פורסם 2013 באפריל 2412 שנים 1. קורס מטעם משרד התמ"ת "תחזוקת מחשבים אישיים ורשתות תקשורת".2. אי סיום של לימודי הנדסאי אלקטרוניקה (ציון 100 בפרוייקט), נשאר חסר כמה השלמות.3. בעל מוטיבציה גבוהה מאוד ונכונות לעבוד שעות נוספות.4. מוכן לעבוד כמפעיל מכונה או כל דבר הקשור בתחום הטכני.5. עדיף לעבוד במפעל ממשלתי, וזה יכול לבטל את הדרישות מהסעיף הקודם6. (אולי זה חשוב) שרות סדיר מלא בחיל האויר.7. אזור מגורים-דרום, מוכן לעבוד באשדוד, אשקלון, קרית גת, שדרות, ירושלים ותל אביב (תלוי מאיזה שעה).נ.ב. אשמח אם תעזרו לי עם חיבור קו"ח.נ.נ.ב. נא לא לתת עצות לגבי סיום הלימודים. זה נגמר.תודה
פורסם 2013 באפריל 2412 שנים מאוד כדאי גם בלי קשר לתת נתונים לגבי איזור מגורים או איזורים בהם תוכל לעבוד.
פורסם 2013 באפריל 2512 שנים מחבר מאוד כדאי גם בלי קשר לתת נתונים לגבי איזור מגורים או איזורים בהם תוכל לעבוד.עדכנתי.
פורסם 2013 באפריל 2712 שנים דיברת עם חברות השמה? כבר קרה הרבה שהם הכניסו אנשים לראיונות לתפקידים מעניינים והם התקבלו אפילו בלי ניסיון.
פורסם 2013 באפריל 2812 שנים מחבר למה אתה לא מסיים את לימודי האלקטרוניקה ?היתה אופציה-או שאני גומר את הלימודים או שהם גומרים אותי.אז יצא מקרה ב'.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.