עבור לתוכן

המחשב מריץ BF3 לאט מידי, מה יכולה להיות הבעיה?

Featured Replies

פורסם

המחשב שלי:

E7200

לוח אם Intel DG43RK

זיכרון: Transcend

PC3-10700 667 Mhz

2GB *3

כרטיס מסך:

Radeon HD 6850

GB 16 GDDR5

WIN 7 32 BIT

ספק: 500W גנרי

פורסם

"לאט מיד" זהו עניין מאוד סובייקטיבי. הלאט בשבילך אולי יהיה "מטוס" בשביל מישהו אחר...

בכל מקרה, המחשב שלך בשלבי הזדקנות מתקדמים, ועקב כך כנראה הביצועים הנמוכים.

פורסם

קודם כל תוודא שהזיכרון Ram שלך לא בתפוסה מלאה לפני שאתה מפעיל את המשחק.

דבר שני תוודא שהגדרות הגרפיקה שלך לא על הכי גבוהות.

הגדרות גרפיות בינונית ומטה יהיו מעולות למחשב שלך.

אם הטענה שלך היא בקשר לזמן טעינת המשחק..

אז פה זה בעיקר בגלל במעבד שלך. הוא בעל 2 ליבות ומהירות יחסית נמוכה למה שיש היום בשוק.

אל תשכח שגם מפות 64 שחקנים הן יותר כבדות למחשב.

לדעתי עיקר הבעיה פה זה שילוב של הגבלה מצד המעבד והגדרות גרפיות מופרזות (אם הטענה שלך מופנת לתקיעות במהלך המשחק כתוצאה מפריים רייט נמוך)

פורסם
  • מחבר

"לאט מיד" זהו עניין מאוד סובייקטיבי. הלאט בשבילך אולי יהיה "מטוס" בשביל מישהו אחר...

בכל מקרה, המחשב שלך בשלבי הזדקנות מתקדמים, ועקב כך כנראה הביצועים הנמוכים.

אני מדבר על משהו כמו 10-25 FPS

פורסם

תיכנס להגדרות הגרפיות במשחק ותגדיר אותן על נמוכות Low.

אם אתה מתפלא למה הפריים רייט כלכך נמוך אז לדעתי יש 2 סיבות:

אני מנחש שהמחשב שלך מפעיל עוד דברים ברקע שמאמצים את המעבד

והסיבה השניה זה שהמערכת הפעלה שלת היא 32 ביט ולא מנצלת את מלוא היכולות של המעבד..שתומך ב 64.

פורסם

-במקום זה נכתב בולשיט- :-[

פורסם

^ הכרטיס שלו הוא PCI-E 2.0, הוא לא מוגבל בשום צורה, יותר מזה 99% מהכרטיסים לא יקבלו שיפור של יותר מ-1% מההבדל בין שני אפיקי התקשורת האלו.

בבקשה תבדוק את דבריך לפני שאתה כותב אותם ומטעה אנשים סתם.

פותח הדיון, יש לך שלושה סטיקים של 2GB, מערכת ההפעלה שלך מגבילה אותך מכיוון שאתה משתמש ב-32bit, מה שלא מאפשר לך לנצל יותר מ-3.2GB (במקרה הטוב).

המגבלות שלך הם בעיקר מכיוון המעבד ש-BF3 מחסר, הוא מעדיף מרובעים עדכניים.

הזיכרון שלך יכול להיות גורם מגביל.

כל אלו לא מאפשרים לכרטיס המסך לעבוד כמו שצריך, שבמקרה שלי מריץ את המשחק על אזור ה-High ב-FHD.

פורסם

צודק טעיתי והטעתי.

הייתי בטוח שהסדרה הזאת 3.0

בגלל זה רק התייחסתי ללוח אם.

וליתר דיוק הכרטיס 2.1

אני עדיין חושב שרוב הבעיה פה במעבד. וזה מה שטענתי במקור.

פורסם

2.1 זה משהו ש-AMD המציאו... אין תמיכה ממשית לזה מצד הלוחות או המעבדים.

אבל טענת טענה שגויה מאוד כי גם GTX670 שחזק מהכרטיס שלו בהרבה (וכולל את התקן בגרסה השלישית), לא היה מוגבל כמאת (לא יותר מ-1% ברוב המקרים), אפשר לומר לא בצורה שתשפיע על חווית הגיימינג אי פעם.

למשל הכרטיס GT640 כולל את הממשק בגרסה 3.0, הכרטיס שלי שחזק מימנו בצורה עצומה כולל את אפיק התקשורת הזה בגרסה 2.0. לפי דבריך ה-640 יוגבל בעוד הכרטיס שלי לא יוגבל... תעשה בדיקה לפני שאתה עונה, נכון שאתה מאוד רוצה לעזור, אבל אם אתה עושה את זה לפחות תאמת את דבריך.

פורסם

לא מתיימר להיות מומחה לכרטיסי מסך עד לדיקויות הקטנות.

מה שכן כנראה תסכים איתי זה שההגבלה שלו כנראה באה מכיוון המעבד,

בכדי לשדרג את המעבד ייתכן ויצתרך לוח אם חדש ושם בכל אופן כנראה יהיה 3.0

אתה קצת מגזים לגבי, אתה מנסה להציג אותי כדביל מוחלט שסתם זורק שטויות לאוויר ומטעה על ימין ועל שמאל ללא שום בדיקה מוקדמת בשום נושא שהוא שבו הייתי מעורב עד עכשיו, רק לפי הנפילה שלי בנושא שולי שבו טעיתי הודתי ואף מחקתי.

פורסם

לא תמיד, אבל תחשוב שבמקרה כזה בן אדם יכול להחליף שילוש רק בגלל שהלוח שלו לא תומך ב-PCI-E 3.0.

אתה "משחק" בכסף של אנשים, גם הטעות הכי קטנה שלך יכולה לעלות הרבה כסף לאחר.

פורסם

הצעתי גם פתרון חינמי. שיעשה מה שמתאים לו הכל תלוי בו.

לא משחק עם הכסף של אף אחד ולא מכריח אף אחד לקחת את דברי כדברים של איש מוסמך.

זה פורום תמיכה שבו כל אחד יכול להגיב ולא חנות מחשבים. צריך לקחת הכל בעירבון מוגבל.. אני מקווה שלא פספסתי שלט המגדיר את המקום ככזה.

פורסם

אתה צודק, אבל יש אנשים שבאים לכאן להתייעץ, מכיוון שהפורום הזה נחשב לטוב בארץ בתחום החומרה.

הם מצפים לקבל תגובה שתעזור להם, היו לא מעט מקרים שראיתי אנשים קונים רכיב ללא צורך רק בגלל המלצה חסרת ביסוס.

אני מצפה שתבין את זה, אני לא בא בטענות, אבל צריך להתבסס על עובדות, אם טעית, אז טעית וזה אנושי גם אני טועה ולא מעט, אבל בייעוץ ובמקומות כאלו טעויות יכולות לעלות כסף.

בפעם הבאה תפעיל שיקול דעת.

טענת שאינך מתמצא בתחום כרטיסי המסך, אז עדיף שבמקרה הזה תבדוק את דבריך לפני כתיבתם.

הכל ברוח טובה, אין לי כוונה לפגוע בכבודך. רבים בפורום יודעים שכך אני מגיב במקרה והמלצה של מישהו יכולה לגרום לאדם לבזבז כסף ללא סיבה.

פורסם

קיבלתי לתשומת ליבי, תודה.

פורסם
  • מחבר

תיכנס להגדרות הגרפיות במשחק ותגדיר אותן על נמוכות Low.

אם אתה מתפלא למה הפריים רייט כלכך נמוך אז לדעתי יש 2 סיבות:

אני מנחש שהמחשב שלך מפעיל עוד דברים ברקע שמאמצים את המעבד

והסיבה השניה זה שהמערכת הפעלה שלת היא 32 ביט ולא מנצלת את מלוא היכולות של המעבד..שתומך ב 64.

האפשרות השנייה יותר נכונה זאת שמקת כי יש לי רק אנטי וירוס מופעל ואת ORIGIN ואאת האינטרנט וכל אלו נחוצים כדי לשחק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים