פורסם 2004 בפברואר 721 שנים אוקיי , אז כמו שכולכם יודעים בפעם הראשונה ששברתי את השיא זה היה על 2101 3dmarks , עכשיו , לפני כמה זמן OPPAINTER שמוכר לכולנו לקח את הכרטיס הזול הזה ושבר את השיא שלי , הוא עשה 2120 אם אני לא טועה , והיה עוד אחד שעשה 2180 בגירסא החדשה , אבל , לא ויתרתי! הנה הוכחה! 2341 נקודות !!! היום. 340/640 , לדעתי זה קשור לכאן מכוון שזה אוברקלוק רצחני!המהירויות הרגילות של הכרטיס הם 250/400! העליתי 240MHZ לזיכרונות ו90MHZ לליבה! זה משוגע! הנה תמונת מסך :
פורסם 2004 בפברואר 721 שנים 240MHZ + לזכורונות? האוברקלוק שעשית נראה מעולה!! אתה מרגיש שינויים לטוב או לרע במשחקים?
פורסם 2004 בפברואר 721 שנים מחבר כמובן שזה כבר התחיל להיות לא כל כך יציב אחרי זמן ממושך של משחק אז הורדתי את הליבה ל320 ואת הזיכרונות ל600...אבל שברתי את השיא!!!
פורסם 2004 בפברואר 721 שנים מה זה אני אם אוברקלוק מנסה להריץ 3DMARK03 והספק נישרף לי מה זה??תסבירו לי נימאס לי זה כבר הפעם השישית שזה קורה :'(
פורסם 2004 בפברואר 821 שנים גיא, אחי, אני ממש גאה בך ממש סחטיין! אבל תאר לך איך אנחנו יכולים לשבור את השיא עם תביא את הכרטיס שלך אל המחשב שלי היום אני קונה את המעבד החדש שלי סוף סוף בעזרת השם בעזרת אללא ובעזרת הבודהות ;D
פורסם 2004 בפברואר 821 שנים מחבר תסתכלו במפרט על הקירור... האמתי שיש לי את הקירור הזה בבית , פשוט הוא עוד לא על הכרטיס מסך , אז ניסיתי לשים אותו כאילו בלי דבק רק עם משחה שיעמוד ככה ואת הSUPEROCK עוד לא שמתי , שמתי מאורר 60MM על הליבה מלמעלה.. ושני מאוררים ג'נריים 80MM מהצד... והעליתי והעליתי עד שזה נגמר... אבל היה פול רעש!
פורסם 2004 בפברואר 821 שנים תסתכלו במפרט על הקירור... האמתי שיש לי את הקירור הזה בבית , פשוט הוא עוד לא על הכרטיס מסך , אז ניסיתי לשים אותו כאילו בלי דבק רק עם משחה שיעמוד ככה ואת הSUPEROCK עוד לא שמתי , שמתי מאורר 60MM על הליבה מלמעלה.. ושני מאוררים ג'נריים 80MM מהצד... והעליתי והעליתי עד שזה נגמר... אבל היה פול רעש!ג'נריים או סמארט פאן כמו שאמרת לי ול RK היום כשנפגשנו ?
פורסם 2004 בפברואר 821 שנים תסתכלו במפרט על הקירור... האמתי שיש לי את הקירור הזה בבית , פשוט הוא עוד לא על הכרטיס מסך , אז ניסיתי לשים אותו כאילו בלי דבק רק עם משחה שיעמוד ככה ואת הSUPEROCK עוד לא שמתי , שמתי מאורר 60MM על הליבה מלמעלה.. ושני מאוררים ג'נריים 80MM מהצד... והעליתי והעליתי עד שזה נגמר... אבל היה פול רעש!יש לך מצלמה?אתה יכול לצלם את זה?
פורסם 2004 בפברואר 821 שנים כבוד גדול !מקום ראשון בעולם ל5200 - יפה מאוד !למה זה עוד לא בORB ?אצל OPPAINTER זה בלי OC לליבה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.