פורסם 2013 באפריל 2412 שנים אחרי שנה+ מס' חודשים, האוזן הימנית לא עובדת. :-\ מחיפוש אני רואה שזו בעיה נפוצה וכבר אין לי אחריות...אני לא בטוח שאני רוצה שוב headset, אם אני יכול לקחת אוזניות טובות יותר ללא MIC.השימוש הוא כללי:משחקים, סרטים, מוזיקה.התקציב לא סגור, אבל חשבתי על 600+-.מחיפוש בזאפ, הSennheiser PC350 נראה הכי מתאים.מה דעתכם?
פורסם 2013 באפריל 2712 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=289807.240http://www.innerfidelity.com/content/creative-aurvana-live-classic-reincarnateהאוזניות הכי משתלמות לשימוש מולטמדיה ביתי מנסיון.
פורסם 2013 באפריל 2812 שנים מחבר האם שווה לשלם כמעט פי 2 לM50?http://www.shema.co.il/document/68404,0,14.aspx
פורסם 2013 באפריל 2812 שנים אתה שומע בעיקר אלקטרונית? לM50 יש יתרון מסויים בפירוט ובניקיון (clarity), יש להן טרבל יותר בולט. לא יכול לומר יותר כי לא עשיתי השוואה ישירה. אבל יש להן לחיצה יותר חזקה על הראש משמעותית, ויותר כבדות (אבל יכולות לספוג יותר מכות), הקריאטיב ממש קלילות וכמעט לא לוחצות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.