עבור לתוכן

מתקשה למצוא גוף קירור בגובה נמוך לשקע AM2

Featured Replies

פורסם

אני צריך להושיב AMD Athlon X2 5000+‎ , על לוח AM2+‎, בתוך מארז שוכב נמוך שיש לי.

מודול הקירור שיש לי כרגע הוא גבוה מדי - כ-90 ס"מ. אני צריך אחד שנמוך לפחות ב-1.1 או 1.2 ס"מ ממנו.

לא זקוק למשהו מרשים בביצועיו (אם בקירור ואם בהיעדר כל רעש) - סתם משהו שעובד. גם משומש בא מאוד בחשבון.

על כל פנים, חיפשתי לקנות אחד כזה - ולא מצאתי מודול רלבנטי בחנויות האינטרנטיות בארץ. חשבתי על AC Alpine 64 Plus או AC Alpine 64 GT Rev.2 - ונראה שלא כל-כך מחזיקים אותם.

רעיונות? עצות?

פורסם

מודינג?

פורסם
  • מחבר

אתה מציע לי לנסר את ה-Heat Sink או משהו כזה? ... זה מחוץ לליגה שלי אני חושש.

פורסם

או לנסר את המארז טיפה.

פורסם
  • מחבר

לנסר את המארז לא יעבוד; קודם כל יהיה צריך לקדוח ולא לנסר כי זה באמצע החלק העליון של המארז, וחוץ מזה זה לא יעבוד כי אני צריך שהמארז יהיה נמוך, זו כל הפואנטה...

בסה"כ מה שאני צריך הוא מודול קירור לא אזוטרי, ואפילו לא יקר יותר בעקרון מן המוצרים הפשוטים ביותר של Arctic Cooling. פשוט לא משווקים את הדגמים הללו מסיבה כלשהיא. עולה $10 ב-eBay, חבל לי סתם לעשות משלוח. בטח למישהו יש אחד כזה.

פורסם

אתה יכול להעלות תמונות בבקשה?

פורסם

אני יכול לכרסם לך את זה ב-CNC ב-5 דקות.

פורסם
  • מחבר

אשתדל להעלות תמונות מחר (זו מכונה שיושבת אצל אבא שלי, אני שולח אותו לעשות כמה צילומים).

פורסם
  • מחבר

קישור לתמונות...

פורסם
  • מחבר

יש את הפריזר LP 64 שבדיוק מיועד למערכות כאלו

חשבתי על זה, אבל יש איתו בעיה: המאוורר שלו לא פונה כלפי מעלה, ופתח היניקה שלי הוא מעל למעבד, לכן המאוורר (די) חייב לפנות לשם.

פורסם

נסה בכל זאת ללכת ל-idanmal שיכרסם לך שכבה מההיטסינק.

פורסם

אני מאיזור הקריות, אם אתה מהאיזור אוכל לעזור לך...

פורסם

הבנאדם רוצה מאוורר שיונק מלמעלה, כיוון ששמם ממוקם פתח היניקה שלו במארז. לכן הקירור שהצעת לא טוב לו.

פותח הת'ראד- מה דעתך על קירור סטוק של AMD? הוא נמוך יחסית ממה שאני מכיר, ובסדר בסך הכל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים