עבור לתוכן

בעיית Folder Redirection

Featured Replies

פורסם

לשום חברים אני כרגע לומד MCSA/E והביאו לנו תרגיל שבו אני נתקלתי בבעיה בהפניית תיקיות

והבעיה היא כזאת:

ישנו שרת 2008R2 שבו קיימות כבר הפניית תיקיות desktop ו my documents שני התיקיות נשמרות על השרת לכל היוזרים כמובן לכל יוזר יש את התיקיה שלו, הבעיה היא כזו: הוספנו עוד דיסק קשיח רק לשתי התיקיות האלא וצריך לשנות את ההפניה הקיימת למיקום חדש, הגדרנו הפניה חדשה אך המשתמשים עדיין שומרים את המסמכים בהפניה הקודמת.

את ההפניה עשינו בעזרת group policy, עשינו GPUUPDATE /FORCE (גם בשרת וגם במחשב המשתמשים), הפעלנו את השרת מחדש וגם את המחשבים של המשתמשים, שום דבר לא עוזר, ההפניה של המשתמשים לא מתעדכנת, הרגשה כאילו זה צרוב למשתמשים לשמור בתיקיות שהגדרנו להם ראשונית.

יש לכם רעיונות איך לגרום למשתמשים לשמור את השולחן עבודה + מסמכים במיקום החדש?

פורסם

יכול להיות שזו בעית Group policy.

תבדוק על תחנה את סדר החלת הפוליסי עם הפקודה הבא -

gpresult /H desktop\1.html

יווצר לך קובץ בשם 1.html על שולחן העבודה, תפתח אותו וחפש לאיפה מוגדר הfolder redirection.

פורסם
  • מחבר

בדקתי וזה עדיין שומר את ההגדרה הראשונית ולא המעודכנת,

עשיתי אפילו enforce ל group policy ועדיין לא מחדש כלום

פורסם

אתה צריך לשנות את הסדר של הפוליסים שחלים על הOU.

פורסם
  • מחבר

זה הפוליסי היחיד על ה OU הזה, יותר מזה ניסיתי לעשות עוד אחד אם אותו ה folder redirection וזה עדיין לא תופס =\

אני כבר מיואש, יושב על זה כבר כ4 שעות על דבר שאמור להיות פשוט ביותר

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

זה סקריפט מעולה ושימושי, וזה פשוט מדהים בעיניי שהבעיה הזאת *עדיין* לא תוקנה (גם ב-WIN8!)

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

בנוסף רצוי לציין שבעולם האמיתי הדרך הנכונה לבצע Folder Redirection היא לבצע את הרידירקט לנתיב "גמיש" לדוגמה DFS או רשומת DNS חדשה ואותה להפנות לנתיב הרצוי (ככה משנים את הניתוב בDFS או בDNS למיקום החדש ובעצם לא נוגעים בGPO.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

כמובן שרצוי לציין שבעולם האמיתי הרשומה תפנה למיני סטורג' או הארד דיסקים שעובדים ב-RAID, ואם יש צורך בהגדלה של הנפח, מוסיפים עוד הארד דיסק או מיני סטורג' בהתאמה, ולאו דווקא משנים את ההפנייה, שאין שום בעיה איתה.

אגב, אני בעיקר נתקלתי רק עם הפניית MY DOCUMENTS, אבל גם היא בעייתית כי לא כל המשתמשים שומרים דווקא שם.

הפתרון, לדעתי - הדרכה והסבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים