עבור לתוכן

בעיות שונות עם מוזילה

Featured Replies

פורסם

בעצת חברי האנטי-מיקרוסופטי התקנתי את הדפדפן מוזילה בעברית (1.6)לא הגעתי לשלב של לינוקס אולי יותר מאוחר. בסה"כ נחמד - ממשק נוח ויעיל במיוחד שיטת הלשוניות. לעיקר- מתחילות לצוץ לי בעיות שונות:

gamer- התמונות במסך הפתיחה לא עולות.

warezfaw ו- pc-spot החלונות פשוט לא בפרופוציה נכונה לעומת אקספלורר (לעומת זאת llionetwork שיש לו עיצוב דומה ואחרים כן!)

sumo volleyball אחי הקטן לא יכול לשחק בו עם מוזילה הוא דורש אקספלורר

מהם הפתרונות לכול הבעיות האלה?

דבר נוסף הייתי רוצה להגדיל את הגופן של הממשק כלומר קובץ(F) עריכה(E)- פשוט שיראה גדול יותר. בבקשה עזרו לי לשנות אותו עם פירוט של שלב שלב.

תודה מראש לכול העוזרים (וגם למוזליה ישראל )!

פורסם

אני משתמש במוזילה 1.6 ואין לי את הבעיות שאתה מתאר... אולי אתה עובד ברזולוציה נמוכה מדי. אני עובד על 1024*768 - תנסה.

בקשר לזה שתמונות לא מופיעות בכלל - אני יודע שיש אפשרות בדפדפן שיכולה למנוע הצגה של תמונות מאתרים מסויימים. תבדוק שזה לא מסומן אצלך.

בקשר לגודל הטקסט, לך לVIEW, TEXT ZOOM ומשם כבר תסתדר ;)

עריכה

-------

נכנסתי עכשיו לגיימר וגם אצלי לא מופיעות התמונות כמו שצריך למרות שבאקספלורר כן (אני לא נכנס לאתר הזה ככה שלא ידעתי את זה עד עכשיו)...

אני יודע שיש אתרים שהבסיס שלהם לא ממש תומך במוזילה... לא יודע מה יכול להיות הפיתרון לזה

פורסם

הבעיה היא שהאתרים האלה לא כותבים את הקוד בצורה הנכונה ובגלל זה הם לא עובדים במוזילה

פורסם

יש לי גם מוזיילה ויש לי את אותה הבעיה ב גיימר ........לא נוראה מסתדרים .

פורסם

גם פה, גיימר וYNET (אין תגובות).

יש כאלה שאומרים שהם לא כתובים לפי התקן, יש כאלה שאומרים שמוזילה פשוט לא מבינה את התקן - אפשר להתווכח על זה כמה שרוצים, זה לא משנה, יש כמה בעיות מינוריות כאלה וצריך להתמודד איתן.

ד"א - אני ממליץ לך על פיירבירד :) הרבה יותר טובה ממוזילה לדעתי.

פורסם

גם פה, גיימר וYNET (אין תגובות).

יש כאלה שאומרים שהם לא כתובים לפי התקן, יש כאלה שאומרים שמוזילה פשוט לא מבינה את התקן - אפשר להתווכח על זה כמה שרוצים, זה לא משנה, יש כמה בעיות מינוריות כאלה וצריך להתמודד איתן.

ד"א - אני ממליץ לך על פיירבירד :) הרבה יותר טובה ממוזילה לדעתי.

דוקא ב YNET מוזילה עובד דיי טוב , אם ה "תגובות" שאתה מדבר עליהם זה הטוקבקים אז דרך מוזילה זה נהיה בכמין חלון קטן ושם יש את כל הטוקבקים .

ד"א דרך מוזילה יש את ה חוסם POPUP הכי טוב שאני מכיר , הוא לא חוסם כל חלון כמו הבה תכנות , למשל חלון תמונה שאני פותח באתר אז תכנה שאני משתמש בה חוסמת את החלון , משא"כ מוזילה . אבל מצד שני יש כל מיני אתרים שהי לא כ"כ מסתדרת איתם .

פורסם

זה בגלל שהאתרים לא כותבים לפי התקן העולמי אלא לפי התקן של מיקרוזיפט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים