עבור לתוכן

גישה לפי מרחק android java

Featured Replies

פורסם

היי , אני רוצה לעשות אפשרות לגישה מסויימת לפי מרחק מסויים ממכשיר אחר ..איך כותבים פקודה כזאת בפשטות ?

הסבר :

נגיד שני מכשירים אנדרואידים שמותקנת אצלם האפליקציה. מקבלים גישה מסויימת שאני יגדיר כשהם יהיו במרחק של x מטר אחד ליד השני ..כמובן שהגי פי אס דלוק..

זאת אומרת שהמרחק יהיה מתאים לתנאי המרחק של הקוד תפתח אופציה משותפת ..

אני מתלמד לפתח אפליקציות וחשבתי על איזה משהו שאני עדיין לא מסוגל לבנות .

אני צריך איזה מדריך של עבודה עם מיקום location באנדרואיד ..

תודה לעוזרים ..

אנא ממכם לא להתחכם ולזלזל רק לענות לשאלה מי שיכול יכול מי שלא בבקשה לא להגיב סתם

פורסם

אישית אני לא מכיר מדריכים כאלה, אבל קודם כל אני ממליך לך שתחפש בגוגל Android GPS Tutorial. תוכל למצוא ככה כל מיני מדריכים שיסבירו לך איך לגשת מהאפליקציה ל-GPS.

הצעד הבא הוא להיות מסוגל לחשב את המרחק בין שני המכשירים מתוך הקואורדינטות שלהם. בשביל זה יש נוסחה שגם מצאתי בחיפוש פשוט בגוגל:

http://www.movable-type.co.uk/scripts/latlong.html

(יש שם קוד javascript, תוכל לתרגם אותו בקלות לקוד ג'אווה)

חוץ מזה כמובן תצטרך להיות מסוגל להעביר את המיקום של שני המכשירים מאחד לשני. בשביל זה תצטרך איזשהו שרת משותף שהם יוכלו לדבר דרכו (לדוגמה, תוכל ליצור לך שרת שמכשיר אחד ישלח את הקואורדינטות אליו, ואז המכשיר השני יוכל לבקש את הקואורדינטות מהשרת, או שכל מכשיר ישלח את הקוארדינטות לשרת ואז השרת יחליט אם הם קרובים מספיק ויודיע להם בהתאם).

פורסם

בגדול - אתה צריך להחזיק את כל המיקומים של כל המכשירים שמריצים את האפליקציה, ולחשב את המרחק בין כל זוג, כשהמרחק קטן מגודל מסויים - תעשה מה שאתה צריך לעשות.

בלי שרת יהיה לך קשה לעשות את זה , כי המכשירים לא ידעו אחד על השני בצורה אחרת.

כמו כן - הדיוקים של ה-GPS הם לא ברמה של מטר. 10 מטר במקרה הטוב, וגם זה תלוי. בתוך בניינים לא יעבוד למשל.

לגבי שיטות חישוב על מידע גאוגרפי, יש מספיק חומר ברשת....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים