עבור לתוכן

3mark03 FX 5200 שברתי את השיא בפעם השניה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אין לי מצלמה וכבר פירקתי את הקירור , שני הSFIM הם של חבר שלי והמאורר 60MM הוא של הSPIRE SUPEROCK שאמרתי לך כבר איך שמתי אותו...(הראיתי לך בבית שלך הדגמה איך שמתי אותו...) אבל הורדתי אותו כי הרי זה לא מודבק....

ולשאלה של THE BYTER , אני לא מצליח להעלות לORB... ואת הדבר הזה אני לא הולך לעשות עוד פעם , הכרטיס קיבל אתמול שוק , הוא לא עבד... העליתי את התמונה עם GF2MX , אבל היום בבוקר הוא חזר לחיים... במזל... וד"א , זה לא שהוא לא עשה אוברקלוק לליבה , זה לפעמים קורה את המהירויות לא נכון...(קרה לי כמה פעמים..)

• תגובות 33
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עם איזה מעבד אתה ?

פורסם

עם איזה מעבד אתה ?

ה AMD 2000 שיש לו במפרט עם זכרונות של 266 מגה הרץ (שסטיק אחד מהם שלי :) ), אז תארו לכם מה יקרה אם הוא יביא את הכרטיס שלו אל המחשב שלי כשעוד כמה שעות יהיה לי את ה 3 ג'יגהרץ שלי עם אוברקלוק... :) :)

פורסם

ואני עדיין לא מצליח להבין איך לעזאזל אתה מגיע לכאלה מהירויות כשהFX שלי לא יכול יותר מ- 280\460

:-\

אולי יש לך איזשהו סוד לומר לי בקשר למהירות? כי אני פשוט לא מבין.

פורסם

זה נעשה עם VMOD?

פורסם
  • מחבר

לא אבל נתתי כמעט 2.0V לAGP...

פורסם

מה הדיפולט?

פורסם

מה הקשר כמה אתה נותן לAGP? זה בכלל לא מוזיז... לפחות לא ב RADEON שלי...

טוב בכל אופן איך שלא הגיעת לתוצאה כזאת היא מכובדת מאוד! אני מרגיש ממש עלוב עם הכרטיס שלי שאמור להיות חזק יותר משלך.

כל הכבוד ;).

פורסם

ברור שזה משפיע, הכרטיס שלו מקבל את המתח מה AGP ככה שאם הוא מעלה את המתח של ה AGP המתח של כל הכרטיס עולה, וזה משפיע...

פורסם

לא נכון war hammer - מתח הAGP הוא לSLOT, כאשר אתה מעלה את התדר של הAGP מ66 אולי תצטרך להוסיף מתח לAGP כדי ליצב אותו בתדרים גבוהים.

OPPAINTER עם פנטיום 4 על כמעט 4GHz ואתה עם מעבד כזה עובר אותו ?? נראה לי מוזר מאוד....

פורסם

וואו!! תוצאות מדהימות :o:)

אני עם המחשב שלי מקבל 12000 ב3DMARK 2001SE ואתה 11300?

זה מאוד קרוב ותסתכל על המפרט שלי...פשש סחטיין על הOC....

רק אפשר תמונה של הקירור שלך? (אמרת שהורדת את הSF2ים אבל הקירור נשאר...אפשר תמונה?) ;D

פורסם

ומשום מה לא הצלחת לעלות לDB ::) לא שאני רומז על משהו .... :P

בקיצור אנשים שמבינים בזה קצת רואים ישר שמשו לא קשורה... הכרטיס קיבל שוק... לא עבד ... אחרי זה החליט שזה לא שוק והתחיל לעבוד ???

מקווה שלא הבנו אותך נכון ותוכל להסביר את עצמך.

פורסם
  • מחבר

אוי דיי שטויות , הקיצר את הקירור הורדתי לגמרי מכוון שהוא לא היה מודבק וסיכן את הכרטיס בקצר , אבל כן , לאחר האוברקלוק , הורדתי טיפה את התדירויות שעון כדי שלא יקרה כלום אבל שניכנסתי לנסיך הקמצן לשחק קצת אחרי חצי שעה הוא נתקע כמו עם הפסים האלו של בעיות בזיכרונות של הכרטיס , ומאז הוא לא עבד בכלל , כאילו הייתי מחבר אותו והלוח ציפצף... אז היום בבוקר ניסיתי לחבר עוד פעם והופה , פתאום עובד! מוזר נורא... אבל עכשיו הוא לא רוצה לעלות יותר מ490MHZ לזיכרונות!! ומעל 285MHZ לליבה! זה מעצבן לאאלה...

פורסם

Stinger, הבנתי איך הקירור היה, אבל עדיין חשבתי שעם תמונה זה יהיה יותר נחמד ;)

פורסם
  • מחבר

את הרעיון עם ה80MM מהצד לקחתי מכפיר.. WAR HAMMER הוא עשה ככה לVOODOO 5 שלו... זה עזר לי ממש טוב... וגם שמתי האמתי 80MM ג'נרי לא SF2 מלמטה שלא נשף הרבה אוויר אבל גם עזר לליבה... הזיכרונות אבל היו מקוררים בטירוף...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים