה בערך חצי שנה+-

ללא מאוורר עד שגיליתי אבל יש הבדל כמובן בחום ה-VPU של ה-GF2Mאיכס והחום של הרדיאון השולט!

דרך אגב הרי הכרטיס של SAPPHIRE דפוק לגמרי בקירור שלו סה"כ מאוורר מסכן ביותר על המעבד וזהו!!איך אני יכול לקרר

אותו יותר ל-OC כי כרגע אני מפחד עליו עם הקירור החרא הזה. להוסיף כרטיס PCI עם מאווררים יעזור ואם כן עד כמה?

כדאי לשים גופי קירור לזכרונות למרות שזה יגרע מהאחריות ועד כמה זה עוזר? ועוד פתרונות קירור שתחשבו עליהם יתקבלו בברכה.

פורסם
  • מחבר

תפרסם דיון חדש שבו אתה מחפש עצות איך לקרר את ה XT שלך כי לא נראה לי שמשהו יענה לך פה, ואל תשנה את הנושא.

המאוורר שלי בנתיים עובד. נראה מה יגידו ב KSP.

תגיד ל XT שלך יש חישן טמפ'?

פורסם

יש לי את אותו כרטיס רק 256MB וגם קניתי ב-KSP והיה לי את אותה בעייה ופתאום

הכרטיס כבר לא עושה רעש. מה עשית כדי לתקן את הבעיה ?

פורסם

הפיתרון הכי טוב שאני יודע עליו למנוע רעש ובעיות זה כל שלושה חודשים לפתוח את המאווררים של המחשב ,להוריד מהם אבק ולנקותרק עם ספריי שמיועד לזה!

חוץ מזה יש לי שאלה...

אני מת להחליף את הקירור שלי לזמן הפסיבי ולהוסיף לו תמאוורר שמיועד לו כי גם שלי מידי פעם עושה קולות של מסור אבל זה עובר לו אחרי כפה או אחרי כמה דקות[בדרך כלל].

השאלה אם הוא באמת שקט אחרי שמוססיפים לו את המאוור ואם הוא שווה משהו לאובר קלוק.

קראתי על זה בכתבות אבל אני רוצה חוות דעת ממישהו שיש לו את זה כבר כמה זמן...

פורסם
  • מחבר

אז ככה הייתי היום ב KSP הם לקחו את הכרטיס ניקו אותו אם אוויר ו שימנו אתו אם שמן מיוחד של מכונות תפירה לא יודע. כש ביקשתי ממנו שיחבר אותו ויראה לי שהוא עובד הוא סירב עקב חוסר בזמן. טכנאי אחר התחיל לזיין לי את השכל שצריך לעשות לו בדיקה מקיפה ב 3DMARK זה ייקח זמן לא יודע מה הוא רצה. טוב בקיצור לקחתי את הכרטיס הבייתה עובד מצויין אבל אני לא יודע פעם אחרונה שניקיתי אותה הכרטיס עבד יומיים בסדר ולאחר מכן התחיל עוד פעם להרעיש.

נ.ב התערבתי אם ה טכנאי על 100 ש"ח שהבעייה תחזור תוך יומיים (נראה מקווה שלא).

דבר נוסף מול העיינים שלי ראיתי איך הטכנאי הרס מחשב ללקוח.

קיצור אני עדיין לא מבין מה הייתה הבעייה לחבר את הכרטיס למחשב ולהראות לי שהוא באמת תקין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים