פורסם 2013 באפריל 2512 שנים שלום , שמי דוד.אני יחסית ישן בפורום אך לא כתבתי הרבה הודעות ונושאים בפורום.יש לי בעיה במחשב , תמיד יש ל-CPU צריכה של 50%-100% בתהליך שנקרא "Sysytem" וכשניסיתי לכבות אותו (את אותו תהליך)קיבלתי הודעה בריבוע קטנטן שהמחשב הולך להכבות בעוד כ-60 שניות.יש לציין שאין לי תוכנת אנטי וירוס במחשב או תוכנות כלשהם נגד רוגלות.כמו כן ניסיתי לפרמט את המחשב ולמרות שכל הקבצים היו חדשים לחלוטין לאחר פרמוט יש את התופעה.אני משתמש ב-Windows XP Home edition. האם אפשר לפתור את התקלה או שהמחשב שבק חיים?נ.ב במידה והחסרתי פרט אשר יקשה על פתרון התקלה אנא עדכנו אותי בכך ואשתדל לתת את כל הפרטים הנדרשים לפתרון התקלה.בברכה , דוד.
פורסם 2013 באפריל 2612 שנים מחבר העתק מהאוורסט הום..מקווה שנוכל לעלות על הבעיה..תודהField ValueComputer Operating System Microsoft Windows XP Home EditionOS Service Pack Service Pack 2DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)Computer Name 04696C9DBF16430 (bjbjhjhj)User Name ãåãMotherboard CPU Type Intel Pentium 4 630, 2500 MHz (15 x 167)Motherboard Name UnknownMotherboard Chipset ATI Radeon Xpress 200System Memory 960 MB (DDR SDRAM)BIOS Type AMI (01/06/06)Communication Port éöéàú ú÷ùåøúþ (COM1)Communication Port éöéàú îãôñú ECPþ (LPT1)Display Video Adapter ATI Radeon Xpress 200 (RC410)3D Accelerator ATI Radeon Xpress 200 (RC410)Multimedia Audio Adapter ATI SB450 - AC'97 Audio ControllerStorage IDE Controller Standard Dual Channel PCI IDE ControllerIDE Controller Standard Dual Channel PCI IDE ControllerIDE Controller Standard Dual Channel PCI IDE ControllerFloppy Drive ëåðï ú÷ìéèåðéíDisk Drive WDC WD800JB-00FSA0 (74 GB, IDE)Optical Drive HL-DT-ST DVDRAM GSA-H12NSMART Hard Disks Status OKPartitions C: (NTFS) 21000 MB (15941 MB free)D: (NTFS) 55317 MB (54807 MB free)Total Size 74.5 GB (69.1 GB free)Input Keyboard Standard 101/102-Key or Microsoft Natural PS/2 KeyboardMouse Microsoft PS/2 MouseNetwork Network Adapter Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC (192.168.1.12)Peripherals Printer Microsoft XPS Document WriterUSB1 Controller ATI SB450 - USB ControllerUSB1 Controller ATI SB450 - USB ControllerUSB2 Controller ATI SB450 - USB 2.0 Controller
פורסם 2013 באפריל 2912 שנים תבדוק ב task manager איזה תהליכים רצים במערכת ומה שואב ככה את ה CPUנ.ב. תמונת תהליכים של task manager תעזור.
פורסם 2013 במאי 512 שנים מחבר חברים עקב חופשה לא יכולתי לענות פה על שאלותיכם.יש לציין שבדקתי דרך איזה תוכנה של מיקרוסופט והיא הראתה לי שמתוך היישום "sysyem" התהליך שבתוכו שלוקח את כל המשאבים הוא "USBPORT.SYS" , ניסיתי להחליף את הקובץ לפי אחד המדריכים שמצאתי באינטרנט ולאתחל את המחשב מחדש , אך גם זה לא עזר.אור , אין לי אנטי וירוס אינני מתמצא בכלל במחשבים , מהיכן אני יכול להוריד אנטי וירוס חינמי טוב?תודה רבה.
פורסם 2013 במאי 512 שנים ממה שאני יודע מתקלה דומה שקרתה לי בעבר ומקריאה באינטרנט .מדובר בתקלה של דרייברים של לוח האם לכן מה שאתה צריך לעשות הוא להתקין את כל הדרייברים מהדיסק של לוח האם שקיבלת עם המחשב.
פורסם 2013 במאי 512 שנים חח חשבתי שכבר תפענחו את זה לבד בקלות...בכל מקרה, אתה מחפש בעיות איפה שאין, הרי המחשב לא איטי נכון?!בכל מקרה התהליך system שאתה מסתכל עליו הוא כנראה התהליך שמנטר באחוזים את החלק של המעבד שאינו נמצא בשימוש, זה קיים בכל ווינדוס וזה תקין לחלוטין.תבדוק בטאב ביצועים על כמה המעבד נמצא ותראה שהוא לא בשימוש כלכך הרבה, או שתאמץ את המעבד ותראה איך הכמות שsystem לוקח מהמעבד יורדת.
פורסם 2013 במאי 512 שנים http://free.avg.com/ww-en/homepageמשתמש בו הרבה זמן, עושה את העבודה כמו שצריך.ממליץ להריץ סריקה גם עם malwarebytes.
פורסם 2013 במאי 612 שנים מחבר לאחר חיפושים אחר הדיסק של הדרייברים ללוח אם , הוא אינו נמצא.מהיכן אני יכול להשיג את הדרייברים ואיזה לוח אם יש לי בכלל? מצטער על הבורות אבל אינני מבין במחשבים דבר וחצי דבר.
פורסם 2013 במאי 612 שנים עזוב לרגע את אוורסט איזה מעבד יש לך? Wtf? תנסה קודם להסיר את כל ההתקנים המחוברים באמצעות usb ותבדוק האם הצריכה השתנתה. אם כן אז תחבר את ההתקנים אחד אחד וכך תדע איזה התקן עושה בעית. אם בכל זאת אין שינוי.. אז תנסה לגלות את הדגם של הלוח אם שלך.. להסיר את כל התקני ה usb הנמצאים ב device manager. ולהתקין דריברים חדשים.
פורסם 2013 במאי 612 שנים אזהרה מראש, האפשרות הזו בעלת סיכון קטן. השימוש בה על אחריותך בלבד.מכיוון שחסר לנו פרטים על הלוח אם..ומכיוון שזה xp וסיפור בפני עצמו..תנסה תוכנה שתחפש ותעדכן בשבילך את הדריבר. (אישית לא מת על תוכנות מהסוג הזה למרות שיש רבים שכן נהנים מהן.)http://m.download.cnet.com/slimdrivers-free/3000-18513_4-75279940.htmlבמקרה הכי גרוע אם משהו משתבש והמחשב לא ירצה לעלות, תלחץ מקש f8 כמה פעמים בזמן שהמחשב עולה עד שתגיע לתפריט. בתפריט תבחר באפשרות use last known good configuration. מקווה שהכל יפעל כראוי.בהצלחה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.