עבור לתוכן

3mark03 FX 5200 שברתי את השיא בפעם השניה

Featured Replies

פורסם

אוקיי , אז כמו שכולכם יודעים בפעם הראשונה ששברתי את השיא זה היה על 2101 3dmarks , עכשיו , לפני כמה זמן OPPAINTER שמוכר לכולנו לקח את הכרטיס הזול הזה ושבר את השיא שלי , הוא עשה 2120 אם אני לא טועה , והיה עוד אחד שעשה 2180 בגירסא החדשה , אבל , לא ויתרתי! הנה הוכחה! 2341 נקודות !!! היום. 340/640 , לדעתי זה קשור לכאן מכוון שזה אוברקלוק רצחני!

המהירויות הרגילות של הכרטיס הם 250/400! העליתי 240MHZ לזיכרונות ו90MHZ לליבה! זה משוגע! הנה תמונת מסך :

• תגובות 33
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

240MHZ +

לזכורונות? :o

האוברקלוק שעשית נראה מעולה!!

;)

אתה מרגיש שינויים לטוב או לרע במשחקים? ;)

פורסם
  • מחבר

כמובן שזה כבר התחיל להיות לא כל כך יציב אחרי זמן ממושך של משחק אז הורדתי את הליבה ל320 ואת הזיכרונות ל600...

אבל שברתי את השיא!!!

פורסם

אין לך מה לעשות ??? ;D

אבל סחטיין!

פורסם

260?!

איך הכרטיס שלך חי? תבדוק את הדופק!

הסבר איך עשית את זה

פורסם

ספר מה עשית אחי?

פורסם

איך התוצאה ב 3dmark 2001??

פורסם

מה זה אני אם אוברקלוק מנסה להריץ 3DMARK03 והספק נישרף לי מה זה??

תסבירו לי נימאס לי זה כבר הפעם השישית שזה קורה :'(

פורסם

קונים ספק איכותי!!!!!!!

ואז לא בוכים!

פורסם

גיא, אחי, אני ממש גאה בך ממש סחטיין! ;)

אבל תאר לך איך אנחנו יכולים לשבור את השיא עם תביא את הכרטיס שלך אל המחשב שלי :) היום אני קונה את המעבד החדש שלי סוף סוף בעזרת השם בעזרת אללא ובעזרת הבודהות ;D

פורסם
  • מחבר

תסתכלו במפרט על הקירור...

האמתי שיש לי את הקירור הזה בבית , פשוט הוא עוד לא על הכרטיס מסך , אז ניסיתי לשים אותו כאילו בלי דבק רק עם משחה שיעמוד ככה ואת הSUPEROCK עוד לא שמתי , שמתי מאורר 60MM על הליבה מלמעלה.. ושני מאוררים ג'נריים 80MM מהצד... והעליתי והעליתי עד שזה נגמר... אבל היה פול רעש!

פורסם

האמתי שיש לי את הקירור הזה בבית , פשוט הוא עוד לא על הכרטיס מסך , אז ניסיתי לשים אותו כאילו בלי דבק רק עם משחה שיעמוד ככה ואת הSUPEROCK עוד לא שמתי , שמתי מאורר 60MM על הליבה מלמעלה.. ושני מאוררים ג'נריים 80MM מהצד... והעליתי והעליתי עד שזה נגמר... אבל היה פול רעש!

ג'נריים או סמארט פאן כמו שאמרת לי ול RK היום כשנפגשנו ?

פורסם
  • מחבר

שני SF2 של חבר...

ציינתי את זה באחד מהתארדים...

פורסם

יש לך מצלמה?

אתה יכול לצלם את זה?

פורסם

כבוד גדול !

מקום ראשון בעולם ל5200 - יפה מאוד !

למה זה עוד לא בORB ?

אצל OPPAINTER זה בלי OC לליבה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים