פורסם 2013 באפריל 2512 שנים מה אפשר להשבית מכאן ושהמחשב לא יעלה איתו? אני ארצה לבטל דברים מיותרים שלא קריטיים בהפעלת תוכניות מסוימות במחשב או הצגת סרטונים במחשב וכד', רק מה שבאמת מיותר ושלא יעשה שום נזק. אפשר להשבית הכל? תוכלו לראות בצד ימין את אלו שמסומנים ב-V.. Uploaded with ImageShack.us
פורסם 2013 באפריל 2512 שנים בגדול אפשר להשבית הכל, אולי חוץ מה COMODO שזה כנראה האנטי וירוס שלך.. למרות שהוא יעבוד כנראה גם ללא זה, בתור service ללא ממשק.אבל בכל מקרה, במחשב מודרני לא תרגיש שום הבדל. עוד 50-100MB זכרון פנימי פנויים לא יתנו דבר במחשב עם 3-4GB+ זכרון.
פורסם 2013 באפריל 2512 שנים מחבר ומה זה ה-PANDO MEDIA BOOSTER שעולה עם המחשב? אפשר לבטל אותו?בנוגע ל-ADOBE GAMMA, הבנתי שזה קשור להגדרות של המסך שלי, מה זה אומר ומה יקרה אם אבטל את זה?
פורסם 2013 באפריל 2512 שנים אם אתה מבין מה אתה עושה, תעיף כל מה שאתה לא משתמש בו או שאתה לא זוכר שהתקנת. אם אתה לא מבין מה אתה עושה - תן למשהו שמבין לעבור על הרשימה. בגדול המחשב אמור לחיות גם בלי אף אחד מהדברים האלה.
פורסם 2013 באפריל 2512 שנים מחבר תוכל בבקשה לענות על שאלותיי במקום להספים?אולי אני לא יודע מה כל אלה אומרים, מה דעתך? תחשוב קצת בהיגיון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.